Αθλητική… Τετάρτη στην TV!

Νίκος Μποζιονέλος
Αθλητική… Τετάρτη στην TV!

bet365

Με μεταδόσεις Κυπέλλου, Αρη - Ορφέα, Coppa Italia, Copa del Rey (με Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα), μπάσκετ (Χίμκι – ΠΑΟΚ) και πόλο (Έγκερ – Ολυμπιακός) συνδυάζεται η Τετάρτη. Το Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στα κανάλια Novasports.
Μεταδόσεις Κυπέλλου στον OTE TV. Συνεχίζονται αύριο και μεθαύριο με αμφίρροπους επαναληπτικούς. Θυμηθείτε το πρόγραμμα μεταδόσεων.
«Τηλεοπτικό» το Άρης – Ορφέας Ελευθερούπολης. Αύριο Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 15:00, θα μεταδοθεί από το Novasports 2 το ματς Άρης – Ορφέας Ελευθερούπολης, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στην περιγραφή του ποδοσφαιρικού αγώνα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο Γιάννης Πάγκος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Παναγιώτης Στεφάνου. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά μέσω του novasports.gr.
Εχει και Coppa Italia... Στα προημιτελικά ο θεσμός, δύο ματς μεσοβδόμαδα. Απόψε στις 21:45 έχει Μίλαν – Λάτσιο (OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου) και αύριο, Τετάρτη, ίδια ώρα το Πάρμα – Γιουβέντους (OTE Sport 1 σε περιγραφή του ίδιου).
...έχει και ρεβάνς-ματσάρα στο Copa del Rey! Για το Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα ο λόγος, 1-0 είχαν νικήσει οι Καταλανοί στο πρώτο ματς, μεταδίδεται αύριο Τετάρτη στις 22:00 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου. Τα άλλα τρία ματς διεξάγονται την Πέμπτη: 21:00 Χετάφε – Βιγιαρεάλ (OTE Sport 1 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη) και 23:00 Μπιλμπάο – Μάλαγα (OTE Sport 2 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου) και Σεβίλλη – Εσπανιόλ (OTE Sport 4 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη).
Ξεκινάει η Bundesliga. Την προσεχή Παρασκευή 30 τρέχοντος… οι Γερμανοί ξανάρχονται. Πρεμιέρα με Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν στις 21:30 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.
Live από το Action 24. Εχει μπόλικα ματσάκια προσεχώς. Το Σάββατο 31/1 στις 22:15 Πεναφιέλ – Γκιμαράες και την Κυριακή 1/2 στις 13:30 Φέγενορντ - Ντεν Χααγκ και στις 15:30 Φίτεσε – Αγιαξ.
Live αύριο το Χίμκι – ΠΑΟΚ. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 18:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα Χίμκι - ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup στο μπάσκετ. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Αργύρης Στεφανόπουλος, ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και audio από το Novasports.gr.
Και Έγκερ – Ολυμπιακός αύριο. Αύριο Τετάρτη στις 19:45 θα μεταδίδεται από το Novasports 3 ο αγώνας Έγκερ – Ολυμπιακός, για την 4η αγωνιστική του Len Champions League στο πόλο Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος.
Το Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στα κανάλια Novasports. Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο βόλεϊ κρίνεταιτο διήμερο Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και Σάββατο 31 Ιανουαρίου μετάδοση από το Novasports 3. Ο λόγος για το Final Four του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας, «Μάκης Λιούγκας». Στον πρώτο ημιτελικό την Παρασκευή στις 18:30 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό στις 21:00 ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον Άρη, με έπαθλο την είσοδο στο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 18:30. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr σε συνδρομητές Forthnet/Nova.
Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το Final Four, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, από την ΕΣΑΠ και το Δήμο Γλυφάδας, η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet, κα Κατερίνας Κασκανιώτη αναφερόμενη στη διοργάνωση επισήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για μία ακόμη χρονιά στηρίζουμε ως τηλεοπτικός μεταδότης, το Final Four του League Cup ‘’Νίκος Σαμαράς’’. Στηρίζουμε το άθλημα του βόλεϊ και επενδύουμε σε αυτό γιατί είναι στρατηγική μας επιλογή αλλά και συναισθηματική μας ανάγκη. Αγαπάμε και έχουμε δεθεί με το βόλεϊ και θέλουμε να πάει το άθλημα ακόμα πιο ψηλά. Για μία ακόμη χρονιά θα αναλάβουμε την τηλεοπτική μετάδοση φέρνοντας ωραίες εικόνες σε όλα τα σπίτια σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Εκτός από αποκλειστικός τηλεοπτικός μεταδότης στηρίζουμε τη διοργάνωση και με ενέργειες που θα φέρουν τους φιλάθλους στο γήπεδο, με διαγωνισμούς που τρέχουν στα κανάλια Novasports αλλά και στο site μας novasports.gr για να κερδίσουν εισιτήρια, με ειδική εκδήλωση στο Κατάστημα Forthnet στη Γλυφάδα ενώ στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δίνουμε τη δυνατότητα σε παιδιά που φιλοξενούνται από φορείς φροντίδας και προστασίας παιδιών να παρευρεθούν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ».

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα