Η μετάδοση του ντέρμπι της Λεωφόρου!

Νίκος Μποζιονέλος
Η μετάδοση του ντέρμπι της Λεωφόρου!

bet365

Η τηλεοπτική κάλυψη του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός της Κυριακής από τα κανάλια Novasports, η τηλεθέαση του ΟΣΦΠ στο Europa, το «Goal Χωρίς Σύνορα» με συνέντευξη Καλτσά και η μετάδοση του Σαχτάρ – Ολυμπιακός για το UEFA Youth League και του ημιτελικού ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ.
Πόσοι είδαν Ολυμπιακό χθες; Το ματς Ντνιέπρ – Ολυμπιακού έφερε κατά μέσο όρο 1.250.000 τηλεθεατές στον ΑΝΤ1. Η μέση τηλεθέαση έφτασε το 12,3% και το μέσο μερίδιο το 27,8%. Η ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης θα μεταδοθεί επίσης από τον ΑΝΤ1.
Εν αναμονή. Εκδικάστηκε η έφεση που είχε καταθέσει η ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία ακυρώνει τη σύμβαση, μεταξύ της ομοσπονδίας και της εταιρείας Media Goal LTD, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας. Η απόφαση αναμένεται προσεχώς..
Ντέρμπι των «αιωνίων». Τα μεγάλα ντέρμπι της Super League, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά, αποκλειστικά και σε High Definition, τα ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις 22 Φεβρουαρίου και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στις 8 Μαρτίου για το πρωτάθλημα της Super League.
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 19:30, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το ελληνικό el classico Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, ετοιμάζουν μία ακόμα μεγάλη παραγωγή, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». O αγώνας θα μεταδοθεί και μέσω laptop, smartphone ή tablet, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σ’ επανάληψη, το ίδιο βράδυ στις 23:50, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό», με τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη, μέσω των Novasports 1 και Novasports 1 HD, η οποία από νωρίς θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο, ενώ οι καλεσμένοι, Χουάν Ραμόν Ρότσα και Νίκος Σαργκάνης, θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ντέρμπι. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη, Νίκου Γαβαλά, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Αργυρόγλου. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο που μαζί με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Δώνη, θα σχολιάσουν το ντέρμπι. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα της Κυριακής.
Με αφορμή τον αγώνα, τα κανάλια Novasports θα προβάλλουν ένα αφιέρωμα σε παλιότερες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από το Web TV του Novasports.gr την Κυριακή.
* 08:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 09/12/2012
* 10:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 02/11/2013
Οι υπόλοιπο αγώνες της 25ης αγωνιστικής. Εκτός όμως από το μεγάλο ντέρμπι οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και όλους τους υπόλοιπους αγώνες. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα το Σάββατο, θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με παρουσιαστή τον Άγγελο Στυλιάδη. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα Βέροια - ΠΑΟΚ, όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 25ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββάτου, αλλά και τα τελευταία νέα για τους αγώνες της Κυριακής. Η 25η αγωνιστική της Super League, ολοκληρώνεται τη Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, με τον αγώνα Εργοτέλης – Ατρόμητος, που θα μεταδοθεί στις 19:30 από το Novasports 1. Στις 21:30, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή, η οποία θα μεταφέρει το ρεπορτάζ από το παιχνίδι στην Κομοτηνή, αλλά και όλη την αθλητική ειδησεογραφία της ημέρας.
Το πρόγραμμα:
Σάββατο 21/2
* 15:00 Πανθρακικός - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη από το Novasports 2
* 17:15 ΑΕΛ Καλλονής – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου από το Novasports 2
* 19:30 Βέροια - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Κυριακή 22/2
* 15:00 Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD
* 17:15 Πανιώνιος - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 4
* 17:15 Πλατανιάς – ΑΟΚ, σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη από το Novasports 2
* 19:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Καθαρή Δευτέρα 23/2
* 19:30 Εργοτέλης - Ατρόμητος σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από το Novasports 1
Sainsbury's Indoor Grand Prix στο Novasports 7. Αύριο Σάββατο στις 15:30 θα μεταδοθεί από το Novasports 7 και σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, το Διεθνές Μίτινγκ Κλειστού Στίβου Sainsbury's Indoor Grand Prix, που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μίτινγκ κλειστού στίβου στον κόσμο, που επιστρέφει στην ανακαινισμένη Barcleycard Arena στο Μπέρμιγχαμ και θα φιλοξενήσει μερικούς από τους σπουδαιότερους αθλητές παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένου του διπλού Ολυμπιονίκη Μο Φάρα. Επίσης, τους επόμενους μήνες τα αθλητικά κανάλια της Nova, θα προβάλλουν ζωντανά και αποκλειστικά κι άλλες σπουδαίες διοργανώσεις στίβου, όπως το IAAF World Challenge League στην Οστράβα, το IAAF World Challenge League στη Μαδρίτη, το Znamensky Memorial στη Μόσχα, το Sainsbury's Anniversary Games στο Λονδίνο, το IAAF World Challenge League στο Βερολίνο και IAAF World Challenge League στο Ριέτι.
«Goal Χωρίς Σύνορα» με συνέντευξη Καλτσά… Αύριο Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη, μπαίνει το ντέρμπι κορυφής στο μικροσκόπιο. Ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών μία ημέρα πριν από τον καθοριστικό αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο. Το κλίμα στα στρατόπεδα των δύο "αιωνίων" αντιπάλων και οι σκέψεις των δύο προπονητών. Επίσης, θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Καλτσά στον Μιχάλη Μελισσίδη. Ο επιθετικός της Βέροιας αποκαλύπτει τι τον έκανε να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό για το προσεχές καλοκαίρι και τους στόχους που θέτει για την καριέρα του. Όλα τα γκολ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ασφαλές προβάδισμα για τη Ρεάλ, παραμένουν φαβορί για πρόκριση Τσέλσι, Μπάγερν και Πόρτο. Εντυπωσιακό θέαμα από το All Star Game του ΝΒΑ. Ο "ιπτάμενος" Λαβίν, ο "βομβαρδιστής" Κάρι, ο "βιονικός" Γουέστμπρουκ και τα δικά μας παιδιά που έζησαν το πιο αξέχαστο τριήμερο της ζωής τους. Τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας και όλες οι αστείες και παράξενες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Την Κυριακή στις 13:00, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights από τους αγώνες της Superleague και ρεπορτάζ για το ντέρμπι των "αιωνίων" λίγες ώρες πριν τη σέντρα. Ζωντανά στο στούντιο ο Νίκος Παγκάκης και ο Νίκος Σταματέλος μας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα και τις αποφάσεις Γιάννης Αναστασίου και Βίτορ Περέιρα για τις εντεκάδες που θα παρατάξουν. Αφιέρωμα στα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο που έμειναν αξέχαστα σε όσους τα παρακολούθησαν και πολλά γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.
…και «Goal» την Κυριακή με Σαββιδάκη και Καλιτζάκη. Ο τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης και ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλιτζάκης θα είναι καλεσμένοι του Μανώλη Σφακάκη και της Χριστίνας Βραχάλη στην εκπομπή «Goal» στις 21:45, που θα έχει χαρακτήρα post game show, λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ντέρμπι της Λεωφόρου, με ζωντανές συνδέσεις για δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη συνέντευξη τύπου και τη μικτή ζώνη. Πως μεταφράζεται το αποτέλεσμα για μάχη του τίτλου και φυσικά όλες οι επίμαχες φάσεις του κρίσιμου παιχνιδιού στο μικροσκόπιο του Παναγιώτη Βαρούχα.
Ο Νότης πάει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 19.00 το απόγευμα και για δύο ώρες ο Νότης Σφακιανάκης θα βρεθεί στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 καλεσμένος του Λάμπρου Γκαραγκάνη και θα μιλήσει εφ’ όλης της ύλης σε μία απ' τις σπάνιες εμφανίσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Τα κορυφαία τραγούδια στην πολύχρονης παρουσίας του Νότη στη μουσική σκηνή ακούγονται στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας, αυτή την Τρίτη, 19:00 – 21:00.
Live το Σαχτάρ – Ολυμπιακός για το UEFA Youth League την Καθαρή Δευτέρα. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στις 12:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τον πρώτο αγώνα, Σαχτάρ – Ολυμπιακός, για τη φάση των «16» του UEFA Youth League, της αντίστοιχης διοργάνωσης του Champions League.
Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης, ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και ηχητικά μέσω του Novasports.gr.
Η μετάδοση του ημιτελικού ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού. Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 17:00 μεταδίδεται από το Novasports 3, ο νοκ άουτ αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Στην περιγραφή του αγώνα από την «PAOK Sports Arena» θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας και ο Γιάννης Πάγκος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Κωστής Μπότσαρης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. O «Δικέφαλος» του Βορρά μπροστά στους φιλάθλους του, θα υποδεχθεί τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, εκεί όπου έχει ήδη προκριθεί ο Απόλλων Πατρών Carna. O τελικός της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports.
Το «Charlie Hebdo» αύριο με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα