Μεταδόσεις, ντέρμπι και… εκλογές στα κανάλια!

Νίκος Μποζιονέλος
Μεταδόσεις, ντέρμπι και… εκλογές στα κανάλια!

bet365

Οι μεταδόσεις από τα κανάλια Novasports κι από τα κανάλια OTE Sport, μεγάλα ντέρμπι στην Ευρώπη. Ρονάλντο, Ντουράντ και… Βαζέχα στον ΣΚΑΪ, Copa Africa στο Eurosport, τo «Traction» πάει… Ιταλία, η επάνοδος της ΕΡΤ3 στο Λεκανοπέδιο, «Στον Ενικό» τη Δευτέρα ο ΓΑΠ, στον Χατζή την Κυριακή ο Σαμαράς, στον Αυτιά αύριο ο Τσίπρας και στην Κοσιώνη απόψε ο Κουτσούμπας. Εκπομπή στο Novalifε ξεκινά η Ναταλία Δραγούμη.
Η 19η αγωνιστική της Super League στα κανάλια Novasports. Η Super League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν όλους τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής.
Σάββατο 17/1
* 15:00 Βέροια - ΟΦΗ σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου από το Novasports 3
* 17:15 ΑΟΚ – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από το Novasports 1
* 19:30 Πανιώνιος - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD
Κυριακή 18/1
* 15:00 Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 2
* 17:15 ΠΑΟΚ - Πλατανιάς σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD
* 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από το Novasports 3
* 19:30 Ολυμπιακός - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Δευτέρα 19/1
* 19:30 Εργοτέλης – ΑΕΛ Καλλονής σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη από το Novasports 1
Η κάλυψη του Αλιμος – ΑΕΚ. Την Κυριακή η «Ενωση» παίζει στην Καισαριανή με τον Αλιμο, ματς που μεταδίδεται live στις 18:00 από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη. Για τον βόρειο όμιλο μεταδίδονται τα ματς Λάρισα- Ηρακλής (Σάββατο 17:00, OTE Sport 5) και Ολυμπιακός Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας (Δευτέρα 18:00, OTE Sport 4).
Οι ματσάρες του OTE TV. Μεγάλα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ντέρμπι θα καλύψει επίσης αυτή την εβδομάδα ο ΟΤΕ ΤV. Από τις… πάμπολλες μεταδόσεις των αθλητικών καναλιών OTE Sport ξεχωρίζει φυσικά το Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ την Κυριακή στις 18:00 (OTE Sport 1) όπου κάνει… ντεμπούτο ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Από άλλα ματς της Premier ξεχωρίζει και το Σουόνσι – Τσέλσι (Σάββατο 17:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου),
Από τη Serie Α υπάρχουν τα Παλέρμο – Ρόμα (Σάββατο 21:45, OTE Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι) και Γιουβέντους – Βερόνα (Κυριακή 21 :45, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου). Κι από την Primera τα ματς Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης (Κυριακή 13:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα), Ατλέτικο Μ. Γρανάδα (Κυριακή 18:00, OTE Sport 2 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή) και Ντεπορτίβο λα Κορούνια – Μπαρτσελόνα (Κυριακή 20:00, OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου).
Εχει κι άλλα ματς... Το Σάββατο (22:15) το Πεναφιέλ – Πόρτο μεταδίδεται live από το Action 24 και την Κυριακή το ίδιο κανάλια θα δείξει στις 15:30 το Φέγενορντ – Τβέντε. Επίσης για την ολλανδική Eredivisie μεταδίδει το Σάββατο στις 21:45 από το Novasports 4 το Φίτεσε – PSV Αϊντχόφεν.
Ρονάλντο και… Ντουράντ. Οι μεταγραφικές κινήσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο μικροσκόπιο του «Goal Χωρίς Σύνορα» το Σάββατο στις 12:00 στο «Goal χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΪ με τον Μανώλη Σφακάκη, αλλά και οι συγκινητικές και οι αστείες στιγμές από το γκαλά της FIFA που έδωσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο την τρίτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του. Αφιέρωμα στον άνθρωπο με το βελούδιο πλασέ Τιερί Ανρί, selfie-mania με αφορμή τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του Φραντσέσκο Τότι και, την Κυριακή στις 13:00, αφιέρωμα στον μοναδικό Κέβιν Ντουράντ, τον παίκτη που τολμά να αμφισβητεί πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι το νούμερο 1 στο ΝΒΑ.
Copa Africas time στο Eurosport... Ξεκινά από αύριο στην Ισημερινή Γουινέα, με μεταδόσεις από το Eurosport, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μια… ταλαιπωρημένη διοργάνωση, με εκπλήξεις τα προηγούμενα χρόνια και με πολλά γνωστά αστέρια που βγάζουν το ψωμί τους σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Οι πρώτες μεταδόσεις:
Σάββατο 17/1
18:00 Ισημερινή Γουινέα – Κονγκό, Eurosport 2
20:45 Μπουρκίνα Φάσο – Γκαμπόν, Eurosport 2
Κυριακή 18/1
18:00 Ζάμπια – Δημοκρατία του Κονγκό, Eurosport 2
20:45 Τυνησία – Πράσινο Ακρωτήρι, Eurosport 2
Δευτέρα 19/1
17:45 Γκάνα – Σενεγάλη, Eurosport
20:45 Αλγερία – Ν. Αφρική, Eurosport
… και χρονιά των Πρωταθλητών! Περισσότεροι από ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής κάθε ημέρα κατά μέσο όρο θα ανακηρύσσεται φέτος στο Eurosport, έπειτα από την παρουσίαση του εντυπωσιακού προγράμματος των ζωντανών μεταδόσεων για το 2015. Συνολικά 388 αθλητές θα στεφθούν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές κατά την διάρκεια της “Χρονιάς των Πρωταθλητών” του Eurosport, με το πρώτο από τα 37 Παγκόσμια Πρωταθλήματα του τηλεοπτικού προγράμματος να ξεκινά στις πλαγιές του Κράισμπεργκ της Αυστρίας, όπου και ανοίγει η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Freestyle και Snowboard. Η ολοκληρωμένη τηλεοπτική πρόταση του Eurosport περιλαμβάνει θερινά και χειμερινά Ολυμπιακά αθλήματα, καθώς και διάφορες διοργανώσεις των Μηχανοκίνητων Σπορ, Ποδοσφαίρου και Σνούκερ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Από τον Στίβο στο Αλπικό Σκι και από την Κολύμβηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών, η περίφημη δέσμευσή μας “#WeLiveForLive” θα προσφέρει φέτος στους τηλεθεατές περισσότερες από 5.000 ώρες ζωντανών μεταδόσεων στο Eurosport και το Eurosport 2. Παράλληλα με την ασύγκριτη πρόταση των 37 Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, το αθλητικό καλεντάρι στο Eurosport εμπλουτίζεται από την απ’ ευθείας τηλεοπτική κάλυψη των τριών Γκραν Σλαμ του τένις, καθώς επίσης και όλων των μεγάλων ποδηλατικών γύρων, με θρύλους του αθλητισμού να προσφέρουν στους τηλεθεατές τις εξειδικευμένες αναλύσεις τους.
Με Βαζέχα και Πρεζεράκου. Ο προπονητής και υποψήφιος βουλευτής Κριστόφ Βαζέχα και η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου Έρρικα Πρεζεράκου θα είναι καλεσμένοι του Μανώλη Σφακάκη και της Χριστίνας Βραχάλη στην εκπομπή «Goal» την Κυριακή στις 21:45 στον ΣΚΑΪ.
Σταραμόπουλος με Καρεμπέ. Μουσείο Ιστορίας του ποδοσφαίρου κατασκευάζει στη Ζυρίχη η FIFA. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό 7ωροφο κτίριο που όμοιό του δεν θα υπάρχει στον κόσμο . Όμως έως τον Μάρτιο του 2016 που θα γίνουν τα εγκαίνια θέλει ακόμη πολύ δουλειά και χρήματα. Ο Μάνος Σταραμόπουλος ως ένας από τους ψηφοφόρους του «France Football» (εκπρόσωπος της Ελλάδος στο τομέα του) ήταν στη Ζυρίχη για την τελετή του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη για το 2014 (μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ που έγινε αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων , όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την «Χρυσή Μπάλα» από τα χέρια του προέδρου της FIFA, Σεπ Μπλάτερ. Παράλληλα ως μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου της AIPS ο Σταραμόπουλος είχε επαφές και με ανώτερα στελέχη της διεθνούς ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
To «Traction» πάει… Ιταλία. Στην Ιταλία για το ημερολόγιο της Pirelli ταξιδεύει ο Κώστας Στεφανής και η εκπομπή «Traction» το Σάββατο στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η τεχνολογική πρόοδος στην Ιταλία είναι συνυφασμένη με το στυλ, τη φινέτσα και την υψηλή αισθητική. Η Pirelli, που εφοδιάζει κάθε λογής αυτοκίνητα δρόμου και αγώνων με τα ελαστικά της, όχι μόνο δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, αλλά εκτοξεύει τη σχέση αυτή στα ύψη. Το «Traction» και ο Στεφανής δε θα μπορούσαν να απουσιάσουν από αυτή τη γιορτή και μοιράζονται τις εντυπώσεις τους...
Basket League. Ο δεύτερος γύρος της Basket League ξεκινάει με σπουδαία παιχνίδια, έξι από τα επτά μεταδίδονται τα κανάλια Novasports όπου η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο στις 16:00 στο Novasports 2 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» σε παρουσίαση των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Συρίγου και με παράλληλη μετάδοση των αγώνων Άρης – Ρέθυμνο, Κηφισιά – Πανιώνιος, Κολοσσός– Κόροιβος Αμαλιάδας και Τρίκαλα – ΠΑΟΚ. Την Κυριακή μεταδίδεται στις 14:30 από το OTE Sport 3 το ΑΕΚ – ΚΑΟΔ και τη Δευτέρα στις 18:00 το Απόλλων Πατρών - Παναθηναϊκός (Novasports 2) και στις 19:30 το Πανελευσινιακός - Ολυμπιακός (Novasports 3).
Volley League. Η 13η αγωνιστική έρχεται με σημαντικά παιχνίδια στα κανάλια Novasports. Το Σάββατο με το Ορεστιάδα – Παναθηναϊκός (19:30, Novasports ) και την Κυριακή με το Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παμβοχαϊκός (17:00, Novasports 4).
Παραίτηση. Αποχώρησε από την εφημερίδα «Metrosport» ο διευθυντής Δημήτρης Δραγώγιας, υποβάλλονται την παραίτησή του. Τη διεύθυνση θα αναλάβει ο Στέλιος Γρηγοριάδης.
Στο Λεκανοπέδιο η ΕΡΤ3. Από χθες η ΕΡΤ3 επέστρεψε στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Ο τηλεοπτικός σταθμός που βγαίνει από τους απολυμένους της ΕΡΤ εκπέμπει από το Κανάλι 34 ψηφιακά στην Αθήνα και τον Πειραιά, και 58 από την Ανατολική Αττική, μόλις δύο βδομάδες πριν τις εκλογές (πηγή: typologies.gr).
Media @ politics.
O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φιλοξενείται στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μία εβδομάδα πριν οι πολίτες προσέλθουν στις κάλπες απαντάει σε όλα τα ερωτήματα.
* Για την πολιτική που θα εφαρμόσει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για τη συζήτηση περί Grexit και το διακύβευμα των εκλογών μιλάει το Σάββατο το πρωί, ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά.
* Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης απόψε είναι καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ολγα Τρέμη.
* Εκτάκτως αύριο Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 20:00, η εκπομπή «360°» του ALPHA φιλοξενεί συνεντεύξεις του Γενικού Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. και του Προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας απαντά στη Σοφία Παπαϊωάννου για τις θέσεις του κόμματος καθώς και για τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας των εκλογών. Ο Γιώργος Παπανδρέου, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, αναφέρεται στις πολιτικές του επιλογές, από τις κρίσιμες ημέρες του 2010 έως και σήμερα.
* Τη Δευτέρα 19/1 στις 23:30 καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» και στο STAR θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
* Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας έχει παραχωρήσει συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη και θα μεταδοθεί απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.
* Εκλογές: επόμενη μέρα στην «Τελευταία λέξη» με τον Παύλο Τσίμα την Κυριακή στις 23:15 στον ΣΚΑΪ. Έχουμε λόγο να φοβόμαστε ακόμη ένα Grexit; Στα ερωτήματα απαντούν οι διευθυντές των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών Ινστιτούτων, του Ινστιτούτου Bruegel, Zolt Darvas, και του CERP, Daniel Gros. Και στο στούντιο του ΣΚΑΙ συζητούν η Λούκα Κατσέλη, ο Γιώργος Κύρτσος και ο Νίκος Χριστοδουλάκης.
* Απόλυση δημοσιογράφου για… πολιτικούς λόγους. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Ποντίκι» απολύθηκε από το «Εθνος» ο αρθρογράφος Πάνος Παναγιώτου με προσωπική απόφαση του Γιώργου Μπόμπολα επειδή, έχοντας παράλληλα ρόλο συμβούλου στη ΔΗΜΑΡ, του καταλογίστηκε πως παρέσυρε τον Φώτη Κουβέλη να μην ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας (και η χώρα οδηγήθηκε σε εκλογές).
* Ανακοίνωση κατά του Αντώνη Σαμαρά για την στάση του στο θέμα της ΕΡΤ (σε συνδυασμό με τις τοποθετήσεις του για το «Charlie Hebdo»), αλλά και την επιλογή του Θεόδωρου Φορτσάκη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ.
ΣΕΔΕΑ για γκάλοπ. Εν όψει των επερχόμενων εκλογών πληθώρα δημοσκοπικών μετρήσεων βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο ΣΕΔΕΑ καλεί τους φορείς που διενεργούν και δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις να το κάνουν σεβόμενοι το ισχύον νομικό πλαίσιο, εφαρμόζοντας τους κανόνες δεοντολογίας της ESOMAR/ICC και τηρώντας όσα ορίζονται στον Κανονισμό Ποιοτικού Ελέγχου Συλλογής Στοιχείων (ΠΕΣΣ), το σύστημα αυτοελέγχου που έχει συστήσει ο ΣΕΔΕΑ και αναγνωριστεί από την πολιτεία (με το Ν 3603/2007) με το οποίο ο ΣΕΔΕΑ πιστοποιεί τα μέλη του ως προς την τήρηση των ανωτέρω. Κατάλογος των εταιριών μελών του ΣΕΔΕΑ: ABACUS RESEARCH, ALCO, ALTERNATIVE RESEARCH SOLUTIONS, FOCUS BARI, GFK HELLAS, GLOBAL LINK ΙΝΤΕRNATIONAL, GPO, HELLΕΝΙC RESEARCH HOUSE, IPSOS – OPINION, MARC, MEDIA SERVICES , MEDI-MARK, METRON ANALYSIS, ILLWARD BROWN, MRB HELLAS, NIELSEN AUDIENCE MEASUREMENT, PRISMA OPTIONS, PULSE-RC, QED, RASS, TNS ICAP, PUBLIC ISSUE και ΚΑΠΑ RESEARCH.
Photomedia (1). Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση η Μαρί Κυριακού παρέδωσε στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις μπλούζες που είχε σχεδιάσει με σύνθημα «Keep giving and get love». Η παρουσιάστρια της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», μαζί με την Αφροδίτη Παπαξένου, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων «Serendipity» στα οποία διατίθενται οι μπλούζες, παρέδωσαν στην Πρόεδρο του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου κ. Ηρώ Ζερβάκη τα χρήματα από τις πωλήσεις προκειμένου να στηρίξουν με αυτά τα παιδιά που διαβιούν εκεί.
Photomedia (2). 3.598.056 κιλά τροφίμων έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα μέσα από την προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, με την υποστήριξη των Super Markets όλης της χώρας. Τον τελευταίο μήνα οι πολίτες πρόσφεραν 94.156 κιλά τροφίμων στο καλάθι του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Η εκστρατεία συλλογής τροφίμων, για την ενίσχυση των συσσιτίων της Εκκλησίας αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Photomedia (3). «Are you talking to ΜUΜ»: η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Novalifε, με παρουσιάστρια τη Ναταλία Δραγούμη, προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 20:30. Η γνωστή ηθοποιός προσκαλεί για δείπνο στο σπίτι της επώνυμους καλεσμένους και μαζί μιλούν για τέχνη, ταινίες, σχέδια και όνειρα, ανατρέχουν στο παρελθόν και προσπαθούν να «ζωντανέψουν» το αγαπημένο φαγητό της μαμάς τους, ξετυλίγοντας μαζί μνήμες μιας ζωής, σερβιρισμένες… σ’ ένα πιάτο φαγητού. Την Κυριακή, καλεσμένη της Δραγούμη θα είναι η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια.

ΥΓ. Δεν έχω λόγια για τη φοβερή απήχηση που έχει η επικοινωνία μαζί σας και από τα σχόλια στο κάτω μέρος αλλά και μέσω του mail της στήλης. Thx…
Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected]
 

Τελευταία Νέα