Ολυμπιακός στο... mute, μεταδόσεις CHL και... Μποφίλιου!

Νίκος Μποζιονέλος
Ολυμπιακός στο... mute, μεταδόσεις CHL και... Μποφίλιου!

bet365

Δεν κάνει δεκτό το αίτημα της ΝΕΡΙΤ για εξαίρεση από την απεργία η ΕΣΗΕΑ. Χωρίς περιγραφή όλες οι μεταδόσεις της Τετάρτης (και αυτές του Champions League από τα κανάλια Novasports). Προς ΑΝΤ1 ο Καλημέρης, χειμερινά σπορ μέχρι το 2021 στο Eurosport, Μποφίλιου εναντίον «Real News».
Ολυμπιακός στα... μουγκά! Γράψαμε από χθες για το αίτημα της ΝΕΡΙΤ στην ΕΣΗΕΑ για τη μετάδοση, με περιγραφή, του Ατλέτικο Μαδρίτης – Ολυμπιακός την Τετάρτη παρά την απεργία των δημοσιογράφων όμως η Ενωση δεν νοεί (εδώ και χρόνια...) να κατανοήσει τη σπουδαιότητα της αθλητικής δημοσιογραφίας και της λειτουργίας της. Η ΕΣΗΕΑ είπε «όχι» στη ΝΕΡΙΤ και, με βάση τα τωρινά δεδομένα, το ματς του Ολυμπιακού θα μεταδοθεί στα... μουγκά, με φυσικό ήχο.
Απορίας άξιον βέβαια τι θα γινόταν αν υπήρχε κάποιο σπουδαίο πολιτικό γεγονός την ίδια ημέρα: και άδεια θα έδινε και οι συγκρίσεις περιττεύουν. Ας ελπίσουμε να αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή...
For the record, επειδή είχε ζητηθεί άδεια για να προβληθεί και pre game εκπομπή, καλεσμένος έκλεισε ο Νίκος Αναστόπουλος...
Champions... Live. Τα υπόλοιπα ματς της 5ης αγωνιστική των ομίλων του Champions League μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports. Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» θα προβληθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου από το Novasports 4, στις 21:35 με τη Λίλα Κουντουριώτη, ενώ θα μεταδοθεί και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου την ίδια ώρα (χωρίς Λίλα). Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.
Σημειωτέον ότι αύριο, Τρίτη 25/11 έχει δύο ματς στις 19:00: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα (Novasports 2) και ΜΠΑΤΕ – Πόρτο (Novasports 3), και έπονται στις 21:45 τα ΑΠΟΕΛ – Μπαρτσελόνα (Novasports 1), Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου (Novasports 2 σε περιγραφή των απεσταλμένων των καναλιών Novasports, Γιάννη Καραλή και Αντώνη Καρπετόπουλου), Σάλκε – Τσέλσι (Novasports 3) και Παρί Σεν Ζερμέν – Άγιαξ (Novasports 6).
Ματς νωρίς έχει και την Τετάρτη, Ζενίτ – Μπενφίκα στις 19:00 (Novasports 2) και ακολουθούν, όλα στις 21:45, τα ματς Άρσεναλ – Ντόρτμουντ (Novasports 1), Μάλμε – Γιουβέντους (Novasports 2), Βασιλεία – Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 3), Λουντογκόρετς – Λίβερπουλ (Novasports 6) και Λεβερκούζεν – Μονακό (Novasports 7 ).
Γενέθλια με… Σάκοτα. Το «ΝΕΡΙΤsports show» είναι μια από τις 37 + 12 αθλητικές εκπομπές της εβδομάδας, προβάλλεται καθημερινά στις 19:00. Σήμερα καλεσμένος του εορτάζοντα (έχει γενέθλια) Πέτρου Μαυρογιαννίδη είναι ο προπονητής της ΑΕΚ , Ντράγκαν Σάκοτα.
Και Πιλάβιος και Μποροβήλος. Από την Παρασκευή σας ενημερώσαμε ότι αποψινός καλεσμένος στη «Δίκη του ΣΚΑΪ» (00:15) είναι ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και, όπως ενημέρωσε ο Κυριάκος Θωμαΐδης από το blog του (dikisports.blogspot.gr), «απόψε θα απολαύσετε έργα και ημέρες του νέου προέδρου της ΕΠΟ στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
«Derby» κι απόψε. Απόψε στις 22:30 στο «Derby» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV με τον Κώστα Χήτα μιλούν οι Λάκης Παπαϊωάννου για τον Ηρακλή, Σάββας Αναστασιάδης (βουλευτής ΝΔ) για το νομοσχέδιο κατά της βίας στα γήπεδο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τραπεζανίδης και ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης.
«Στο φιλέ» ο Τριανταφυλλίδης. Αύριο, Τρίτη 25/1 στις 19:00 στο Novasports 1 και στην εκπομπή «Στο φιλέ», ο επί σειρά ετών διεθνής Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ανοίγει τα χαρτιά του στον Παντελή Λώλη. Ο Τριανταφυλλίδης, υπό το ρόλο του «ειδικού συνεργάτη Novasports Events» μιλάει για το Έπαθλο Novasports, το οποίο διεξάγεται φέτος για 13η χρονιά, για την απονομή του περσινού επάθλου η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1/12 αλλά και για το πώς βλέπει τη φετινή Volley League και για τη μεγάλη του αγάπη, την Εθνική. Επίσης, «Στο Φιλέ» θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του Κουβανού σούπερ σταρ του παγκοσμίου βόλεϊ και άσου της ρωσικής Ζενίτ Καζάν, Λεόν.
Live αύριο το Ζιελόνα Γκόρα – ΠΑΟΚ. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports αύριο Τρίτη 25/11 στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports 7, τον αγώνα Ζιελόνα Γκόρα - ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική του Eurocup. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής.
Χειμερινός αθλητισμός μέχρι το 2021 στο Eurosport. Ο όμιλος Eurosport ανακοίνωση την υπογραφή πολυετούς συμφωνίας με την Infront Sports & Media, μέσω της οποίας εδραιώνει την θέση του ως το άμεσα σχετιζόμενο με τα χειμερινά αθλήματα, Μέσο. Οι τηλεθεατές του Eurosport θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την πιο πλήρη κάλυψη των χειμερινών αθλητικών γεγονότων, ζωντανά, μέχρι και την σεζόν 2020-21 με ζωντανές μεταδόσεις από όλους τους αγώνες των παγκόσμιων κυπέλλων αλπικού σκι, σκι αντοχής, βορεινού σύνθετου, άλματος με σκι, freestyle και snowboard για πέντε επιπλέον σεζόν, από το 2016-17.
«Τηλεοπτική» η Εθνική πόλο Γυναικών. Αύριο Τρίτη 25/11 στις 18:00, θα μεταδοθεί live ο αγώνας πόλο Γυναικών, Ελλάδα – Ολλανδία, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του φετινού World League. Στην περιγραφή για το Novasports 4 θα είναι οι Κώστας Τατάκης και Διονύσης Στρούμπος.
Καλημέρα Ελλάδα, Καλημέρη ANT1. Ο Τζώνης Καλημέρης είναι πολλά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλα τα κανάλια της χώρας. Πρόσφατα αποχώρησε από τον ALPHA λέγοντας ότι προτεραιότητά του είναι η θεατρική του επιχείρηση όμως πληροφορίες κάνουν λόγο για μετακίνησή του στον ΑΝΤ1. Μια μετακίνηση που θα λάβει χώρα με το νέο έτος.

Ψευδής είδηση; H γνωστή τραγουδίστρια Nατάσα Μποφίλιου κατηγόρησε τη «Real News» για «ψευδή είδηση» και για «μοντάζ ψεύτικης φωτογραφίας» με αφορμή ρεπορτάζ για την (υποτιθέμενη;) σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή.

«ΜΕΤΡΟ» is back. Το περιοδικό «ΜΕΤΡΟ» θα επανακυκλοφορήσει μετά από 9 χρόνια «σιωπής». Ανατρεπτικό, ευαίσθητο, χιουμοριστικό, νεανικό, πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, θα επανέλθει από Δεκέμβριο στα περίπτερα.
Η ζωή μετά το «φέσι». Τρεις εργαζόμενοι των πρώην εκδόσεων του Αντώνη Λυμπέρη και κατέθεσαν τις εμπειρίες και τα συναισθήματά τους για τα δύο χρόνια που υπήρξαν καταστροφικά για τις ζωές τους. Διαβάστε το στο ergazomenoiliberi.blogspot.gr.
Ο Πρετεντέρης και ο Καρατζαφέρης. «Υπόθεση Καρατζαφέρη: το χρήμα, τα ελικόπτερα, οι εταιρείες. Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, απόψε στις 23:55 στο MEGA. Καλεσμένοι οι Αδωνις Γεωργιάδης, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, και οι δικηγόροι Γιάννης Μαντζουράνης και Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Η ατάκα. «Στην Ευελπίδων ο κουλουράς κάθε μέρα με κερνάει κουλούρι, αρνείται να το πληρώσω γιατί “είμαι ένα παιδί που το ταλαιπωρούν” επειδή έχω γύρω στις 40 μηνύσεις και αγωγές». Ο Κώστας Βαξεβάνης γράφει επί προσωπικού και ευχαριστεί τον Πιτσιρίκο.
Σαν σήμερα. Το 2012 το «Gangnam Style» γίνεται το βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις στο Youtube ξεπερνώντας τα 808 εκατ., φτάνοντας εντέλει να γίνει το πρώτο που ξεπέρασε τις δύο δισεκατομμύρια θεάσεις.
Ρετρό. Θυμάστε την τροφαντή «Αφρούλα» που βλέπαμε στο δελτίο καιρού του STAR, στο πλευρό της Πετρούλας; Με σκληρή γυμναστική και σωστή διατροφή, η Χρύσλα Μίσχου κατάφερε να χάσει 25 κιλά, βελτιώνοντας κατά πολύ την εικόνα της.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])

 

Τελευταία Νέα