Πώς θα καλύψει το ντέρμπι των «αιωνίων» ο ΟΤΕ TV!

Νίκος Μποζιονέλος
Πώς θα καλύψει το ντέρμπι των «αιωνίων» ο ΟΤΕ TV!

bet365

Η μετάδοση και η εκπομπές του σαββατιάτικου ντέρμπι του ΣΕΦ από το ΟΤΕ Sport 3 αλλά και οι πρώτες μεταδόσεις τους στο Top 16 της Euroleague. Μετά τις γιορτές αναμένεται η δεσμευτική προσφορά του ΟΤΕ για τη Nova.
Το ντέρμπι των «αιωνίων» από τον ΟΤΕ. Το αιώνιο «ντέρμπι» της Basket League μεταδίδεται αύριο από τον ΟΤΕ TV. Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 19:00, οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός από το ΟΤΕ Sport 3, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει νωρίτερα για τους φίλους του αθλήματος αφού ο Βασίλης Σκουντής με τη δημοσιογραφική ομάδα του OTE ΤV και το τεχνικό επιτελείο επιφυλάσσουν ολοκληρωμένη κάλυψη με pre και post game εκπομπές, ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ, ώστε οι συνδρομητές να μπουν από νωρίς στο κλίμα του αγώνα απολαμβάνοντας υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου ζωντανά από το ΣΕΦ.
Στις 18:00 ξεκινά το pre game, στις 19:00 μεταδίδεται το ματς σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή και ρεπορτάζ Αρη Μπάρκα, Θανάση Ασπρούλια και Κώστα Κατέβα και στις 21:00 θα ακολουθήσει η post game εκπομπή με το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι.
Την Κυριακή 28 ο OTE TV μεταδίδει, επίσης μέσω του ΟΤΕ Sport 3, το ματς ΑΕΚ – ΑΓΟΡ στις 17:00 με μίνι pre game εκπομπή από τις 16:30.
H υπόλοιπη 11η αγωνιστική στα κανάλια Novasports. Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 16:00 στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» σε παρουσίαση των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Συρίγου, η οποία θα μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των πέντε αγώνων, Πανελευσινιακός – Πανιώνιος, Απόλλων Πατρών – Κόροιβος Αμαλιάδας, ΑΕΝΚ Δημουλάς – ΚΑΟΔ, Κολοσσός - ΠΑΟΚ και Άρης - Τρίκαλα, με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται ολόκληρος από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.
Top 16 Euroleague στη ΝΕΡΙΤ. Ξεκινούν την άλλη εβδομάδα οι… μάχες του Top 16 της Euroleague και η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει το ματς Παναθηναϊκού – Μακάμπι Τελ Αβίβ την Τρίτη 30/12 στις 22:00 ενώ ο Μάλαγα – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί την Παρασκευή 2/1 από τα κανάλια Novasports. Για τη 2η αγωνιστική η ΝΕΡΙΤ θα δείξει το Ολυμπιακός – Μιλάνο στις 8/1 και η Nova το Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός (9/1). Θυμηθείτε το πλήρες πρόγραμμα των «αιωνίων» στο Top 16.
Clasico και στην Ισπανία. Μην ξεχνιέστε, έχει ντέρμπι «αιωνίων» και στην Ισπανία, την Κυριακή στις 20:00 με μετάδοση από το ΟΤΕ Sport 3, Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή Ρήγα Δάρδαλη.
Τροποποιήσεις. Λόγω του ορισμού του εξ αναβολής αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού για την 6η αγωνιστική της Basket League (4/1 στις 17:00 Novasports 3) δε θα διεξαχθούν άλλοι αγώνες μπάσκετ και συνεπώς δεν θα υπάρξει σαββατιάτικη εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό». Σαν επακόλουθο, ο αγώνας ΟΦΗ-Νίκη Βόλου το Σάββατο 3/1 θα μεταδοθεί από το Novasports 2 αντί του Novasports 3 ενώ το παιχνίδι Λεβαδειακός - Εργοτέλης την Κυριακή 4/1 θα προβληθεί από το Novasports 7 αντί του Novasports 3.
Δύο ματς Volley League. Η 10η αγωνιστική της Volley League έρχεται με δύο τηλεοπτικούς αγώνες: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός την Κυριακή 28/12 στις 18:00 από Novasports 1 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ΠΑΟΚ – Κηφισιά τη Δευτέρα 29/12 στις 19:00 από το Novasports 1 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη.
Σάββατο, ελέω εορτών. Αύριο, Σάββατο 27/2 και το επόμενο Σάββατο, 3/1, θα κυκλοφορήσουν οι δισεβδομαδιαίες στοιχηματικές εφημερίδες και όχι Παρασκευή, λόγω γιορτών.
Μετά τις γιορτές ο ΟΤΕ για Nova. Μετά τις γιορτές αναμένεται η δεσμευτική προσφορά του ΟΤΕ για τη Nova, όπως ελέχθη από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Μιχάλη Τσαμάζ, στο περιθώριο της έκτακτης γενικής συνέλευσης.
Ο κ. Τσαμάζ τόνισε μάλιστα ότι το ποσό που θα πάρει η Forthnet για τη συνδρομητική τηλεόραση θα μηδενίσει το δανεισμό που προέρχεται από τη Nova και θα αποκτήσει την αναγκαία για αυτήν ρευστότητα, οπότε στη συνέχεια θα πορευτεί ως υγιής χρηματοοικονομικά εταιρεία. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική προσφορά που έχει καταθέσει ο ΟΤΕ για τη Nova έχει ένα εύρος από 250 εκατ. ευρώ έως 300 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει το δανεισμό της που είναι περίπου 225 εκατ. ευρώ ενώ, πρόσφατα, από τη Vodafone έγινε γνωστό πως δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον για τη Forthnet χωρίς τη Nova.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα