Top μεταδόσεων, Ρικέλμε και… Μώραλης!

Νίκος Μποζιονέλος
Top μεταδόσεων, Ρικέλμε και… Μώραλης!

bet365

Το top των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων του 4ημέρου, αφιέρωμα στον Ρικέλμε και… Αϊβάζης στον ΣΚΑΪ, πρώτη συνέντευξη Μώραλη ως δημάρχου στο Action 24, «γενέθλια» ΟΠΑΠ TV και… Βασίλης Παπακωνσταντίνου!
Top ποδοσφαιρικών μεταδόσεων ΠΣΚΔ! Ξεκινάμε από απόψε, 21:30 με Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά: οι Γερμανοί ξανάρχονται. Αν τους βαριέστε όμως, έχει και Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν στο Novasports σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.
Σάββατο ξυπνήστε πρωί, στις 11:00 μεταδίδεται από το Eurosport το Νότια Κορέα – Αυστραλία, τελικός Asian Cup (ωραίο ματς θα είναι). Στις 16:30 έχει Σάλκε – Αννόβερο στο OTE Sport 4 σε περιγραφή Γιώργου – Χαϊκάλη, αν βέβαια είστε fan της Λίβερπουλ στις 17:00… στροφή στο OTE Sport 1 για το Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, αλλά με απαραίτητο ζάπινγκ με το OTE Sport 2 για το Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Στις 19:30 έχει Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά το οποίο θα δουν μόνο οι fans της Bundesliga καθώς την ίδια ώρα στο OTE Sport 4 έχει τη ματσάρα Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι, ματς που μεταδίδεται σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου, στην πρώτη του δημοσιογραφική αποστολή ως μέλος του OTE TV. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, επίσης 19:30, θα βλέπουν το ματς με τον Παναιτωλικό, στο Novasports 1 σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη. Και η βραδιά κλείνει με Ρόμα – Εμπολι, OTE Sport 1 και περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι.
Την Κυριακή ξεκινάμε από νωρίς με Σασουόλο – Ιντερ στις 13:30 στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα και συνεχίζουμε στις 15:00 με Παναθηναϊκός – Πλατανιάς στο Novasports 2 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου. Εναλλακτική έχει στις 15:30 στο ACTION 24 με το Φίτσε – Αγιαξ σε περιγραφή Μιχάλη Μουσελίμη ενώ στις 16:00 μεταδίδεται το Ουντινέζε – Γιουβέντους στο OTE Sport 2 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου. Στις 19:30 το Novasports 1 δείχνει το Βέροια – Ολυμπιακός σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου και η βραδιά κλείνει με Μίλαν – Πάρμα (21:45 OTE Sport 1, Αντρέα Παλομπαρίνι), Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (22:00 OTE Sport 2, Τάσος Κολλίντζας) και Μονακό – Λυών (22:00 Novasports 2, Γιαννίκος Δούσκας).
Τη Δευτέρα ξεχωρίζει το Απόλλων – ΑΕΚ, στο OTE Sport 4 στις 18:00 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.
Με Παπαθεοδώρου απόψε. Τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γαλατάσαραϊ θα μεταδώσει ζωντανά απόψε στις 1:45 η ΝΕΡΙΤplus. Τον αγώνα περιγράφει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ενώ στο ρεπορτάζ είναι ο Γιάννης Νάτου και ο Γιάννης Ράνιος. Νωρίτερα, στις 20.00, ο Βαγγέλης Ιωάννου υποδέχεται στην pre game εκπομπή τον προπονητή της Κηφισιάς Ηλία Παπαθεοδώρου και μαζί σχολιάζουν όλα τα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ακολουθεί post game show με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από το ΟΑΚΑ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Παρασκευής.
Σαντάνα, Κόστα και… Ρικέλμε. Στο «Goal χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΪ αύριο στις 12:00 με τον Μανώλη Σφακάκη οι αντιδράσεις για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ που έβγαλε η κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδας, τι μπορεί να προσφέρει ο Φελίπε Σαντάνα στον Ολυμπιακό και ο Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ, όλα τα γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αφιέρωμα στον μεγάλο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε που έγραψε τους τίτλους τέλους της πλούσιας καριέρας του.
Άρης – ΠΑΟΚ την Κυριακή. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στις 17:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τον εξ αναβολής αγώνα Άρης - ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League. Στην «Nick Gallis Hall» οι «κίτρινοι» μπροστά στους φιλάθλους τους, θα υποδεχθούν στο «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το «Δικέφαλο» του Βορρά, σ’ ένα παιχνίδια με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Κωστής Μπότσαρης και Παναγιώτης Στεφάνου. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr.
«Face to Face» ο Μώραλης. Για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, μιλά αποκλειστικά στο «Face to Face» του ACTION 24 και στη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου την Κυριακή στις . Δίνει την πρώτη του συνέντευξη μιλώντας, για τον Πειραιά, τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους Σωκράτη και Πέτρο Κόκκαλη.
Σε μια πολύ επίκαιρη περίοδο για τη συνέχιση ή μη της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού του Πειραιά, ο δήμαρχος τοποθετείται υπέρ της άποψης ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ότι το λιμάνι θα πρέπει να δοθεί σε περισσότερους του ενός ιδιωτών, μεταξύ αυτών και σε Έλληνες επενδυτές. Αποκαλύπτει, ακόμα, με λεπτομέρειες την ανάπλαση του Μικρολίμανου και δίνει το όραμά του για τον Πειραιά.
Αϊβάζης για ΑΕΚ. Ο ηθοποιός και γνωστός φίλαθλος της ΑΕΚ Γιάννης Αϊβάζης κι ένας από τους πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου στα παιχνίδια της Superleague θα είναι καλεσμένοι του Μανώλη Σφακάκη και της Χριστίνας Βραχάλη στην εκπομπή «Goal» του ΣΚΑΪ την Κυριακή στις 21:45.
Η ΟΠΑΠ TV έκλεισε τα… 4! Τέσσερα χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει η ΟΠΑΠ TV η οποία συντροφεύει παίκτες και πράκτορες στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ ενημερώνοντάς τους για τα παιχνίδια της εταιρίας αλλά και γενικότερα για τα αθλητικά δρώμενα. Στο βίντεο που συνοδεύει δείτε τους αριθμούς οι οποίοι αποτυπώνουν την λειτουργία της ΟΠΑΠ TV όλα αυτά τα χρόνια.

Το καλύτερο παιδί. Mε τη συντροφιά του Γιάννη Πλούταρχου η Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Κόσμο Ανάποδα» αύριο Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το καλύτερο παιδί του Ελληνικού Πενταγράμμου σχολιάζει το πως αντέδρασε ο πατέρας του όταν άλλαξε το όνομά του από Κακοσσαίαος σε Πλούταρχος, τι έκανε τα πρώτα χρήματα που έβγαλε από το τραγούδι και τι τον οδήγησε στην απόφαση να λειτουργεί ως ...μοναχικός καβαλάρης στις μεγάλες πίστες.
Αποκαλύπτει που ξεσπάει τα νεύρα του, ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχθεί και γιατί πριν γνωρίσει τον αγαπημένο του σήμερα φίλο Παντελή Παντελίδη τον είχε παρεξηγήσει. Ο Γιάννης υποβάλλεται σε μια σκληρή δοκιμασία από τη Σοφία που αφορά το πόσο θυμάται την παλιά του τέχνη, την τέχνη της κομμωτικής!
Βασιλομπίλαρος! Αύριο Σάββατο στις 21:00, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μάς επιφυλάσσει μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, εκρηκτική διάθεση αλλά και συγκίνηση. Σε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ερμηνεύει μεγάλες του επιτυχίες αλλά και γνωστά, αγαπημένα κομμάτια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Καλεσμένοι οι Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιάννης Γιοκαρίνης, Βασίλης Καζούλης, Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς (Κίτρινα ποδήλατα), Γεωργία Νταγάκη, Μιρέλλα Πάχου. Την παρέα συμπληρώνουν Οδυσσέας Ιωάννου, Μαρίνα Ασλάνογλου, Άγγελος Μπούρας, Τάσος Ιορδανίδης, Θάλεια Ματίκα, Μάρα Δαρμουσλή, Ορέστης Τρίκας, Νίκη Γρανά.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα