Ντέρμπι και top live μεταδόσεων, Σπανούλης, Τζίγγερ και «Ζαγόρ»!

Νίκος Μποζιονέλος
Ντέρμπι και top live μεταδόσεων, Σπανούλης, Τζίγγερ και «Ζαγόρ»!

bet365

Οι κορυφαίες μεταδόσεις του 4ημέρου, ο Σπανούλης πιτσιρικάς στο «Jump Shoot» του ΑΡΤ, «Traction» Άννα Μπουσδούκου και ρετρό με Τζίγγερ – Στεφανή, «Άγαμοι Θύται» στον ALPHA, μιλά για την Ευρωβουλή στη ΝΕΡΙΤ ο Ζαγοράκης, η γκάφα της Τσολάκη και οι ιστορίες της παλιάς Αθήνας.
Τηλεθέαση και κλήρωση. 966.000 τηλεθεατές είδαν χθες από τον ΑΝΤ1 το ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ 1-2 με μέση τηλεθέαση 9,8% και μέσο μερίδιο 22%. Ο ΑΝΤ1, όπως και τα κανάλια Novasports αλλά και το Eurosport, θα μεταδώσουν την κλήρωση του Europa League την προσεχή Δευτέρα 15/12 στις 14:00.
Μπάλα… αδιάκοπα! Τίγκα στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις και αυτό το τετραήμερο. Το Media Café σας προσφέρει τις σημαντικότερες, για να κάνετε τον προγραμματισμό σας.
* Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης (απόψε 21:45, OTE Sport 2, σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου) με τη «βασίλισσα» να οδεύει για την 20ή συνεχόμενη νίκη κάνοντας απόλυτο ρεκόρ στην Primera.
* Αουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου (Σάββατο 13/12, 16:30 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά από το OTE Sport 3). Πέρυσι οι Βαυαροί έχασαν εκεί…
* Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 13/12, 17:00 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα από το OTE Sport 1). Μετά τους «λύκους» της Ρώμης, οι «αλεπούδες»;
* Χετάφε – Μπαρτσελόνα (Σάββατο 13/12, 17:00 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα από το OTE Sport 2). Για την ένατη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.
* Ναντ – Μπορντό (Σάββατο 13/12, 18:00 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 6). Το ντέρμπι του Ατλαντικού για τη Ligue 1.
* Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (Σάββατο 13/12, 19:00 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου από το Novasports 1).
* Αρσεναλ – Νιούκαστλ (Σάββατο 13/12, 19:30 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου από το OTE Sport 1). Μετά την Τσέλσι, οι έτεροι Λονδρέζοι (σόρι, Μιχάλη…).
* Γιουβέντους – Σαμπντόρια (Κυριακή 14/12, 13:30 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβαρά από το OTE Sport 1). Αυτή τη φορά δεν βολεύει το 0-0.
* Ερμιονίδα – ΑΕΚ (Κυριακή 14/12, 15:00 από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη). Για μια νέα επτάρα;
* Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (Κυριακή 14/12, 15:30 σε περιγραφή του απεσταλμένου Δημήτρη Τσακίρη από το OTE Sport 1).
* ΠΑΟΚ – Κέρκυρα Κυριακή 14/12, 17:15 σε περιγραφή Αγγελου Στυλιάδη από το Novasports 2). Άλλο Γκινγκάμπ, άλλο ΑΟΚ;
* Φέγενορντ – ΑΖ Αλκμααρ (Κυριακή 14/12, 17:45 σε περιγραφή Μιχάλη Μουσελίμη από το ACTION 24). Λέτε να κάνει και πέμπτο σερί νικηφόρο ματς η ΑΖ;
* Παναθηναϊκός – Πανθρακικός (Κυριακή 14/12, 19:30 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου από το Novasports 1). Must win game για τους «πράσινους».
* Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ (Κυριακή 14/12, 20:00 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή από το OTE Sport 2). Φουλ θεαματικές ομάδες, «μυρίζει» γκολ και θέαμα.
* Μίλαν – Νάπολι (Κυριακή 14/12, 21:45 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου από το OTE Sport 1). Από τα κλασικά ντέρμπι της χώρας, μόνο ένα «διπλό» στα τελευταία 20 ματς στο «Σαν Σίρο» (κι αυτό… πέρυσι).
* Μονακό – Μαρσέιγ (Κυριακή 14/12, 22:00 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα από το Novasports 2). Δοκιμασία των πρωτοπόρων Μασσαλών στο Πριγκιπάτο.
* Πόρτο – Μπενφίκα (Κυριακή 14/12, 22:00 σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 3). O Clássico στην Πορτογαλία, απλώς… ματσάρα.
-> Ο ορισμός του ζάπινγκ.
Η τηλεοπτική κάλυψη του απόλυτου αγγλικού ντέρμπι από τον ΟΤΕ TV. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έρχονται αντιμέτωπες στο πλέον παραδοσιακό ντέρμπι της Premier League, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 15:30 από το OTE SPORT 1. Από τις 14:45 θα βγει pre game εκπομπή σε παρουσίαση Βασίλη Σαμπράκου και Γιώργου Θαναηλάκη με ρεπορτάζ, συνδέσεις με το «Ολντ Τράφορντ» και τον απεσταλμένο Δημήτρη Τσακίρη.
Όλοι οι αγώνες της 10ης αγωνιστικής της Basket League στα κανάλια Novasports. Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 17:00 με το «Λεπτό προς λεπτό live» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Συρίγο θα προβληθούν πέντε αγώνες στο Novasports 2: Κόροιβος Αμαλιάδας – Πανελευσινιακός, ΚΑΟΔ - Απόλλων Πατρών, ΠΑΟΚ – Κηφισιά, Ρέθυμνο - Κολοσσός και Τρίκαλα – ΑΕΚ. Τη Δευτέρα 15/12 Δεκεμβρίου μεταδίδεται στις 17:00 το Πανιώνιος - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα από το Novasports 3 και την Τρίτη 16/12 Δεκεμβρίου στις 18:00 το Παναθηναϊκός – Άρης σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη επίσης από το Novasports 3
Volley League. Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη δεύτερη της βαθμολογίας, Κηφισιά, στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», στο ντέρμπι της αγωνιστικής το Σάββατο στις 17:00 από το Novasports 3 σε περιγραφή Παντελή Λώλη. Την ίδια μέρα στις 20:00, στην Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθεί το ακριτικό ντέρμπι ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και στην Ορεστιάδα και θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.
Όταν ο Σπανούλης έπαιζε στον Γυμναστικό. Πολύ πλούσια θα είναι και η σαββατιάτικη εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (14:30) με καλεσμένο τον προπονητή Γιώργο Κετσελίδη. Μεταξύ άλλων θα προβληθεί ο απόηχος των αφγώνων της Euroleague, πλάνα και αναλύσεις από ματς Α1 και Α2, πλούσια δράση από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και ρετρό με Ιωνικός Νικαίας-Σπόρτιγκ καθώς και μεγάλο καλάθι του τότε παίκτη του Γυμναστικού, Βασίλη Σπανούλη, από τα 12 μέτρα.
Race of Champions 2014. Ο ετήσιος αγώνας των πρωταθλητών του μηχανοκίνητου αθλητισμού μεταδίδεται το Σάββατο και την Κυριακή στις 18:00 από το Novasports 4 και σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα. Το Race of Champions Πρόκειται για τη διοργάνωση που εδώ και 25 χρόνια, συγκεντρώνει τους σπουδαιότερους οδηγούς του κόσμου από τα πρωταθλήματα της Formula 1, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, του Λε Μαν, του Moto GP, του Nascar, του IndyCar και των αυτοκινήτων Τουρισμού.
«Traction» με Μπουσδούκου. H Άννα Μπουσδούκου στο τιμόνι του «Traction» μαζί με τον Κώστα Στεφανή το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η σχέση ζωής της Honda με το Civic συνεχίζεται και το «Traction» οδηγεί με το δικό του τρόπο τη νέα έκδοση του Best Seller μοντέλου της εταιρείας.
Ο Κώστας Στεφανής ξεναγεί την πανέμορφη παρουσιάστρια σε μια αποστολή διαφορετική από αυτές που έχει…. συνηθίσει. Σε άλλα θέματα της εκπομπής, η νέα έκδοση ενός από τα πιο σημαντικά μοντέλα της σύγχρονης ιστορίας της Ford, του Focus, οι νέες εκδόσεις των Smart, Fortwo και Forfour και το… γυναικείο παρκάρισμα
-> Αγαπάμε Αννούλα.
Ο ΟΤΕ TV για FIFA Club World Cup 2014 πάει… Μαρόκο. Η νικήτρια του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης ρίχνεται στη μάχη του FIFA Club World Cup 2014 που διεξάγεται στο Μαρόκο και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του Ρονάλντο και της παρέας του κόντρα στις πρωταθλήτριες άλλων ηπείρων για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας κόσμου. O αγώνας έχει οριστεί για την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στις 21:30 από το ΟΤΕ SPORT 5HD και η αντίπαλος της «Βασίλισσας» θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης Κρούζ Αζούλ-Γουέστερν Σίδνευ Γουόντερερς, η οποία θα προβληθεί επίσης ζωντανά από τον ΟΤΕ TV, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 21.30 από το ΟΤΕ Sport 5.
-> Άλλος ένας βασιλικός τίτλος.
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Η εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ALPHA σίγουρα θα πάρει το βραβείο Guinness ως η εκπομπή με τις περισσότερες αποχωρήσεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Μετά τους Ζήνα Κουτσελίνη, Νίκο Παρτσώλη, Ελευθερία Κεφαλά, Ευτύχη Γρυφάκη και Άρη Λιαπάτη, παραιτήθηκε η Άντζελα Βέργη η οποία επιμελούνταν τα βίντεο.
-> Μόνη στο σπίτι.
«Άγαμοι Θύται». Αύριο, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 21:00 την τιμητική τους οι «Άγαμοι Θύται» στην εκπομπή «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ALPHA. Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας, Πάνος Μουζουράκης, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Ρούλα Μανισάνου και Κώστας Γιαννακίδης, ανεβάζουν το κέφι στα ύψη με αγαπημένα τραγούδια. Στην παρέα τους, μεταξύ άλλων, και Κλέλια Ρένεση, Χρήστος Μητρέντζης, Μάρα Δαρμουσλή, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Πηγή Δεβετζή, Κωνσταντίνος Λάγκος, Ευγενία Σαμαρά.
ΝΕΡΙΤ και Nielsen. Κατακυρώθηκαν και επίσημα στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen, η μέτρηση και η καταγραφή τηλεθέασης τηλεοπτικών προγραμμάτων και η τηλεοπτική συμπεριφορά των τηλεθεατών της ΝΕΡΙΤ σε πανελλαδική βάση. Η 24μενη σύμβαση θα κοστίσει 816.000 ευρώ.
«EUROPE» με άρωμα… ΠΑΟΚ. Η εκπομπή «EUROPE» με την Εύα Μπούρα αύριο, Σάββατο 13/12 στις 12:00 στη ΝΕΡΙΤ εξηγεί αν το επενδυτικό πρόγραμμα των 315 δις. ευρώ που παρουσίασε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ για την ανάπτυξη της οικονομίας και την καταπολέμηση της ανεργίας, αποτελεί είναι λύση. Καλεσμένοι ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και ο καθηγητής Οικονομικών Επιστημών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Παναγιώτης Πετράκης. Ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος επικεφαλής του γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Θοδωρής Ζαγοράκης και ο πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος μιλούν για τα φετινά βραβεία του Ευρωπαίου πολίτη.
-> Σήκωσέ το.
ΕΕΤΤ και ψηφιακή. «Δεν υπάρχουν τα νούμερα που ακούγονται για το τηλεοπτικό ψηφιακό φάσμα, ούτε καν για το τηλεπικοινωνιακό» ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ Κωνσταντίνος Λουρόπουλος καλούμενος να σχολιάσει τα περί «εσόδων 10 δισ. ευρώ που χάνει το κράτος» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από τη βουλευτή Ραχήλ Μακρή- με αφορμή την παράσταση των μελών της ΕΕΤΤ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα του ψηφιακού παρόχου. Ανέφερε μάλιστα ότι δέχεται μηνύματα και επιστολές από αρκετούς περιφερειακούς σταθμούς από όπου έχει πάει το ψηφιακό σήμα ,στις οποίες αναφέρεται ότι η συνεργασία τους με την Digea εξελίσσεται ομαλά και χωρίς προβλήματα. Μάλιστα προς επίρρωση αυτών, τόνισε ότι 72 από τους 110 συνολικά περιφερειακούς σταθμούς έχουν υπογράψει σύμβαση με τον ψηφιακό πάροχο και ενόψει των επόμενων δυο ψηφιακών μεταβάσεων ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί.
«Ακραίως». Στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ την Κυριακή στις 11:00 το πρωί θα είναι καλεσμένοι οι Άδωνις Γεωργιάδης και Πέτρος Τατσόπουλος. Στο πάνελ θα φιλοξενηθεί και ο δημοσιογράφος Μάκης Γεωργίου.
Ατάκες και γκάφες.
* Η Ελένη Τσολάκη εκφωνώντας το δελτίο καιρού στο «Happy Day» του ALPHA ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Σπύρο Ζαγοραίο.
* ««Δίκαια ο κόσμος βγαίνει και λέει αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι. Δυστυχώς, κάποια παιδάκια ανεγκέφαλα έχουν καταντήσει το επάγγελμά μας σκουπίδι» είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Γιατί; Η απάντηση στο Gazzetta Plus!
* «Δίνω υπόσχεση πως σε 26 χρόνια από τώρα εγκαταλείπω την τηλεόραση!». Πάντα χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης.
Διάβασα… στο thetoc.gr της Ελλης Στάη ότι το «δείπνο των τριών» στο Salon de Bricolage του Κολωνακίου δεν υπήρξε ποτέ με Αλέξη Τσίπρα, Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση. Υπήρξε όμως ο πληροφοριοδότης ή, κατά το κοινώς λεγόμενον, «παπαγάλος». Και, δη, «παπαγαλίνα»: μια γνωστή, γνωστότατη κυρία της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας οποία εμπνεύσθηκε (;), διακίνησε και προώθησε τις δήθεν «έγκυρες» και «αποκλειστικές» πληροφορίες για το υποτιθέμενο δείπνο του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και «τσίμπησαν» πολλά sites, εφημερίδες αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος.
-> Είναι και τηλεοπτική…
«Ιστορίες της παλιάς Αθήνας». Την Κυριακή 14/12 στις 19:00 η «Μηχανή του Χρόνου» στη ΝΕΡΙΤ και ο Χρίστος Βασιλόπουλος, μας παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα με άγνωστες ή λιγότερο γνωστές ιστορίες της Αθήνας, που συμπλήρωσε 180 χρόνια από τότε που ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα της Ελλάδας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιστορία του ρολογιού του Έλγιν, υα σπάνια κινηματογραφικά πλάνα από τη δεκαετία του ’20 και οι μοναδικές λήψεις πριν από 100 χρόνια στον αφύλακτο χώρο, γύρω από το Ναό του Ολυμπίου Διός.
Τις ιστορίες αφηγούνται οι δημοσιογράφοι Γιάννης Σπανδωνής και Αρτέμης Ψαρομήλιγκος, οι Αθηναιογράφοι συγγραφείς Τόνια Καφετζάκη, Θωμάς Σιταράς, Γιάννης Καιροφύλας, Άρτεμις Σκουμπουρδή, οι καθηγητές αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου Μάρω Καρδαμίτση Αδάμη και Παναγιώτης Τουρνικιώτης, ο ιστορικός ερευνητής Σπύρος Φασούλας, ο ιστορικός φωτογραφίας Χάρης Γιακουμής, ο Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου Γιώργος Κακαβιάς και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου των Αθηναίων, Ελευθέριος Σκιαδάς και Αγγελής Παπαγγελής.
Retro. Ο Κώστας Στεφανής είναι ένας από τους μεγαλύτερους έλληνες συνοδηγούς όλων των εποχών. Μετά τον «Ιαβέρη», ο οποίος τον πάντρεψε, έκατσε στο δεξί μπάκετ κορυφαίων οδηγών μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης «Τζίγγερ» Βαρδινογιάννης. Η φωτό από το αρχείο του Green Zone.


Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα