Η ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ και η αναβολή!

Νίκος Μποζιονέλος
Η ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ και η αναβολή!

bet365

Η Nova είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ύψους 2 ευρώ ανά αγωνιστική την ώρα που στη Super League εμμένουν πως η υπαιτιότητα είναι της ΕΠΟ.
Η 11η αγωνιστική της Super League έχει αναβληθεί αλλά υπάρχει και ο τηλεοπτικός παράγοντας, μιας και η Nova πληρώνει κάπου στα 40 εκατ. ευρώ ετησίως και το πρώτο πράγμα που επιθυμεί είναι η προάσπιση και του «προϊόντος».
Η Nova βρίσκεται στο πλευρό της Super League και των 18 ομάδων, προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα. Όμως σε κάθε συμφωνία μεταξύ δύο πλευρών υπάρχουν κάποιοι όροι και προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται. Στη συμφωνία της Nova με τη Super League υπάρχει ρήτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ ανά αγωνιστική σε περίπτωση μη τέλεσης της αγωνιστικής με υπαιτιότητα της διοργανώτριας. Η ρήτρα μοιράζεται ισόποσα ανά ομάδα, ήτοι βγαίνει 111.000 ευρώ για καθεμία από τις 18 ΠΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα.
Η μη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής οφείλεται προφανώς στη στάση της ΕΠΟ και όχι της Super League όμως το αποτέλεσμα, μέχρι τούτη την ώρα, είναι το ίδιο: δεν πρόκειται να διεξαχθούν οι αγώνες. Η Nova ενημέρωσε τη Λίγκα υπενθυμίζοντας την ύπαρξη της ρήτρας και αναμένεται τις αποφάσεις της διοργανώτριας. Η οποία διοργανώτρια δύναται να επικαλεστεί πως η υπαιτιότητα είναι της ΕΠΟ και όχι της ίδιας ωστόσο, επαναλαμβάνουμε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Εκτός κι αν αλλάξει κάτι στην πορεία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα