Φουλ… μπάλα στην TV εν μέσω εκλογών, Καραγκούνης και… Μπελούτσι!

Νίκος Μποζιονέλος
Φουλ… μπάλα στην TV εν μέσω εκλογών, Καραγκούνης και… Μπελούτσι!

bet365

Super League Σάββατο και Δευτέρα στα κανάλια Novasports, η Ευρώπη παίζει μπάλα με σπουδαία ματς τηλεοπτικά, «Traction» αύριο με Καραγκούνη, η ατάκα σεξοβόμβας-διαιτολόγου για τον Τσίπρα, η… μη συνέντευξη Σαμαρά και ο… τυχερός Νίκος Αλιάγας.
Super League Σάββατο και Δευτέρα. Η 20η αγωνιστική της Super League είναι μόνο στα κανάλια Novasports, χωρίς αγώνες την Κυριακή βέβαια ελέω εκλογών. Στις 17:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό» (πληροφορίες για την… 9ωρη εκπομπή, γράψαμε από χθες).
Σάββατο 24/1
* 15:00 Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου από το Novasports 2
* 17:15 Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Καλλονής σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από το Novasports 2
* 17:15 Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από το Novasports 3
* 17:15 Πανθρακικός - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη από το Novasports 4
* 17:15 ΑΟΚ - Βέροια σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από το Novasports 7
* 19:30 ΟΦΗ - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη από το τα
Δευτέρα 26/1
* 17:15 Παναιτωλικός – Ατρόμητος σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από το Novasports 1
* 19:30 Πλατανιάς - Εργοτέλης σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 1
Football League. Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου ο ΟΤΕ TV θα προβάλει την αναμέτρηση Τύρναβος – Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00, OTE Sport 4), Απόλλων Καλαμαριάς - Λάρισα (17:00, OTE Sport 5) και Ηρακλής - Πιερικός (19:00, OTE Sport 4). Τη Δευτέρα 26/1 στις 18:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιγιάλειο, αναμέτρηση που κλείνει την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης και μεταδίδεται από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.
«Traction» αύριο με Καραγκούνη! Ο Κώστας Στεφανής, υποδέχεται τον Γιώργο Καραγκούνη στο «Traction» αύριο Σάββατο 24/1 στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο «Κάρα» οδηγεί ένα νέο μοντέλο Mercedes C-Class και… περνά ευχάριστα. Επίσης: πώς οι επιδόσεις δεν μπορούν να συνδυαστούν με την οικονομία, τι συμβαίνει όταν η τρέλα πάει στα βουνά και μάλιστα ντριφτάροντας και το TDM της Yamaha που ολοκλήρωσε τη θητεία του και παραδίδει τη σκυτάλη.
Η Ευρώπη παίζει μπάλα. Τίγκα στις μεταδόσεις το 4ήμερο και τα κανάλια OTE Sport του OTE TV αλλά και τα κανάλια Novasports.Στο Campionato, Γιουβέντους και Ρόμα έχουν κάνει τη διαφορά από νωρίς και δεν υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης. Για την 20η αγωνιστική, την Κυριακή ξεχωρίζουν οι συναντήσεις Γιουβέντους - Κίεβο (16:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου), Φιορεντίνα - Ρόμα (21:45, OTE Sport 1 περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι) και Ίντερ - Τορίνο (16:00, OTE Sport 4 περιγραφή Κώστα Ψάρρα). Νωρίτερα, το Σάββατο στις 21:45 ο Αλέξης Σπυρόπουλος περιγράφει το Λάτσιο – Μίλαν για το OTE Sport 1.
Γγια την 20η αγωνιστική της La Liga, ξεχωρίζουν οι εκτός έδρας δοκιμασίες των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα με Κόρδοβα και Έλτσε αντίστοιχα το Σάββατο 24 Ιανουαρίου (17:00 και 19:00, OTE SPORT 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και Γιώργου Θαναηλάκη). Το βράδυ της Κυριακής μεταδίδεται το ντερμπάκι Βαλένθια - Σεβίλλη (22:00, OTE Sport 2, περιγράφει ο Δημήτρης Ξαρλής.
Επιστροφή για το πρωτάθλημα της Bundesliga, με σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ της δεύτερης Βόλφσμπουργκ και της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου, ζωντανά από το OTE Sport 1 απόψε στις 21:30.
Από Γαλλία, με μετάδοση από τα κανάλια Novasports, ξεχωρίζει απόψε στις 21:30 Νις – Μαρσέιγ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 1 και την Κυριακή στις 22:00 το Σεντ Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από το Novasports 1.
Τέλος, το ACTION 24 μεταδίδει αύριο στις 22.15 το Γκιμαράες - Ζιλ Βιθέντε και την Κυριακή στις 13:30: το «de klassiker» Αγιαξ – Φέγενορντ.
Basket League. Η 14η αγωνιστική έρχεται με επικίνδυνες εξόδους για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στα κανάλια Novasports.
Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 14:30 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» σε παρουσίαση των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Συρίγου, η οποία θα μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ και στις 15:00 θα ακολουθήσει με η παράλληλη μετάδοση τεσσάρων αγώνων: Άρης – Πανελευσινιακός Κολοσσός – Πανιώνιος, Τρίκαλα - ΚΑΟΔ Ρέθυμνο – ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιπες μεταδόσεις της αγωνιστικής:
Σάββατο 24/1
19:00 ΑΕΚ – Κορόιβος, OTE Sport 3 σε περιγραφή του Ρήγα Δάρδαλη
Δευτέρα 26/1
18:00 Απόλλων Πατρών – Ολυμπιακός, Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου
19:30 Κηφισιά – Παναθηναϊκός, Novasports 3 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
Μεταγραφές και Οντεγκααρντ. Ανάλυση των μεταγραφικών κινήσεων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ παρουσιάζει αύριο Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 12:00 η εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη στον ΣΚΑΪ αλλά και το νέο "φαινόμενο" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον 16χρονο Νορβηγό Μάρτιν Οντεγκααρντ που υπέγραψε "χρυσό" συμβόλαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Η ατάκα. Η σεξοβόμβα διαιτολόγος Λίλα Κυριαζοπούλου είπε (στην «Εspresso») ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να είναι ωραίος ως άντρας αλλά δεν ανεβάζει τη λίμπιντο.
Μάλιστα…
Media @ politics.
* Ο Αντώνης Σαμαράς δεν μίλησε χθες στο MEGA, με την επίσημη εξήγηση (διότι ακούστηκαν πολλά…) να έρχεται από το Γραφείο του Πρωθυπουργού: εγκαινίασε το μεγάλο έργο της επέκτασης του Προβλήτα III του Πειραιά, άρα δεν πρόλαβε την εγγραφή της συνέντευξης. Και, σήμερα το πρωί, έκανε «παρέμβαση» στο πρωινό του ΑΝΤ1.
* «ANT1 και “Πρώτο Θέμα” διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις σχετικά με τις τράπεζες παραβιάζοντας την νομοθεσία θα υπάρξει συνέχεια…» έγραψε στο Twitter οι εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
* Ο Σύλλογος Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς ευχαρίστησε τους πολίτες που συμμετείχαν σε δημοσκοπήσεις κι επικρότησε την απελευθέρωση της δημοσιοποίησής τους.
* Συνάμα, ο ΣΕΔΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει πως «η γενική απαξίωση των δημοσκοπήσεων δεν συμβάλει στο δημοκρατικό διάλογο», σε απάντηση στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος («υπάρχει θέμα διαφάνειας με τις δημοσκοπήσεις, εξόχως σοβαρό»). «Εφόσον αμφισβητείται συγκεκριμένη δημοσκόπηση οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στην Ελεγκτική Δημοσκοπήσεων προκειμένου να την ελέγξει κατά νόμον».
* Ο πρόεδρος του Κινήματος-Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου απόψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του E TV στις 19:45 και μιλάει στη Λίνα Κλείτου και τον Γιάννη Χρηστάκο.
* Μετά από επτά χρόνια τηλεοπτικής σιωπής, ο πρώην ισχυρός άνδρας των κυβερνήσεων Κωνσταντίνου Καραμανλή, Θοδωρής Ρουσόπουλος, μιλάει στο «Face to Face» και στη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου αύριο στις 10.30 το πρωί, στο ΑCTION 24. Μιλά για τα «πέτρινα χρόνια» που πέρασε από το 2008 που έφυγε από την πολιτική, εν μέσω πολιτικής θυέλλης μέχρι και σήμερα: «H δικαίωση έρχεται μόνο μέσα από τον χώρο στον οποίο χτυπήθηκες», δήλωσε.
* Προεκλογική αυλαία στο «ΣΚΑΪ Θέμα» απόψε στις 22:15 με τη Σία Κοσιώνη με καλεσμένους τους υποψήφιους Μάκη Βορίδη, Παναγιώτη Λαφαζάνη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Λιάνα Κανέλλη, Γρηγόρη Ψαριανό και Νίκο Τσούκαλη.
* Η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει και θα είναι ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που θα καταθέσουμε ως κυβέρνηση» επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή, διακαναλική συνέντευξη Τύπου. «Θέλουμε μια νέα ΕΡΤ, όχι σαν κι αυτή που υπήρχε στο παρελθόν».
Photomedia. «Sportday», «Goal News» και «Live Sport» έβαλαν την ίδια φωτό, οι δύο πρώτες σχεδόν τον ίδιο τίτλο. Συμβαίνει…
Social media. Τυχερός ο συνονόματος…

ΥΓ. Το σημερινό πρωτοσέλιδο των «Νέων». Τι έγραφε η στήλη τις προάλλες για τις… κυβιστήσεις του ελληνικού Τύπου; Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα