Στρατηγική πανευρωπαϊκή συμμαχία του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Νίκος Μποζιονέλος
Στρατηγική πανευρωπαϊκή συμμαχία του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

bet365

Πανευρωπαϊκή Συμμαχία με στόχο την προώθηση και ανάπτυξη της ψηφιακής επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη δημιούργησε, σε συνεργασία με ηγετικούς ομίλους, ο ΑΝΤΕΝΝΑ.
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, σε συνεργασία με τους ηγετικούς Ομίλους Media, ProsiebenSat.1 (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), TF1 (Γαλλία), Modern Times Group (Σκανδιναβία και Κεντροανατολική Ευρώπη), Dogan TV (Τουρκία) και TVN Group (Πολωνία), ανακοινώνει στρατηγική Πανευρωπαϊκή Συμμαχία με στόχο την προώθηση και ανάπτυξη της ψηφιακής επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη. Τα μέλη της Συμμαχίας ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρέχουν μέσω του εκτεταμένου δικτύου τους διεθνή προβολή, τεχνογνωσία αλλά και τους αναγκαίους πόρους σε καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις.
Το ισχυρό δίκτυο της Συμμαχίας των Ομίλων Media θα συνδράμει αποφασιστικά, ώστε οι συγκεκριμένοι οργανισμοί που θα ξεχωρίσουν να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους στην περιοχή της Ευρώπης. Η Συμμαχία επικεντρώνει την προσοχή της σε εταιρείες με δυναμική παρουσία στις χώρες δραστηριοποίησης των μελών της, αλλά και με πλάνο επέκτασης σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.
«Οι επενδύσεις σε ψηφιακά μέσα αποτελούν βασικό πυρήνα της αναπτυξιακής στρατηγικής μας. Θα συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε σε αυτόν τον τομέα, μέσα από νέες και καινοτόμες δραστηριότητες ψηφιακής επιχειρηματικότητας», δήλωσε ο Θοδωρής Κυριακού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. «Στόχος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Συμμαχίας, είναι η ενίσχυση των σημαντικότερων ψηφιακών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και η ανάδειξή τους σε όλη την Ευρώπη».
Επιπλέον, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ θα δώσει το παρών στο διεθνή διαγωνισμό για start-ups, "SevenVenturesPitchDay”, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού συνεδρίου ψηφιακής επιχειρηματικότητας, NOAH Conference, τις επόμενες μέρες στο Λονδίνο. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες που έχουν ήδη ξεχωρίσει στην αγορά της χώρας τους. Η νικητήρια συμμετοχή θα προβληθεί εκτενώς σε όλα τα Media των Ομίλων ANTENNA, ProSiebenSat.1, TVN, Dogan, και MTG.
«Ανατροπή» ξανά για… Αμφίπολη
Ενάμιση μήνα μετά την πρώτη εκπομπή, ο Γιάννης Πρετεντέρης και η «Ανατροπή» επιστρέφουν στην Αμφίπολη: Όλη η αλήθεια και όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τα νέα ευρήματα και τις ανασκαφές, τη απόψε Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στις 23:55, στο MEGA. Τα οστά. Τα μυστικά. Οι ερμηνείες. Σε ποιον ανήκει ο σκελετός; Πόσοι και ποιοι είναι οι «υποψήφιοι»; Πότε θα μάθουμε ποιος είναι; Τι θα αποκαλύψει η ανάλυση του DNA; Κρύβει κι άλλα μυστικά ο τύμβος Καστά; Πότε θα έχει ολοκληρωθεί η ανασκαφή; Τι πιστεύει η Κατερίνα Περιστέρη; Με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, απόψεις και μαρτυρίες, η «Ανατροπή» παρουσιάζει τα επόμενα στάδια αποκατάστασης του αρχαιολογικού χώρου καθώς και τις δυνατότητες ανασύνθεσης του σκελετού.
Καλεσμένοι στο στούντιο της «Ανατροπής», η καθηγήτρια Κλασσικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεωργία Αλευρά-Κοκκορού, ο καθηγητής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Βαλαβάνης, η καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας του ΑΠΘ Όλγα Παλαγγιά και ο αναπληρωτής καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας Παναγιώτης Φάκλαρης. Παρεμβαίνουν: ο Διευθυντής Ερευνών στον «Δημόκριτο», υπεύθυνος του προγράμματος Αρχαιομετρίας και προϊστάμενος του Εργαστηρίου Αρχαιομετρίας Γιάννης Μανιάτης και από τη Θεσσαλονίκη: η καθηγήτρια Αρχαιολογίας του ΑΠΘ Χρυσούλα Παλιαδέλη και ο ανθρωπολόγος Θεόδωρος Αντίκας.
«Στον Ενικό» ο Λοβέρδος
Απόψε στις 23:30, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» και στο STAR, καλεσμένος θα είναι ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις καταλήψεις, τα ΜΑΤ και την ένταση στα Πανεπιστήμια, την αστυνομική περιφρούρηση και την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η μάχη για μια θέση στο αμφιθέατρο, οι ελλείψεις στα σχολεία, οι μαθητικές κινητοποιήσεις και τι αλλάζει στο εκπαιδευτικό σύστημα.
Οι καλεσμένοι και φέτος απαντούν απευθείας στα ερωτήματα των πολιτών, που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο. Την ίδια στιγμή, οι τηλεθεατές, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Social Media), έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και διάδρασης στην εκπομπή σε πραγματικό χρόνο.
 

Τελευταία Νέα