Οι 37 + 12 αθλητικές εκπομπές της εβδομάδας!

Νίκος Μποζιονέλος
Οι 37 + 12 αθλητικές εκπομπές της εβδομάδας!

bet365

Το Media Café του gazzetta.gr σας… σερβίρει αναλυτικά όλες τις αθλητικές εκπομπές της εβδομάδας όλων των καναλιών!
Στη… σούμα (και στη λίστα δεν μπήκαν ούτε οι στοιχηματικές εκπομπές ούτε οι οπαδικές), βγήκαν 37 εβδομαδιαίες εκπομπές συν άλλες 12 όποτε το απαιτεί η επικαιρότητα (Champions League, Euroleague, Εθνική κλπ.)! Τα κανάλια Novasports κυριαρχούν με 10 +5 εκπομπές και έπονται OTE TV με 7 +3, ΝΕΡΙΤ με 2 + 3 ενώ 6 έχει το ΑΡΤ TV, από 5 Action 24 και ΣΚΑΪ κι από μία το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, o ALPHA και ο ΑΝΤ1.
Στην… καταμέτρηση υπολογίζονται ως τέσσερις εκπομπές, μιας και προβάλλονται με άλλη θεματολογία και σε διαφορετικές χρονικές ζώνες, το «Παίζουμε Ελλάδα» της Nova και δύο οι καθημερινές «Ωρα 6» και «Ωρα 12», δύο εκπομπές το «Sport Show» του OTE TV (Δευτέρα και Παρασκευή) κι άλλες τόσες το «Ώρα Ελλάδας» (Δευτέρα και Πέμπτη), δύο το «Goal χωρίς σύνορα» που μεταδίδεται και Σάββατο και Κυριακή στον ΣΚΑΪ και άλλες δύο το «Δοκάρι και μέσα» του ART TV.
ΝΕΡΙΤ & ΝΕΡΙΤsports
Αθλητική Κυριακή
Είναι η μακροβιότερη εβδομαδαία αθλητική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση. Μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδυ από τη ΝΕΡΙΤ προβάλλοντας την αγωνιστική κίνηση της Super League, των μικρότερων κατηγοριών, της Basket League καθώς και βόλεϊ και άλλα σπορ όπως και στιγμιότυπα από αγώνες ξένων πρωταθλημάτων. Παρουσιάζει ο Βασίλης Μπακόπουλος.
Προβολή: Κυριακή στις 22:00
ΝΕΡΙΤsports show
Καθημερινά και για δυο ώρες ο Πέτρος Μαυρογιαννιδης και όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό της ΝΕΡΙΤ καταγράφουν στη ΝΕΡΙΤsports με έναν ξεχωριστό τρόπο τις εξελίξεις σε όλα τα αθλήματα. Ζωντανές συνδέσεις , αποκλειστικές συνεντεύξεις και δράση από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.
Προβολή: Δευτέρα ως Παρασκευή στις 19:00
Euroleague basketball
Αμέσως μετά τη λήξη της Euroleague ο Βαγγέλης Ιωάννου υποδέχεται στο στούντιο εκλεκτούς καλεσμένους, σχολιάζει τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων. Στην εκπομπή προβάλλονται τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των αγώνων κάθε αγωνιστικής.
Προβολή: Πέμπτη και Παρασκευή αμέσως μετά το τέλος των αγώνων (23:30 ή 00:00)
Champions League show
Τις Τετάρτες του Champions League η ΝΕΡΙΤ σας προσφέρει μια ποδοσφαιρική πανδαισία. Με τον καλύτερο αγώνα της βραδιάς σε ζωντανή μετάδοση και με τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Στην παρουσίαση ο Ιωσήφ Νικολάου, έχοντας εκλεκτούς καλεσμένους.
Προβολή: τις Τετάρτες που έχει Champions League
Euro Euro όλοι
Η εκπομπή μεταδίδεται ως pre και post game όποτε αγωνίζεται η Εθνική στα προκριματικά του EURO 2016, καλύπτοντας το ρεπορτάζ πριν από τη σέντρα και τις ενδεκάδες με ζωντανές συνδέσεις και, μετά τη λήξη, το… τρίτο ημίχρονο. Παρουσιάζει ο Ιωσήφ Νικολάου.
Προβολή: όποτε αγωνίζεται η Εθνική στα προκριματικά του EURO 2016
NOVASPORTS
Παίζουμε Ελλάδα…
Η εκπομπή που προβάλλεται σε… τέσσερα μέρη. Το Σάββατο στις 16:00 (Novasports 2) με τους Γιώργο Συρίγο και Γρηγόρη Παπαβασιλείου με λεπτό προς λεπτό κάλυψη των αγώνων της Basket League ("Πέντε στις πέντε") και, το βράδυ στις 21:30, με εναλλάξ στην παρουσίαση του Άγγελο Στυλιάδη και Ηλία Βλάχο. Και, την Κυριακή στα Novasports 1 και Novasports 1 HD στις 16:00 με τους Λίλα Κουντουριώτη, Χρήστο Καούρη και Γιαννίκο Δούσκα με λεπτό προς λεπτό κάλυψη της Super League και, στις 21:30 με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο με στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από όλα τα ματς της Super League.
Προβολή: Σάββατο 16:00 και 21:30 και Κυριακή 16:00 και 21:30
Best of Super League
Κάθε Κυριακή για μία ώρα στο Novasports 24 ΗD προβάλλονται αναλυτικά τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων της Super League.
Εναλλάξ στην παρουσίαση οι Χριστίνα Κομίνη, Δημήτρης Κανελλάκης και Γιάννης Πάγκος.
Προβολή: Κυριακή στις 21:30
Novasports Classic Zone
Στο Novasports 2 στο τέλος της εβδομάδα ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος μας προετοιμάζει για τους αγώνες μέσα από ιστορικές αναμετρήσεις του παρελθόντος.
Προβολή: Πέμπτη και Παρασκευή στις 17:00
Ώρα των Πρωταθλητών
Η αθλητική ενημερωτική εκπομπή στο Novasports 1 με τον Γιάννη Καραλή. Το «τρίτο ημίχρονο» της αγωνιστικής της Super League, αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές, όλα τα νέα των ομάδων και ρεπορτάζ σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού.
Προβολή: Δευτέρα ως Παρασκευή στις 21:00
Στο Φιλέ
Κάθε Τρίτη ο Παντελής Λώλης κάνει… σερβίς στο Novasports 1 στην ειδησεογραφία του ελληνικού βόλεϊ με ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους.
Προβολή: Τρίτη στις 19:00
Ώρα 6 και Ωρα 12
Στα Novasports 1 και και Novasports 24 HD δύο φορές καθημερινά, στις 18:00 και στις 00:00 σε παρουσίαση εναλλάξ των Άγγελου Στυλιάδη, Γιώργου Λιώρη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Ηλία Βλάχου, Γιώργου Λυκουρόπουλου και Λίλας Κουντουριώτη, όλη η αθλητική ειδησεογραφία της ημέρας.
Προβολή: Δευτέρα ως Παρασκευή 18:00 και 00:00
Champions League λεπτό προς λεπτό
Η πανέμορφη Λίλα Κουντουριώτη εμφανίζεται στο Novasports 4 λίγο πριν τη σέντρα των αγώνων κάθε βραδιάς και δίνει… ασίστ σε κάθε γήπεδο, με τους δημοσιογράφους να μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό κάθε φάση και κάθε γκολ.
Προβολή: όποτε έχει Champions League, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:45
Champions Live
Οι Γιώργος Λιώρης και Αντώνης Καρπετόπουλος παίρνουν τη… σκυτάλη από τη Λίλα Κουντουριώτη και μέσω του Novasports 1 και, με τη βοήθεια των δημοσιογράφων των καναλιών Novasports, παρουσιάζουν στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς.
Προβολή: όποτε έχει Champions League, Τρίτη και Τετάρτη στις 00:00
Europa League λεπτό προς λεπτό
Στο Novasports 4 ο Τάκης Κουλουμπής και η Λίλα Κουντουριώτη παρουσιάζουν τη μαραθώνια εκπομπή με τα γκολ και των 24 αγώνων της βραδιάς.
Προβολή: όποτε έχει Europa League, Πέμπτη στις 20:05
Europa League Live
Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος στο Novasports 1, με τη βοήθεια των δημοσιογράφων των καναλιών Novasports, παρουσιάζει στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς.
Προβολή: όποτε έχει Europa League στις 00:00
Super Euroleague
Ο Γιώργος Συρίγος στο Novasports 2 ή το Novasports 3 (ανάλογα που φιλοξενείται ο αγώνας της ελληνικής ομάδας) μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports παρουσιάζει το ρεπορτάζ από το ματς της βραδιάς αλλά και στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια.
Προβολή: Πέμπτη και Παρασκευή αμέσως μετά το τέλος των αγώνων (23:30 ή 00:00)
ΟΤΕ TV
Ώρα Ελλάδας
Κάθε Δευτέρα στο OTE Sport 4 οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας παρουσιάζουν και αναλύουν όλο το φιλμ της αγωνιστικής της Football League, με ζωντανές συνδέσεις με τα γήπεδα και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Και, κάθε Πέμπτη, προαναγγέλλουν την επόμενη αγωνιστική με πλούσια ρεπορτάζ και, όποτε έχει Κύπελλο, προβάλλονται όλα τα στιγμιότυπα και τα ρεπορτάζ των αγώνων.
Προβολή: Δευτέρα στις 20:00 και Πέμπτη στις 21:00
Sport Show
Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στο OTE Sport 4 δύο εκ των Γιώργου Θαναηλάκη, Βασίλη Σαμπράκου και Τάσου Κολλίντζα παρουσιάζουν ενδιαφέροντα θέματα και ρεπορτάζ από την προαναγγελία των αγώνων του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα και, κατόπιν, τα καλύτερα γκολ, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις σημαντικότερες στιγμές στα ντέρμπι της αγωνιστικής, με ανάλυση των αγώνων από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Προβολή: Δευτέρα και Παρασκευή στις 22:30
Sport Show Highlights
Ολα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής δράσης στα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με ρεπορτάζ και σπέσιαλ θέματα, σε παρουσίαση Γιώργου Θαναηλάκη και Βασίλη Σαμπράκου στο ΟΤΕ Sport 4.
Προβολή: Κυριακή στις 22:30
Pick n’ Roll
Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή με τον Βασίλη Σκουντή κάθε Τρίτη στις 21:00 στο OTE Sport 4.
Προβολή: Τρίτη στις 21:00
Top Spin
Η εβδομαδιαία εκπομπή φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στο OTE Sport 4 σε παρουσίαση Σωτήρη Κωσταβάρα και Μαρίζας Γεωργίτση.
Προβολή: Τετάρτη στις 20:00
Grand Prix
Η εκπομπή που προαναγγέλλει το Grand Prix της Formula 1 σε παρουσίαση Αντρέα Παλομπαρίνι και ανοίγει τον κόσμο της ταχύτητας, με ενδιαφέροντα θέματα από F1, Moto GP και WRC. Όλα τα μυστικά, η τεχνολογική εξέλιξη, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, πιλότοι, αναβάτες, μονοθέσια, μοτοσυκλέτες και τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα εκτός πίστας.
Προβολή: όποτε έχει Grand Prix, την Κυριακή
Στον δρόμο για τη Γαλλία
Στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες των προκριματικών του EURO 2016 της Γαλλίας και πλούσια ρεπορτάζ για κάθε βράδυ του τριημέρου. Οποτε αγωνίζεται η Εθνική η εκπομπή μετατρέπεται και σε pre και post game του αγώνα της. Στην παρουσίαση δύο εκ των Τάσου Κολλίντζα, Μιχάλη Τσόχου, Γιώργου Θαναηλάκη και Βασίλη Σαμπράκου.
Προβολή: όποτε έχει αγώνες προκριματικών EURO 2016, στις 23:45.
Pre και post games μεγάλων αγώνων
Ο ΟΤΕ TV καλύπτει τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και, όποτε η επικαιρότητα το απαιτεί με τη μετάδοση κάποιου ντέρμπι (π.χ. Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, Ιντερ – Μίλαν κλπ.) βγάζει έκτακτες pre και post game εκπομπές με συνδέσεις με τους απεσταλμένους και πλούσια ρεπορτάζ.
Προβολή: όποτε το απαιτεί η επικαιρότητα
ΑΝΤ1
Europa League Live
Τα… ταξίδια των ελληνικών ομάδων στο Europa League προβάλλονται στον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr και, κατόπιν, ακολουθεί η post game εκπομπή για τη διοργάνωση με τον Ιάκωβο Φιλιππούση που σχολιάζει τη δράση αλλά και όλα τα γκολ της αγωνιστικής παρουσιάζοντας εκτεταμένα στιγμιότυπα.
Προβολή: τις Πέμπτες, όποτε έχει Europa League
ΣΚΑΪ
Goal χωρίς σύνορα
Το πιο πλούσιο και χορταστικό αθλητικό θέαμα. Ο Πάνος Βόγλης και το πολυδύναμο επιτελείο του αθλητικού τμήματος του καναλιού παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλες τις φάσεις και τα γκολ από την Ελλάδα και τον κόσμο, φιλοξενώντας συχνά απολαυστικά θέματα αλλά και συνεντεύξεις.
Προβολή: Σάββατο στις 12:00 και Κυριακή στις 13:00
ΣΚΑΪ Goal
Ταξίδι στον πλανήτη του αθλητισμού. Δείτε πρώτοι τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων. Στην παρουσίαση ο Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη.
Προβολή: Κυριακή στις 21:45
Η Δίκη στον ΣΚΑΪ
Τα άδυτα… της διαιτησίας και του αθλητισμού αποκαλύπτονται από τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη και τους καλεσμένους του, οι οποίοι προέρχονται από τον αθλητισμό, τη δημοσιογραφία και την πολιτική... ξημερώματα κάθε Τρίτης.
Προβολή: Δευτέρα στις 00:15
Traction
Με πρωταγωνιστές το κέφι, το χιούμορ και τη δίψα για ακέραια ενημέρωση, ο Κώστας Στεφανής και η καταξιωμένη συντακτική ομάδα του ρίχνονται και πάλι στη μάχη σε μια προσπάθεια να κρατήσουν την ιδέα της αυτοκίνησης ζωντανή και σφριγηλή.
Προβολή: Σάββατο 1 στις 4:00
ALPHA
F1 Countdown
Οποτε έχει Grand Prix της Formula 1, τα… γκάζια του καναλιού παίρνουν φωτιά με την εκπομπή για τη F1 με τους Τάκη Πουρναράκη, Νίκο Κατσαρό, Πάνο Σεϊτανίδη και Τάκη Τρακουσέλλη. Μαζί τους με θέματα της αυτοκίνησης και η η Αριάδνη Γερασιμίδου.
Προβολή: όποτε έχει Grand Prix, την Κυριακή
ΑΡΤ ΤV
Σπορ – Σκορ – Ρεκόρ
Ο Γιάννης Καρατζαφέρης παρουσιάζει τη μακροβιότερη αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Ρεπορτάζ από όλα τα σπορ καθώς και επικαιρότητας, γκολ και φάσεις από το ελληνικό και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Συμμετέχει από το στούντιο της Θεσσαλονίκης ο δημοσιογράφος Κωστής Ραπτόπουλος.
Προβολή: Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη στις 17:00
Δοκάρι και μέσα
Ο μοναδικός Νίκος Αλέφαντος και ο Γιάννης Καρατζαφέρης αναλύουν και σχολιάζουν τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και όχι μόνο. Η εκπομπή περιλαμβάνει ρεπορτάζ των ομάδων της Superleague και ανάλυση των αγωνιστικών συστημάτων τους.
Προβολή: Δευτέρα και Παρασκευή στις 17:00
Θρυλικές ιστορίες
Ο Αντώνης Γλύκας ανοίγει το χρονοντούλαπο της ποδοσφαιρικής ιστορίας της χώρας μας παρέα με παλαίμαχους παίκτες που έγραψαν ιστορία.
Προβολή: Σάββατο στις 10:00
24 seconds
Μπασκετική εκπομπή με έμφαση στην Euroleague που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Μάκης Δρόσος ο οποίος πλαισιώνεται από το έμπειρο δημοσιογραφικό προσωπικό του σταθμού αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους, δημοσιογράφους, αθλητές και προπονητές.
Προβολή: Πέμπτη και Παρασκευή στις 18:30
Jump Shoot
Ο Τόλης Κοτζιάς επιμελείται και παρουσιάζει τα μπασκετικά νέα σε Ελλάδα, Ευρώπη αλλά και ΝΒΑ. Αναλυτικά ρεπορτάζ ομάδων, όλα τα νέα της Euroleague αλλά και εκτενή αφιερώματα από τον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ.
Προβολή: Σάββατο στις 14:30
ACTION 24
Blender
Ο Δημοσθένης Καρμοίρης και ο Ευάγγελος Μίχος βάζουν στο… blender τους αθλητικούς πρωταγωνιστές με ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια, Μαζί τους η Έλενα Παπαδοπούλου.σχόλια, ζωντανές συνδέσεις, τα πιο περίεργα και διασκεδαστικά βιντεάκια, με δόσεις ίντριγκας και χιούμορ...
Προβολή: Δευτέρα ως Παρασκευή στις 08:00
Sports Live
Αθλητική εκπομπή με τον Αντώνη Κατσαρό, με πλούσιο αθλητικό ρεπορτάζ και σχόλια, παρουσία ρεπόρτερ στο studio, εικόνες από διεθνή αθλητικά θέματα της ημέρας αλλα και highlights από τα ξένα πρωταθλήματα του Action24 (Πορτογαλία, Ολλανδία, Δανία, Ρωσία).
Προβολή: Δευτέρα ως Παρασκευή στις 20:30
Sports Sunday
Λίγο μετά από το τέλος των αγώνων της Super League με όλα τα highlights των αναμετρήσεων. Παρουσιάζει ο Αντώνης Κατσαρός. Μαζί του οι Κώστας Νικολακόπουλος, Τάσος Νικολογιάννης, Κώστας Κετσετζόγλου και Δημοσθένης Καρμοίρης.
Προβολή: Κυριακή στις 22:00
ACTION Εστί
Ο Γιώργος Γεωργίου με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, συνομιλεί ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού, με τους τηλεθεατές.
Προβολή: Δευτέρα στις 23:00
Μan to men
Ο Χάρης Αλευρόπουλος παίζει «Man to Men» με τους πρωταγωνιστές του eλληνικού αθλητισμού. Αθλητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ και των υπολοίπων αθλημάτων, θα περάσουν από τον πρέσινγκ στο εβδομαδιαίο αθλητικό talk show του Action 24.
Προβολή: Σάββατο στις 11:00
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV
Derby
Ανανεωμένο, γεμάτο νέες στήλες, αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πάντα με καλεσμένους, η εβδομαδιαία εκπομπή με παρουσιαστή τον Κώστα Χήτα, η εκπομπή κάνει αισθητή την παρουσία της στα αθλητικά δρώμενα.
Προβολή: Δευτέρα στις 22:30
CHANNEL 9
Πάμε μπάλα
Αθλητική εκπομπή αφιερωμένη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αττικής και του Πειραιά. Η δίωρη εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά σε παρουσίαση Γιάννη Μαυρόπουλου.
Προβολή: Τρίτη στις 18:00
 

Τελευταία Νέα