Η… 500άρα «Ανατροπή» και η νέα εκπομπή!

Νίκος Μποζιονέλος
Η… 500άρα «Ανατροπή» και η νέα εκπομπή!

bet365

Η «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη συμπληρώνει 500 εκπομπές στον… αέρα του MEGA, ξεκινά σύντομα νέα εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας με τον Σωτήρη Δανέζη
Απόψε η «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη συμπληρώνει 500 εκπομπές στον… αέρα του MEGA. Η μακροβιότερη εβδομαδιαία εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας της ελληνικής τηλεόρασης με περισσότερους από 2.000 καλεσμένους στο ενεργητικό της διανύει ( την 15η τηλεοπτική της σεζόν στη μικρή οθόνη.
Από την πρώτη φορά που προβλήθηκε, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2000, ως την προσεχή Δευτέρα, η «Ανατροπή», πιστή στο εβδομαδιαίο ραντεβού της με τους τηλεθεατές (στην αρχή κάθε Κυριακή, μετά κάθε Πέμπτη και από το 2004 ως σήμερα κάθε Δευτέρα), κάλυψε όλη την πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική επικαιρότητα στην Ελλάδα και τον κόσμο: με συνεντεύξεις και συζητήσεις, με διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, με αποκλειστικότητες και προσωπικές εξομολογήσεις, με στοιχεία και ντοκουμέντα, παρακολούθησε βήμα-βήμα τις εξελίξεις στα πρώτα δέκα πέντε χρόνια του 21ου αιώνα. Πρωθυπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί και βουλευτές, άνθρωποι της κοινωνίας και της διπλανής πόρτας, εκπρόσωποι της πνευματικής ηγεσίας του τόπου, καθηγητές, συγγραφείς, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι, όλοι είχαν και εξακολουθούν να έχουν τη θέση τους στην «Ανατροπή».

Συνάμα, απόψε η εκπομπή «Ανατροπή» στις 23:30 θα παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις στο καθοριστικό Eurogroup. Από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο οι ανταποκριτές και οι απεσταλμένοι του MEGA θα μεταδώσουν όλα όσα θα συμβούν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο. Στην Αθήνα πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ειδικοί θα εξηγήσουν, θα αναλύσουν και θα σχολιάσουν όλες τις πτυχές των γεγονότων που θα καθορίσουν την επόμενη ημέρα της χώρας.
Come back Δανέζη. Ο «Ορίζοντας» είναι η νέα εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας από τον Σωτήρη Δανέζη και την ομάδα του που έρχεται σύντομα στο MEGA με τη φιλοδοξία να διευρύνει τους τηλεοπτικούς ορίζοντές μας. Με θέματα από την Ελλάδα και τον κόσμο ο «Ορίζοντας» έρχεται να ρίξει φως στο παρασκήνιο της επικαιρότητας, να αναδείξει τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και να διηγηθεί αληθινές-ανθρώπινες ιστορίες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε όσα συμβαίνουν γύρω μας.


Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα