Πώληση Αλαφούζου, Αμπιντάλ, «Κλεφτοκοτάς», και... Ματσούκα!

Νίκος Μποζιονέλος
Πώληση Αλαφούζου, Αμπιντάλ, «Κλεφτοκοτάς», και... Ματσούκα!

bet365

Live το «αντίο» του Αμπιντάλ από τη Nova, με Γιαννάκη απόψε η ΝΕΡΙΤ, ματς και τις Παρασκευές στην Premier League, τι γίνεται με την πώληση της Forthnet/Nova, η πρεμιέρα της Ματσούκα στο ACTION 24, τι πούλησε ο Αλαφούζος και το βραβείο του «Κλεφτοκοτά»!
«Η συνέχεια στο επόμενο». Ο ΣΚΑΪ απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ που τον κατηγορούσε για στοχοποίηση των διαιτητών με το νέο «Παράγκα και Όραμα». Διαβάστε τη, εδώ.
Live το «αντίο» του Αμπιντάλ. H συνέντευξη Τύπου Ερίκ Αμπιντάλ του Ολυμπιακού, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 13:00 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και στην οποία θα ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 24 HD και μέσω του Web TV του Novasports.gr.
Με «Δράκο» απόψε η Euroleague στη ΝΕΡΙΤ. Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague παίζει ζωντανά σε όλα τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ. Στις 23:00, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι καλεσμένος στην ειδική εκπομπή στη ΝΕΡΙΤsports που παρουσιάζει ο Βαγγέλης Ιωάννου, για μια «αυτοψία» σε όλα τα γήπεδα, λίγες ώρες πριν από την κορυφαία αναμέτρηση Παναθηναϊκού – Μπαρτσελόνα που θα μεταδοθεί αύριο, Παρασκευή στις 22:00 σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου και Γιάννη Νάτου και Γιάννη Ράνιου.
Premier α λα... Bundesliga; Premier League και το βράδυ της Παρασκευής «δείχνει» το πλάνο στη νέα δημοπρασία των δικαιωμάτων για την περίοδο 2016-19. Η λίγκα ανακοίνωσε τον συνολικό αριθμό από 168 ζωντανά παιχνίδια που θα διατεθούν ενώ υπάρχει πλέον για τη διεξαγωγή ως και δέκα αγώνων τα βράδια της Παρασκευής, όπως συμβαίνει στην Bundesliga. Συν, υπό συζήτηση, να διεξάγονται σπουδαία ματς το βράδυ της Κυριακής, πρόταση πάντως που δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από το συντηρητικό βρετανικό κοινό.
Τι γίνεται με την πώληση της Forthnet/Nova; Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τις εκθέσεις τους, βάσει των οποίων θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τις δεσμευτικές προσφορές εξαγοράς της Forthnet, βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σύμβουλοι των ΟΤΕ και Vodafone – Wind.
Ως εκ τούτου κορυφώνεται τις μέρες αυτές το ενδιαφέρον σχετικά με τις εξελίξεις για την εισηγμένη, με όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές πάντως να τηρούν σιγήν ιχθύος. Το μόνο που διέρρευσε είναι πως πλέον η Bank of America που έχει ρόλο συμβούλου στον ΟΤΕ όσο αφορά την εξαγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης Nova και η Ernst and Young η οποία έχει τον αντίστοιχο ρόλο για τις Vodafone και Wind ολοκληρώνουν την έκθεσή τους μετά από τη συλλογή των στοιχείων από τον έλεγχο των οικονομικών και νομικών δεδομένων της Forthnet (due diligence) που προηγήθηκε. Αυτό σημαίνει πως οι διοικήσεις των ΟΤΕ, Vodafone, Wind ενημερώνουν τους μετόχους τους και προετοιμάζουν το επόμενο βήμα τους.
Ζαρκαδούλα αντί Μοσχολιού. Παρελθόν από την πρωινή ζώνη του ACTION 24 αποτελεί εδώ και λίγο καιρό η Τζίνα Μοσχολιού (σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου του ΣΚΑΪ), η οποία αποχώρησε από το πολιτικό μαγκαζίνο «Reaction» που παρουσίαζε με τον Βασίλη Νέδο. Η δημοσιογράφος παραμένει στο δυναμικό του καναλιού, καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση δικής της εκπομπής. Στο πλευρό Νέδου εμφανίζεται η αξιόλογη Ειρήνη Ζαρκαδούλα.
ΣΥΡΙΖΑ ναι, Πρετεντέρης... όχι! Για μία ακόμη φορά στο δελτίο του MEGA έγινε debate ανάμεσα σε εκπροσώπους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Γιάννη Πρετεντέρη. Χθες «λογομάχησαν» Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Σταθάκης που συμμετείχαν στο δεύτερο debate που οργάνωσε το MEGA χωρίς τη συμμετοχή του Πρετεντέρη. Με άλλα λόγια, για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες το μεγάλο κανάλι απέσυρε το δημοσιογράφο του, αποδεχόμενο τη λογική του... εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του.
-> Αν πάμε σε εκλογές, θα βγει σε άδεια;
Πρεμιέρα για το «I love Athens». Ξεκινά από μεθαύριο, Σάββατο 20/12 στις 20:00 η εκπομπή «I love Athens» του ACTION 24. Η δημοφιλής ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα μας ξεναγεί σε άγνωστες και αγαπημένες γωνιές της Αθήνας και μας προκαλεί να τις ανακαλύψουμε, μας προτρέπει να αγαπήσουμε περισσότερο την Αθήνα, προτείνοντάς μας μέρη που δίνουν την τέλεια αφορμή για να περιηγηθούμε στην πρωτεύουσα όλες τις ώρες, για διασκέδαση, ψυχαγωγία και όχι μόνο.
-> I love Dimitra.
«Ευχαριστώ» της Βουλής στους δημοσιογράφους. Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Βουλής προς τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία στη χθεσινή κάλυψη της ψηφοφορίας. «Το Γραφείο Τύπου της Βουλής των Ελλήνων ευχαριστεί όλους τους εκπροσώπους των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ για την άψογη συνεργασία. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί που εργάστηκαν υποδειγματικά υπό δύσκολες συνθήκες, συνέβαλαν ώστε να καλυφθεί ομαλά η πρώτη ψηφοφορία για την κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία, την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας» επισημαίνεται.
«Η βόμβα των σκουπιδιών». Αύριο, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στις 23:50 ο Τάσος Τέλλογλου θα παρουσιάσει μια ακόμα μεγάλη έρευνα με θέμα «Η βόμβα των σκουπιδιών» στο STAR. Η έρευνα του Star επικεντρώνεται στην πόλη του Πύργου, που έχει κηρυχθεί 13 φορές σε “κατάσταση έκτακτης ανάγκης" εξ αιτίας της αδυναμίας των τοπικών αρχόντων να βρουν λύση στο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Επιχειρεί να φωτίσει τις διοικητικές πρακτικές και τα πραγματικά γεγονότα, που οδήγησαν στο φαινόμενο της "εγκληματικής οργάνωσης του Πύργου". Τα σκουπίδια βρίσκονται ακόμα παντού στους δρόμους της πόλης και όταν μαζεύονται πετιούνται σε χωματερή ακριβώς δίπλα από το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.
Πήρε τον RED 96,3 η Δασκαλοπούλου. Η εταιρεία Frontstage SA της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου απέκτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο τον ροκ σταθμό του ομίλου ΣΚΑΪ, τον επιτυχημένο Red 96,3. Η μεταβίβαση θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα ενώ από 5 Ιανουαρίου ο σταθμός θα εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Μαρούσι, μαζί με τα άλλα δύο ραδιόφωνα, τον ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7 και τον HIT 88,9. Ο RED στις τελευταίες ακροαματικότητες βρίσκεται στην 10η θέση με ποσοστό 7,4%.
Αναβολή του switch off στα 22 από τα 29 κέντρα εκπομπής. Με δελτίο Τύπου η Digea ενημέρωσε τους τηλεθεατές των περιοχών του αναλογικού switch off της 19ης Δεκεμβρίου (Δυτική Μακεδονία, Ήπειρος, νησιά Ιουνίου, Δυτική Ελλάδα) ότι το ψηφιακό σήμα θα είναι διαθέσιμο σε μόλις επτά από τα 29 κέντρα εκπομπής, που προβλέπονταν αρχικά! Ως αιτιολογία προβάλλει η Digea τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το τελευταίο διάστημα στις περιοχές πολλών κέντρων εκπομπής και το ψηφιακό σήμα θα καλύψει τις περιοχές των κέντρων εκπομπής Ακαρνανικά, Αίνος, Παντοκράτορας, Λιγγιάδες, Μεταξάς, Κλεισούρα και Κέλλη, τα οποία είναι και τα βασικά κέντρα εκπομπής των αντίστοιχων SFN, ενώ όλα τα υπόλοιπα - και μικρότερα - κέντρα εκπομπής και οι κάτοικοι που καλύπτονται από αυτά θα πρέπει να περιμένουν μία νέα ημερομηνία.
Καλύτερος ο... «Κλεφτοκοτάς»! Η γνωστή διαφήμιση της Nova με τον «Κλεφτοκοτά» και τη φράση «put the cot down …slowly», που έγινε σλόγκαν, ψηφίστηκε από το κοινό ως η καλύτερη διαφήμιση της τελευταίας 25ετίας! Στο πλαίσιο των 25 χρόνων που διεξάγονται τα Ermis Awards, το κοινό κλήθηκε να ψηφίσει μέσω διαδικτύου την διαφήμιση που θα του μείνει για πάντα. Υποψήφιες ήταν διαφημίσεις που βραβεύτηκαν κατά την περίοδο 1989-2013, και το κοινό ανέδειξε ως τη καλύτερη διαφήμιση της 25ετίας, τον «Κλεφτοκοτά» της Nova!
Σαν σήμερα.
* Το 1944 κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde».
* Το 1956 απονέμεται για πρώτη φορά η «Χρυσή Μπάλα», το βραβείο του γαλλικού περιοδικού «France Football». Ο Στάνλεϊ Μάθιους επιλέγεται από ένα πάνελ 49 Ευρωπαίων δημοσιογράφων ποδοσφαίρου ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα