Η Nova ζητάει 3 εκατ. από την SuperLeague

Gazzetta team
Η Nova ζητάει 3 εκατ. από την SuperLeague

bet365

Σε δύσκολή θέση η Super League που καλείται να κυριολεκτικά να πληρώσει την στάση της ΕΠΟ με την αναβολή της 11ης αγωνιστικής.

Η εμμονή της ΕΠΟ στο θέμα της αναβολής της 11ης αγωνιστικής, έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την Super League που καλείται να τα... βγάλει πέρα με την Nova.

Στην συνάντηση που έγινε την Δευτέρα, μεταξύ του Γιώργου Μποροβήλου, του γενικού διευθυντή της διοργανώτριας αρχής, Μιχάλη Αναγνώστου και των δύο εκπροσώπους της Nova, κ.κ. Παπαδόπουλο, Κασκανιώτη, το συνδρομητικό κανάλι αξιώσε 3 εκατομμύρια...

Μάλιστα οι παραβάσεις, στις οποίες εστιάζουν οι εκπρόσωποί της είναι δύο. Πρώτον το γεγονός οτι δεν έγινε η αγωνιστική και δεύτερον οτι δεν ορίστηκε για το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά μεταφέρθηκε για τον Ιανουάριο.

Όπως είναι λογικό, συμφωνία δεν υπήρξε και οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση, προκειμένου να βρουν τη χρυσή τομή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα