Κλήρωση Eurobasket, Πρώτο Πρόγραμμα με αθλητικά και… «Μπένι»!

Νίκος Μποζιονέλος
Κλήρωση Eurobasket, Πρώτο Πρόγραμμα με αθλητικά και… «Μπένι»!

bet365

Από τον ΟΤΕ TV μεταδίδεται αύριο η κλήρωση του Eurobasket 2015 με καλεσμένο τον Γιώργο Πρίντεζη. Πρεμιέρα αύριο για το Πρώτο Πρόγραμμα στα ερτζιανά με πολύ αθλητικά ως μια ένθετη… ΕΡΑ Σπορ. Στην «Ανατροπή» αύριο ο Βενιζέλος, στον «Ενικό» Μάκης Βορίδης και Γιώργος Σταθάκης.
Κλήρωση Eurobasket με Πρίντεζη στον ΟΤΕ TV. Οι Έλληνες φίλαθλοι θα μάθουν τους αντιπάλους της Εθνικής στο Eurobasket του 2015, αύριο Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στον ΟΤΕ TV, στην ειδική εκπομπή του OTE Sport 3, στις 17:45. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, θα βρίσκεται εκεί για να καταθέσει την άποψη του ενόψει της νέας δοκιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Σε απευθείας σύνδεση με τη Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού, ο Βασίλης Σκουντής θα περιγράψει τη διαδικασία και θα μεταφέρει το κλίμα καθώς και όλο το παρασκήνιο της κλήρωσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, του οποίου η πρώτη φάση θα διεξαχθεί στη Γαλλία, την Κροατία, τη Λετονία και τη Γερμανία, ενώ η τελική φάση θα γίνει στη Λιλ της Γαλλίας.
Αμέσως μετά, στις 18.30, στο στούντιο του ΟΤΕ TV, ο Κώστας Κατέβας μαζί με τον διεθνή πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη θα σχολιάσουν το αποτέλεσμα της κλήρωσης και θα αναλύσουν τους αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας.
Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές του τη μετάδοση όλων των αγώνων, μαζί με τις εμφανίσεις της Εθνικής μας ομάδας, για το Eurobasket 2015, που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά σε ποιότητα high definition στα κανάλια OTE Sport.
Η αυριανή «Δίκη». Οι νέες ποινικές διώξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», με τον Κυριάκο Θωμαΐδη τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι νέες ποινικές διώξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η εγκληματική οργάνωση που εντόπισε η εισαγγελική έρευνα. Ακόμη, τι εντόπισε η έρευνα για : παράγοντες, διαιτητές , και ποια είναι η εμπλοκή της ΕΠΟ.
Πρώτο Πρόγραμμα με πολύ αθλητικά από αύριο. Με νέο, ανανεωμένο περιεχόμενο, το Πρώτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ παίζει μπάλα… στην ενημέρωση από αύριο Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου. Καθημερινά, με ένα 20ωρο ζωντανό πρόγραμμα, το Πρώτο θα καλύπτει όλες τις πλευρές της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και αθλητικής επικαιρότητας της ημέρας.
Ιδιαίτερη θέση στο καινούριο πρόγραμμα θα έχει η αθλητική ενημέρωση: από τις 17:00 έως τις 22:00 θα παρέχεται πλήρης και σφαιρική ενημέρωση για τα αθλητικά δρώμενα, η οποία, στην περίπτωση μετάδοσης αγώνων, θα επεκτείνεται ως τις 00:00. Η αθλητική ενημέρωση, βέβαια, θα διαχέεται στο σύνολο του προγράμματος, με συγκεκριμένα «ραντεβού» (8.30-9.00, 13.00-14.00), καθώς και κατά τη διάρκεια των ειδήσεων και των εκπομπών.
Το Πρώτο ακούγεται από τέσσερις συχνότητες στα FM στην Αττική (105.8, 101.8, 100.9 και 91.6) κι από τις τοπικές συχνότητες σε όλη την Ελλάδα, διαδικτυακά στο nerit.gr/proto και από τα μεσαία (Α.Μ.) στους 729 χιλιοκύκλους.
Ουσιαστικά επανέρχεται η… ΕΡΑ Σπορ με τόσο πολύωρο αθλητικό πρόγραμμα! Στις κύριες αθλητικές στο Πρώτο, η «Cafe το Πρώτον», 13:00 με 14:00 με τον Χρήστο Κοντό και τον Βασιλη Παπανικολάου που θα ασχολείται και με πολιτική επικαιρότητα. Υπάρχει και η πρωινή «Καλημέρα με σπορ» (08:30 με 09:00) με τον Ηλία Δρυμώνα. Επονται 17:00 με 18:00 η «Αθλητική Ραδιοεφημερίδα», 18:00 – 19:00 η μπασκετική «Ταμπλό και Μέσα» με τους Γιάννης Νάτου και Κώστα Σκουλά, 19:00 με 19:30 «Τα Σπορ στο Πρώτο» με τον Νίκο Γκομώλη, 19:30 – 20:00 «Στον κόσμο της μπάλας» με τον Μιχάλη Λαδόπουλο και 20:15 με 20:00 η «Αθλητική Ραδιοεφημερίδα»
Στην παρουσίαση της «Αθλητικής Ραδιοεφημερίδας» εναλλάσσονται οι Σήφης Βοτζάκης, Αντώνης Λαγός, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Τάσος Αντωνίνης.
Στην «Ανατροπή» αύριο ο Βενιζέλος. Η Τρόϊκα, ο πρόεδρος, οι εκλογές. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στην κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες, στην εκπομπή «Ανατροπή», τη Δευτέρα στις 23:55 στο MEGA. Συμβιβασμός ή σύγκρουση; Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σε όλα στον Γιάννη Πρετεντέρη. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει όλα τα ενδεχόμενα και όλα τα σενάρια για την επόμενη μέρα.
Βορίδης εναντίον Σταθάκη. Αύριο, Δευτέρα στις 23:30, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR, ο Μάκης Βορίδης και ο Γιώργος Σταθάκης, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης. Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με το Eurogroup και τη διαπραγμάτευση. Οι απαιτήσεις και τα email της Τρόικας. Η ψήφιση του προϋπολογισμού, η εκλογολογία και το θρίλερ με την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας. Τα σενάρια παράτασης του μνημονίου, η δυσπιστία των δανειστών, οι ελιγμοί της κυβέρνησης, ο ρόλος του ΔΝΤ και της Ευρώπης.
Τηλεμαραθώνιος Αγάπης στη ΝΕΡΙΤ. Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης διοργανώνουν η ΝΕΡΙΤ και η Ελληνική Επιτροπή της Unicef αύριο, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου από τις 19:15 έως τις 00:30, με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών. Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν η Ρίκα Βαγιάννη, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Πάνος Βλάχος, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Θανάσης Πάτρας, η Χριστίνα Λαμπίρη, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ θα βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και συγγραφείς, οι οποίοι θα δώσουν το δικός τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, καθώς και παιδιά από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία από όλη την Ελλάδα που θα καταθέσουν τους κουμπαράδες τους για την στήριξη της UNICEF.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα