Κάλυψη ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ, γιορτή ΠΣΑΤ, ΝΒΑ και τηλεθεάσεις!

Νίκος Μποζιονέλος
Κάλυψη ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ, γιορτή ΠΣΑΤ, ΝΒΑ και τηλεθεάσεις!

bet365

Η κάλυψη του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και των άλλων αγώνων της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής από κανάλια Novasports, η γιορτή του ΠΣΑΤ με Βραχάλη, Παπαβασιλείου, Αντετοκούνμπο και Παπανικολάου απόψε στον OTE TV, ανατροπή χθες στις τηλεθεάσεις των δελτίων, δικαίωση Βαξεβάνη και ρετρό από το 1980!
Διακρίσεις και βραβεύσεις. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας: Τα Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2014. Η γιορτή θα μεταδοθεί απευθείας από τη NOVA με παρουσιαστές τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Χριστίνα Βραχάλη.
Και έγιναν ήδη γνωστές οι πρώτες τιμητικές διακρίσεις: «ανερχόμενου ταλέντου» στις αθλήτριες του σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου και Αναστασία Αβραμίδου, στην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ελένη Κελαϊδίτη και στον αθλητή του μηχανοκίνητου αθλητισμού Αντώνη Σάγμαλη. Τιμητικές διακρίσεις θα απονεμηθούν στους Γιώργο Ζαραβίνα και Δημήτρη Καφφάτο, για την πολυετή προσφορά τους στο άθλημα του χάντμπολ.
Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ… Ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι της Super League είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 19:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διεξαγωγή της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής της Super League, με το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ζωντανά και αποκλειστικά και σε high definition, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό», με τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη, μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD, η οποία από νωρίς θα μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων και τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ντέρμπι. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Κωστή Μπότσαρη, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Αργυρόγλου.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, που μαζί με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη θα σχολιάσουν το ντέρμπι. Το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, θα μεταδοθεί και σε επανάληψη το ίδιο βράδυ από τα Novasports 1 και Novasports 1 αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα».
…και το πρόγραμμα της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής. Συνοπτικά την Τετάρτη 3/12 έχει στις 15:00 Πανθρακικός - Πλατανιάς σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου από το Novasports 2 και καρέ αγώνων στις 17:15: ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου από το Novasports 3, ΑΟΚ - Πανιώνιος σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου από το Novasports 4, Skoda Ξάνθη – ΑΕΛ Καλλονής σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από το Novasports 6 και Ατρόμητος – Βέροια σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 2. Και, στις 19:30, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.
Την Πέμπτη 4/12 η αγωνιστική δράση ξεκινά στις 17:15 με τον Νίκη Βόλου – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από το Novasports 1 και Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη από το Novasports 2 και ολοκληρώνεται στις 19:30 με το ντέρμπι ΟΦΗ – Εργοτέλης σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη από το Novasports 1.
Αντετοκούνμπο και Παπανικολάου στον OTE TV. Όλο το παρασκήνιο της ελληνικής «μονομαχίας» στο Μιλγουόκι, ανάμεσα στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου, θα μεταδοθεί για τους συνδρομητές του OTE TV στο «Pick N Roll», που εκτάκτως αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί αύριο, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 20:30, στο OTE Sport 4. Ο Βασίλης Σκουντής και ο Ρήγας Δάρδαλης ταξίδεψαν ως την απέναντι όχθη του Ατλαντικού και «ανέκριναν» τους δύο Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τους δεκάδες ομογενείς που βρέθηκαν στο γήπεδο. Στο αφιέρωμα του Pick N Roll, ο σούπερ-σταρ του ΝΒΑ Ντούαιτ Χάουαρντ μιλάει για τον Παπανικολάου, ο Ο’Τζέι Μάγιο του Μιλγουόκι αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του Αντετοκούνμπο και ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς Τζον Χάμοντ κάνει προβλέψεις για το μέλλον του Γιάννη στους Μπακς, αλλά και στην Εθνική.
Καρέ αγώνων από Championnat. Τέσσερα ματς από Γαλλία μεταδίδονται απόψε και αύριο από τα κανάλια Novasports. Απόψε στις 20:00 Λοριάν – Μαρσέιγ (Novasports 2) και αύριο στις 20:00 Μονπελιέ – Σεντ Ετιέν (Novasports 2) και στις 22:00 Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν (Novasports 2) και Λυών – Ρεμς (Novasports 2).
Live το ΠΑΟΚ – Λοκομοτίβ Κούμπαν. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 17:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 7, τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λοκομοτίβ Κούμπαν, για την 8η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Θωμάς Μίχος.
Τηλεθεάσεις με… ανατροπές. Τα «Κλεμμένα όνειρα» έσωσαν το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Με lead in από χθες τη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, που τις περασμένες τις σεζόν πρόσφερε στο κανάλι υψηλές τηλεθεάσεις, το δελτίο του MEGA ανέβηκε στο 21% ενώ η σειρά έκανε 27,5%. Το δελτίο του ΑΝΤ1 σημείωσε 20,7% ενώ μειώθηκαν αισθητά ποσοστά του δελτίου ειδήσεων του ALPHA, που έπεσε στο 17,3% (ελέω της σειράς, επίσης).
Στις βραδινές εκπομπές όμως η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη με καλεσμένο τον Σταύρο Θεοδωράκη έφερε 9,6% στο MEGΑ έναντι 15% του «Ενικού» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο STAR. Λίγο νωρίτερα η πρώτη μετά τις ευρωεκλογές τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στους Σία Κοσιώνη και Παύλο Τσίμα στον ΣΚΑΪ είδε το 12% του τηλεοπτικού κοινού.
Παραιτήσεις. Τέλος στη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έβαλε ο αρχισυντάκτης και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος ενώ, σύμφωνα με τις typologies.gr, απολύθηκε μετά από πολυετή προσφορά και παρουσία στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση ο Κώστας Αλατζάς. Συνάμα, την παραίτησή της από τον ΑΝΤ1 υπέβαλε το στέλεχος του προγράμματος του καναλιού Άννα Παπανικόλα, παλιότερα συνεργάτιδα του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές».
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dance στην Αθήνα. Μετά την περσινή επιτυχή διοργάνωση, η RAD Polewear είναι έτοιμη να διοργανώσει για 2η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dance στις 7 Φεβρουαρίου 2015, στην Αθήνα, στο Gazi Music Hall, χωρητικότητας 2000+ ατόμων! Το άθλημα του Pole Fitness είναι μία από τις ταχύτερα αυξανόμενες προσθήκες στο τομέα της φυσικής κατάστασης, απαιτώντας τη χάρη και τη δύναμη ενός χορευτή και τις εκπληκτικές δεξιότητες ενός αθλητή, εφαρμοσμένες σ’ ένα τόσο απαιτητικό σπορ. Το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dance θα φέρει σε επαφή τους ελίτ αθλητές pole dancing και εναέριους ακροβάτες, τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Επίτιμοι καλεσμένοι της βραδιάς και κριτές της διοργάνωσης είναι οι Bendy Kate (UK), Alex Shchukin (Ukraine), Olga Koda (Russia), Terri Walsh (Ireland), Lisette Krol (IRELAND) και Felicity Logan (Scotland). Οι προδιαγραφές και οι κανονισμοί θα είναι οι ίδιοι με αυτούς που ισχύουν στις διεθνείς διοργανώσεις. Στην παρουσίαση θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη.
Δικαιώθηκε το «Κουτί της Πανδώρας». Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου από την εκπομπή το «Κουτί της Πανδώρας» του Κώστα Βαξεβάνη και τον ρόλο του Πέτρου Δούκα ως υφυπουργού Οικονομικών και υπευθύνου για την μεταβίβαση της λίμνης Βιστωνίδας στην Μονή, ο τέως υπουργός προχώρησε σε αγωγή. Το δικαστήριο που την εξέτασε όμως, την απέρριψε. Σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής της Βουλής ο Δούκας ζημίωσε κατά πολλά εκατομμύρια το δημόσιο υπογράφοντας τις μεταβιβάσεις του Βατοπεδίου.
Retro. Οι δημοσιογράφοι Νίκος Κατσαρός και Γιάννης Διακογιάννης παρακολουθούν αγώνες στίβου στους Ολυμπιακούς της Μόσχας, το 1980.
Τη φωτό τη έστειλε ο αναγνώστης OdyKer (ΥΓ. Χριστίνα Σούζη έγινα).
Photomedia.Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Πόπη Τσαπανίδου στο γραφείο της. Όταν η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Live U» του STAR άνοιξε το συρτάρι της, βρήκε το παρακάτω γλυκό σημείωμα από την κόρη της, το οποίο μάλιστα ανέβασε στο Instagram.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])

 

Τελευταία Νέα