Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές στον Μαραθώνιο (pics)!

Νίκος Μποζιονέλος
Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές στον Μαραθώνιο (pics)!

bet365

Στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Αθήνας μετείχαν πολλοί από τον δημοσιογραφικό και τηλεοπτικό χώρο. Δείτε ποιοι.
Συνολικά 35 εργαζόμενοι και φίλοι του ΣΚΑΪ μετείχαν στον 32ο Μαραθώνιο, στους δρόμους των 5 και 10 χιλιομέτρων. Μεταξύ των συμμετεχόντων η Σία Κοσιώνη, η Άννα Μπουσδούκου, η Χριστίνα Σούζη, ο Γιώργος Κεραμιτζόγλου, η Βίκυ Παύλου και ο Κώστας Αλατζάς.
Στόχος η ενίσχυση της προσπάθειας του «Όλοι μαζί μπορούμε» για συλλογή τροφίμων που έχει ξεκινήσει από το Δεκέμβριο του 2011 σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της εκκλησίας. Σκοπός η ευαισθητοποίηση εταιρειών, ώστε να προσφέρουν τρόφιμα μέσω της συμμετοχής του κάθε εργαζόμενου στον αγώνα αυτό. Έτσι η κάθε εταιρεία γίνεται συμπαραστάτης στη μεγάλη προσπάθεια του «Όλοι μαζί μπορούμε» ενισχύοντας τα συσσίτια και τις υποστηριζόμενες οικογένειες της Εκκλησίας.
Στη διαδρομή των 5 χλμ. και των 10 χλμ. είδαμε την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Εύη Φραγκάκη, τη δημοσιογράφο του ALPHA Βίκυ Χαντζή, την παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη, τη Νίκη Κάρτσωνα από το «Join Us» του ΣΚΑΪ, τη Μαρία Μπεκατώρου του ΑΝΤ1, την Κλέλια Πανταζή που μετείχε πέρυσι στο «Dancing», τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου του STAR, τον Αντώνη Σρόιτερ του ALPHA καθώς και την Έλενα Παπαβασιλείου.
Παρών από το gazzetta.gr και ο Βασίλης Σαμπράκος!
Πολλοί διάσημοι... ίδρωσαν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το έργο του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» και της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα».
 

Τελευταία Νέα