Τηλεθέαση, Λεωφόρος, πόλο ΟΣΦΠ, Τσίπρας και Στάη

Νίκος Μποζιονέλος
Τηλεθέαση, Λεωφόρος, πόλο ΟΣΦΠ, Τσίπρας και Στάη

bet365

Τηλεθέαση ΟΣΦΠ, Μπάρτσα – Παρί στη ΝΕΡΙΤ (10/12). Μόρας και Λάζαρος αύριο στον ΟΤΕ TV, τα… πράσινο βιβλίο «Λεωφόρος Ηρώων» και στη Nova το Μπρέσια – Ολυμπιακός (πόλο). Συν, «ναυάγιο» Στάη με MEGA, η Αννα Μαρία Βελλή… ξαναχτυπά, τα γιορτάζει της «Εφ. Συν» και ο Τσίπρας στον ΣΚΑΪ.
Τηλεθέαση. Κατά μέσο όρο είδαν (και δεν άκουσαν, αφού η ΕΣΗΕΑ μας στέρησε το σπικάζ) από τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ 1.204.000 τηλεθεατές το ματς Ατλέτικο – Ολυμπιακός χθες με μέση τηλεθέαση 11,9% και μέσο μερίδιο 25,8%. Ηταν δεύτερο στο Top 10, πίσω από τη «Μουρμούρα» του ALPHA (1.559.000). Στη δημόσια τηλεόραση, παρά την απεργία, έβγαλαν στο… καπάκι κανονικά εκπομπή με δηλώσεις αλλά χωρίς σπικάζ.
Μπάρτσα – Παρί στη ΝΕΡΙΤ. Το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με τη Μάλμε μεταδίδεται την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου (της Αγίας Αννης, βοήθειά μας) από το Novasports 2. Η ΝΕΡΙΤ, που έχει την πρώτη επιλογή για την Τετάρτη, διάλεξε το Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν.
Με Μόρα και Λάζαρο. Αποκλειστική συνέντευξη του Βαγγέλη Μόρα και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου φιλοξενεί η εκπομπή Sports Show του ΟΤΕ TV αύριο την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στις 22:30 στο OTE Sport 4. Οι Έλληνες διεθνείς κάνουν το… τραπέζι στους Αντρέα Παλομπαρίνι και Μάνο Σπανόπουλο, με παραδοσιακές ιταλικές συνταγές! Στην εκπομπή με τους Τάσο Κολλίντζα και Βασίλη Σαμπράκο θα προβληθούν όλα όσα επιφυλάσσουν τα τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, Premier League, Bundesliga, La Liga και Serie A, το Σαββατοκύριακο.
«Λεωφόρος Ηρώων». Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Ανδρέας Οικονόμου παρουσιάζει το βιβλίο του με τίτλο «Λεωφόρος Ηρώων», ήτοι την ιστορία του Παναθηναϊκού στα χρόνια του πολέμου και της Κατοχής (1940-1944). Κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο αρχιτέκτων Κίμων Βενέρης.
Στην παρουσίαση, την Παρασκευή 5/12 στις 12:00 στον ΙΑΝΟ, θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Χρήστος Πασαλάρης, ο πρόεδρος του ΠΑΟ ΑΟ Ηλίας Μιχαλαριάς, οι ιστορικοί ερευνητές Νίκος Πετρόπουλος και Γιώργος Κοκοής και αποσπάσματα του βιβλίου θα αφηγηθεί ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου. Την εκδήλωση, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο., θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σταύρος Μιχελής.
Στη Nova ο Ολυμπιακός και τα ματς του Len Champions League. Ο Ολυμπιακός «παίζει» πόλο στο Len Champions League Ανδρών στα κανάλια Novasports και φέτος. Οι «ερυθρόλευκοι» μετέχουν στον α’ όμιλο μαζί με την ιταλική Μπρέσια, την ισπανική Μπαρτσελονέτα, τη σερβική Ραντνίτσκι, την ουγγρική Έγκερ και την ιταλική Προ Ρέκο. Η αρχή στις μεταδόσεις γίνεται μεθαύριο, Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 16:00 με την κάλυψη από το Novasports 4 του αγώνα Μπρέσια – Ολυμπιακός. Στη περιγραφή του παιχνιδιού θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος.
Live το Παναθηναϊκός – Μπάγερν. Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στις 21:00, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας, ενώ το ρεπορτάζ από το αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Χρήστος Καούρης. Το παιχνίδι θα καλυφθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.
Εχει βόλεϊ αύριο και μεθαύριο. Για την 6η αγωνιστική της Volley League μεταδίδονται αύριο Παρασκευή 28/11, στις 20:00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ από το Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και το Σάββατο 29/11 επίσης 20:00 το Λαμία - Παναθηναϊκός από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.
«Κλειδώνει» το EURO 2016; Η Εθνική μας τα έκανε… ρόιδο χάνοντας (και) από τους ψαράδες των Νήσων Φερόε και η απουσία της από τα τελικά του EURO 2016 στη Γαλλία είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατή. Όπως ορατό και το ενδεχόμενο να «κλειδώσει» μόνο σε συνδρομητικό κανάλι η τελική φάση, μετά την πρόσφατη αλλαγή του κανονισμού (μεταδίδονται «υποχρεωτικά» σε ελεύθερο κανάλι οι αγώνες της Εθνικής – αν προκριθεί). Κάτι που έχετε διαβάσει εδώ, στη στήλη, από τις 18 Σεπτεμβρίου.
Και τα λέμε, και τα γράφουμε.
Action στο ACTION24. Το Σάββατο 29/11 στις 14:15 έχει Νταντί - Αμπερντίν (Κύπελλο Σκωτίας) και έπονται στις 17:00 Μορντόβια - Ζενίτ (Ρωσία) και στις 22:15 Σπόρτινγκ - Σετούμπαλ (Πορτογαλία). Αλλα τρία live έχει την Κυριακή 30/11: στις 13:30 Ντεν Χάαγκ – Αγιαξ, στις 15:30 Τβέντε- Χρόνινχεν και στις 17:45 την ντερμπάρα PSV Αϊντχόφεν - Φέγενορντ (όλα για την ολλανδική Eredivisie).
Ελλη Στάη + MEGA ίσον… ναυάγιο. Δύο αξεπέραστα εμπόδια εμπόδισαν οριστικά την επικείμενη συνεργασία της δημοσιογράφου Έλλης Στάη με το MEGA, από Δευτέρα 1/12 και με τον ρόλο της σχολιάστριας. Από τη μια πλευρά λέγεται πως οι όροι της δεν έγιναν αποδεκτοί από το κανάλι, από την άλλη πως εν των μεγαλομετόχων Σταύρος Ψυχάρης έθεσε «βέτο». Νωρίτερα στη σεζόν, η Μαρία Σάραφογλου παραμένει στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας όπως ήθελε ο Γιώργος Μπόμπολας, ο διευθυντής ειδήσεων Χρήστος Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε όπως επιθυμούσε ο Φώτης Μπόμπολας και ο Γιάννης Πρετεντέρης παρέμεινε στο πόστο του με την υποστήριξη του Σταύρου Ψυχάρη.
Απαντες ικανοποιημένοι.
Τα κάνει… όλα η γλυκιά Αννα Μαρία. Οι φίλοι της στήλης θυμούνται την πανέμορφη, αλλά και οπαδό του Ηρακλή, Αννα Μαρία Βελλή! Η νεαρά εμφανίζεται πλέον και στο ΟΛΑ Μπιπ» του ΑΝΤ1 και πάει το challenge σε άλλα επίπεδα στο netwix.gr και στο «Ζήτα μου ό,τι θες!».
Αφού τόλμησε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, διαδήλωσε για την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στα πάτρια εδάφη, μπουγέλωσε τον Άδωνη Γεωργιάδη και κατατρόπωσε την Κατερίνα Στικούδη, στο νέο επεισόδιο κοιμάται στην μέση μιας πλατείας, βάφει τα μαλλιά της μπλε, τραγουδάει για τον Ηρακλή και κάνει Cinema, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο, επισκέπτεται ένα Sex Shop, δοκιμάζει διάφορα προϊόντα και παίζει… με μια πλαστική κούκλα.
Θεά;
Γιορτάζει η «Εφ. Συν». Αύριο, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου η «Εφημερίδα των Συντακτών» γιορτάζει μαζί σας τα 2 χρόνια της, στο Gazarte. Τραγουδούν η Δήμητρα Γαλάνη, ο Παύλος Παυλίδης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη. Εισιτήρια προς 10 και 12 ευρώ.
Παράνομη η εκ περιτροπής εργασία. Σε νέα δικαστική ήττα και άτακτη υποχώρηση υποχρεώνεται ο εκδότης του «Αγγελιοφόρου», Αλέξανδρος Μπακατσέλος, καθώς καλείται να αποσύρει αμέσως το μέτρο της εκ περιτροπής εργασίας που έχει επιβάλει μονομερώς στο εκδοτικό συγκρότημα που διοικεί.
Δεν έχει «πίτα» για τις εφημερίδες. Ολο και πιο μικρό μερίδιο της διαφημιστικής δαπάνης πάει στις εφημερίδες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Media Services, σημείωσε τον Οκτώβριο αύξηση +5,52%, το οποίο μεταφράζεται σε 107.735.008 ευρώ για όλα τα ΜΜΕ από 102.098.170 τον Οκτώβριο του 2013 ενώ στο πρώτο δεκάμηνο υπήρξε ανοδική τάση 8,8 %. Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν τα ραδιόφωνα με 58,13% ενώ οι εφημερίδες είχαν τη γνωστή και πτώση ύψους -6,15% (19.413.520 ευρώ από 20.684.974 ευρώ), για το δεκάμηνο οι εφημερίδες ήταν στο -6,9%.
Ο Τσίπρας στη Σία. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τις εκλογές, τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στις 22:15, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις ερωτήσεις της Σίας Κοσιώνη και του Παύλου Τσίμα, σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.
Τσοπανάκος. Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης ξεκίνησε ραδιοφωνικές εκπομπές στο αυτοδιαχειριζόμενο ertopen.com. Κάθε Δευτέρα στις 21:00 μεταδίδεται ο «Τσοπανάκος» και από διαδικτυακό ραδιόφωνο της ertopen.com αλλά και απ' όλους τους περιφερειακούς ραδιοσταθμούς των FM στην επαρχία. Μαζί του στα μικρόφωνα και η Δέσποινα Τσαντέ.
Λύγισε ο Γιώργαρος. Με «ιγμορίτιδα και αρκετή κόπωση», όπως έγραψε στη σελίδα του, ο Γιώργος Τράγκας κρεβατώθηκε και θα επανέλθει στη συχνότητα του Real FM από Δευτέρα.
KOSMOS 93.6 is back. Μετά από αρκετούς μήνες προετοιμασίας και αναμονής βγαίνει στον αέρα το τρίτο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ, το KOSMOS 93,6 από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου. Στο πρόγραμμα μετέχουν μεταξύ άλλων Προκόπης Δούκας, Γιάννης Δημητριάδης, Λεωνίδας Αντωνόπουλος και Πέτρος Αδάμ.
ΕΣΠΗΤ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ, με πάγια αρχή του τη στήριξη των άνεργων, αποφάσισε και φέτος την ενίσχυση, με τη μορφή χορήγησης εφάπαξ χρηματικού βοηθήματος, των τακτικών μελών της Ένωσής, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρή οικονομική δυσχέρεια (ανέργων, σε επίσχεση εργασίας, χαμηλά αμειβόμενων, χρόνια πασχόντων, ή χαμηλοσυνταξιούχων).
Νέες ζώνες προγράμματος στον ΟΤΕ TV. Κάθε Δευτέρα στις 21:00 στο OTECinema 1 η αδρεναλίνη ανεβαίνει με τις καλύτερες ταινίες δράσης στην ActionZone, κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 21:00, το OTECinema 1 προβάλλει κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές σε πρώτη προβολή, τις Τετάρτες στο OTECinema 2 οι γυναίκες πρωτοστατούν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στη ζώνη LadiesFirst, κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο OTECinema 1 ξεχωρίζουν οι Red Carpet Premieres και την ίδια μέρα στις 22:00 στην ComedyZone του OTECinema 2, κλασικές κωμωδίες, αγαπημένες κομεντί αλλά και νέες κωμικές παραγωγές. Και, κάθε Κυριακή στις 21:00 στο OTECinema 1, το θέαμα κορυφώνεται με ταινίες που έσπασαν τα ταμεία στην Sunday Block buster Zone.
Βελτιώνεται το Twitter. Αλλάζει και βελτιώνεται ο κόσμος των τιτιβισμάτων και, όσοι θέλουν να αναζητήσουν tweets παλαιότερων ετών, μπορούν να το πράξουν αφού πλέον τόσο η απλή αναζήτηση όσο και η πιο προχωρημένη, έχουν πρόσβαση σε όλα τα tweets.
Retro. Ο Γιώργος Γκούτης παρουσιάσει το «Μουσικόραμα» στην ΕΡΤ, 33 χρόνια πριν! Από αίτημα αναγνώστη η φωτό (υπάρχουν και άλλα, στο mail!).

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])

 

Τελευταία Νέα