Επιστρέφει το... Eurogroup της μπάλας!

Νίκος Μποζιονέλος
Επιστρέφει το... Eurogroup της μπάλας!

bet365

Οι μεταδόσεις Champions League και Europa League το επόμενο τριήμερο, Τσιάρτας την Τετάρτη στη ΝΕΡΙΤ. Πολύ πόλο αύριο στη Nova, το παρασκήνιο του «All Star Game» αύριο στο «Pick & Roll».
Σας έλειψε, το ξέρω, και επιστρέφει, ξανάερχεται (όχι όπως οι Γερμανοί). Champions League και Europa League στο πρόγραμμα τουμόροου, Τετάρτη και Πέμπτη, κυρίως στα κανάλια Novasports και από μια μετάδοση σε ΝΕΡΙΤ (Τετάρτη) και ΑΝΤ1 (Πέμπτη, με Ολυμπιακό).
Σας εφιστώ την προσοχή, υπενθυμίζοντας ότι Τρίτη και Τετάρτη έχει από δύο ματς Τσου-Λου (Champions League μπρε), για να έχει κάθε εβδομάδα μπαλίτσα, να το χαιρόμαστε. Τοιουτοτρόπως (sic), λεπτό προς λεπτό εκπομπούλα, μόνο την Πέμπτη με τα Γιουρόπια, από τις 19:50 στο Novasports 4 με τους Τάκη Κουλουμπή και Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση. Με το που λήξουν τα ματσάκια, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος στο Novasports 1 με όλα τα γκολ.
Το τριήμερο των μεταδόσεων ξεκινάει αύριο στις 21:45 με τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι (πάλι αυτοί;) σε περιγραφή των απεσταλμένων των καναλιών Novasports, Αντώνη Καρπετόπουλου και Γιάννη Καραλή από το Novasports 2 και Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπάγερν Μονάχου (στο Λβιβ, όχι στο κατεχόμενο Ντόνετσκ) σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου από το Novasports 1.
Την Τετάρτη στις 21:45 έχομεν Βασιλεία – Πόρτο σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη στο Novasports 2 και Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης (1-6 πέρυσι, θυμίζω) από ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου. Μετά την εκπομπή, στη δημόσια τηλεόραση θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Βασιλείας με την Πόρτο σε περιγραφή Γιάννη Σαντοριναίου ενώ καλεσμένος του Ιωσήφ Νικολάου στην εκπομπή, από τις 21:00, θα είναι ο Βασίλης Τσιάρτας (προς τέρψιν του Twitter).
Και φτάνουμε στην Πέμπτη, πρώτη Πέμπτη μετά την Τσικνοπέμπτη. Στις 20:00 έχει Ντνιέπρ – Ολυμπιακός στον ΑΝΤ1 (το ματς διεξάγεται στο Κίεβο και όχι στο Ντνιπροπετρόφσκ) και άλλα πέντε ματς στα κανάλια Novasports: Ρόμα – Φέγενορντ σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου (NS1), Τορίνο – Αθλέτικ Μπιλμπάο σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη (NS2), PSV Αϊντχόφεν - Ζενίτ σε περιγραφή Βασίλη Κωνσταντόπουλου (NS3), Γιουνγκ Μπόις - Έβερτον σε περιγραφή Γιώργου Βασιλείου (NS6) και Βόλφσμπουργκ – Σπόρτινγκ σε περιγραφή Χρήστου Καούρη (NS7).
Αλλα πέντε ματς μεταδίδονται live στις 22:05 της Πέμπτης: Λίβερπουλ – Μπεσίκτας σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου (NS1), Τότεναμ - Φιορεντίνα σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη (NS2), Σεβίλλη – Γκλάντμπαχ σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη (NS3), Σέλτικ - Ίντερ σε περιγραφή Αποστόλη Λάμπου (NS6) και Βιγιαρεάλ - Σάλτσμπουργκ σε περιγραφή Νίκου Καπίρη (NS7).
Κατά τα λοιπά...
* Αύριο Τρίτη στις 19:00 (Novasports 1) είναι καλεσμένος του Παντελή Λώλη «Στο Φιλέ» ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης.
* Πολύ πόλο αύριο στη Nova. Για την World League Ανδρών μεταδίδεται από το Novasports 3 το Ρουμανία – Ελλάδα (17:30) και στις 18:15 προβάλλεται η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Διονύση Στρούμπο στο Novasports 1
* Όλα όσα έγιναν στο παρκέ αλλά και στο παρασκήνιο του «All Star Game» χθες θα μεταφέρουν οι απεσταλμένοι του ΟΤΕ TV Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης αύριο στο «Pick & Roll», στις 21.00, στο OTE Sport 4.
* Εντολή πτώχευσης για τον Γιώργο Κουρή από δημοσιογράφους «Αυριανής» και «Φιλάθλου». Αναλυτικά στο blog των εργαζομένων.
* Το περιοδικό «ΤV Zapping» που κυκλοφορεί εδώ και δύο δεκαετίας, μεταβιβάστηκε στον εκδοτικό όμιλο του Τάσου Δούση (Dousis Com) από τον ΠΗΓΑΣΟ, συμφερόντων οικογένειας Μπόμπολα.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα