Η κάλυψη του ΟΣΦΠ – Μάλμε, ο Τσίμας και οι «Ιπτάμενοι Αναρχικοί»!

Νίκος Μποζιονέλος
Η κάλυψη του ΟΣΦΠ – Μάλμε, ο Τσίμας και οι «Ιπτάμενοι Αναρχικοί»!

bet365

Τι ετοιμάζουν τα κανάλια Novasports για το Ο μεγάλος αγώνας Ολυμπιακός – Μάλμε, live και το ματς των Νέων για το UEFA Youth League. Κουφός και Καλάθης στο «Pick n Roll» του OTE TV. Η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Παύλο Τσίμα και το hashtag #iptamenoi_anarxikoi που τα... σπάει από χθες στο Twitter!
Ο μεγάλος αγώνας Ολυμπιακός – Μάλμε είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Η πρόκριση του Ολυμπιακού περνάει από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Μάλμε, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Στην περιγραφή του μεγάλου αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης», θα είναι ο Γιάννης Καραλής και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr.
Τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 20:00, με το pre game show με παρουσιαστή τον Δημήτρη Παπανικολάου και εκλεκτούς καλεσμένους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το post game show και θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης».
Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με τη Λίλα Κουντουριώτη, προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4, στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου με το Γιώργο Λιώρη και την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου με το Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.
Τα υπόλοιπα. Το διήμερο όμως περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες αναμετρήσεις, όλες στα κανάλια Novasports πλην της αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν που θα δείξει η ΝΕΡΙΤ.Ιδού πότε και πού μεταδίδονται όλα τα ματς.
Τρίτη 9 Δεκεμβρίου
* 21:45 Ολυμπιακός – Μάλμε, Novasports 2 σε περιγραφή Γιάννη Καραλή και Αντώνη Καρπετόπουλου
* 21:45 Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης, Novasports 1 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου
* 21:45 Λίβερπουλ - Βασιλεία, Novasports 3 σε περιγραφή Σπύρου Δημολίτσα
* 21:45 Μονακό - Ζενίτ, Novasports 6 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου
* 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Λουντογκόρετς, Novasports 7 σε περιγραφή Χρήστου Καούρη
Σε μαγνητοσκόπηση στις 23:45 θα προβληθούν τα ματς Γαλατασαράι – Άρσεναλ (Novasports 2), Μπενφίκα – Λεβερκούζεν (Novasports 4) και Ντόρτμουντ – Άντερλεχτ (Novasports 7).
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου
* 21:45 Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν, ΝΕΡΤ σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου
* 21:45 Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ, Novasports 1 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου
* 21:45 Ρόμα – Μάντσεστερ Σίτι, Novasports 2 σε περιγραφή Τάκη Κουλουμπή
* 21:45 Τσέλσι – Σπόρτιγκ, Novasports 3 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα
* 21:45 Μπάγερν Μονάχου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 6 σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου
* 21:45 Αθλέτικ Μπιλμπάο – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Novasports 7 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου
Σε μαγνητοσκόπηση στις 23:45 θα προβληθούν τα ματς Πόρτο – Σαχτάρ (Novasports 2) και Μάριμπορ – Σάλκε (Novasports 4).
Live ο Ολυμπιακός και για το UEFA Youth League. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και τον αγώνα των Νέων των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του UEFA Youth League, της διοργάνωσης του Champions League για τις ομάδες Νέων που συμμετέχουν φέτος στους ομίλους. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος και στο ρεπορτάζ ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος.
Κουφός και Καλάθης στο «Pick n Roll» του OTE TV. Όλα όσα έβγαλε η κλήρωση για το Eurobasket του 2015, αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο «Pick n Roll» αύριο, Τρίτη 9/12 στις 21:00, στο OTE Sport 4. Ο Κώστας Κουφός εξηγεί στον Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δαρδάλη τους λόγους για τους οποίους απουσίασε από το Παγκόσμιο Κύπελλο και μιλάει για το μέλλον του στην Εθνική αλλά και στο ΝΒΑ. Επίσης, ο συμπαίκτης του στους Γκρίζλις, Νικ Καλάθης, αναφέρεται στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και τοποθετείται για πρώτη φορά για την περσινή του τιμωρία από το ΝΒΑ.
World League πόλο. Αύριο, Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 19:00 μεταδίδεται από το Novasports 4 ο αγώνας Σλοβακία - Ελλάδα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του FINA World League στο πόλο Ανδρών. Στη περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης.
Πρεμιέρα για την εκπομπή του Τσίμα στις 14/12. Με μια αποστολή στο Κομπάνι, στο πιο θερμό σημείο του πλανήτη, κάνει πρεμιέρα ο Παύλος Τσίμας με την εκπομπή «Η τελευταία λέξη» την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 23:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή θα επιχειρεί κάθε εβδομάδα να δώσει απαντήσεις σε κάποιο από τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας.
«Happy Cook» ο Μπλέτσας. Νέα εκπομπή μαγειρικής, το «Happy Cook» με τον ΕΥΤΥΧΗΣμένο μάγειρα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 15/12 και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 14:30. Ο Ευτύχης Μπλέτσας μαγειρεύει από Θεσσαλονίκη για όλη την Ελλάδα.
Οι «ιπτάμενοι αναρχικοί» του ΑΝΤ1. Το hashtag #iptamenoi_anarxikoi τα... σπάει από χθες στο Twitter με αφορμή το ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ στο δελτίο του ΑΝΤ1.«Η θερμική κάμερα από το ελικόπτερο της αστυνομίας αποκάλυψε την ύπαρξη ολόκληρου αερομεταφερόμενου τάγματος αναρχικών πάνω στις ταράτσες αρκετών πολυκατοικιών σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η μοίρα αυτή των ιπτάμενων αλεξιπτωτιστών των κομάντο αναρχικών υπολογίστηκε σε περίπου 300 άτομα, που οργάνωσαν την αεράμυνα αέρους εδάφους έχοντας στην κατοχή τους εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες, όπως διατείνονται κάποιες αστυνομικές πηγές, μολότοφ».
Βέβαια το ρεπορτάζ είχε και συνέχεια σήμερα, με πλάνα από ταράτσες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία (δείτε το, στο Gazzetta Plus), αλλά το χιούμορ στα social media ήταν... μοναδικό!
For the record, ιδού δύο ενδεικτικά τιτιβίσματα (κλάμα!).
Ερχεται ο νέος Best 92,6. Στην τελική ευθεία μπαίνει η την επαναλειτουργία του Best 92,6 αν και υπάρχουν κάποια πράγματα ακόμα προς διευθέτηση. Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται όλα να έχουν μπει σε σειρά ενώ
Ο κύκλος της αλήθειας στην Κρήτη. Αύριο, Τρίτη στις 23:40 στον ALPHA η εκπομπή «360 μοίρες» και η Σοφία Παπαϊωάννου εντόπισαν τους Κρητικούς που κάνουν «σασμούς», τους σύγχρονους ειρηνοποιούς, οι οποίοι λύνουν τις διαφορές και φτιάχνουν τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων που ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν όπλα για να υπερασπιστούν την τιμή της οικογένειάς τους.
Η ΕΔΕ καταγγέλλει. Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε) καταγγέλλει τη συστηματική άσκηση αστυνομικής βίας σε βάρος φωτορεπόρτερ. «Το Σάββατο στα Εξάρχεια, πέντε φωτορεπόρτερ απειλήθηκαν φραστικά από άντρες ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι τους είπαν “Σήμερα θα φάτε καλά”. Ο Πρόεδρος της ΕΦΕ, Μάριος Λώλος, επικοινώνησε αμέσως με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ όπου τον διαβεβαίωσαν ότι κανένας φωτορεπόρτερ δεν θα παρενοχλείτο κατά την άσκηση του επαγγέλματός του. Το ίδιο βράδυ, ο συνάδελφος Γιώργος Νικολαΐδης προσήχθη αναίτια στη ΓΑΔΑ ενόσω κάλυπτε φωτογραφικά τα γεγονότα στα Εξάρχεια. Μετά την αδυναμία του αρχηγού της ΓΑΔΑ, στις 15-11-2014, να επιβάλει την εντολή του προς τις μονάδες ΥΑΤ και ΥΜΕΤ για να μη βιαιοπραγούν σε βάρος φωτορεπόρτερ, διαπιστώνεται εν τοις πράγμασι αδυναμία και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ να προστατεύσει συναδέλφους από την αστυνομική βία και αυθαιρεσία. Τι να υποθέσουμε;».
«Two And A Half Men», the end. Μετά από 12 χρόνια επεισοδίων και γέλιου, το «Two And A Half Men», ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Το σίριαλ σώθηκε χάρη στον Άστον Κούτσερ ο οποίος αποτέλεσε δέλεαρ για τον κόσμο που ήταν φανατικός της σειράς, μετά την αποχώρηση του Τσάρλι Σιν και, τώρα το CBS ανακοίνωσε πως έφτασε στο τέλος του μετά από 12 χρόνια. Το τελευταίο επεισόδιο που θα είναι ωριαίο, θα προβληθεί στις ΗΠΑ την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου.
Αλλάζει lead in το STAR. Με κεντρική στόχευση το νεανικό κοινό και ιδιαίτερα τους άνδρες και τις γυναίκες από τα 25 έως τα 40, ξεκινούν σήμερα οι πρώτες αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα του STAR. Η πιο σημαντική από αυτές είναι ότι αποφασίστηκε πως το βάρος του lead in στο κεντρικό δελτίο με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και τον Νίκο Χατζηνικολάου να αναλάβουν βιντεοταινίες κυρίως από τη δεκαετία του ’80 (με Στάθη Ψάλτη, Σταμάτη Γαρδέλη, Πάνο Μιχαλόπουλο κλπ.).
Retro. Μετά από φιλικό της ΑΕΚ με την Παρτίζαν το 1990, ο Παύλος Τσίμας εν μέσω γνωστών και φίλων.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα