ΠΑΟΚ, Μαραθώνιος, Ντάλας, 21 ματσάρες, F1 και… Μπλοκ!

Νίκος Μποζιονέλος
ΠΑΟΚ, Μαραθώνιος, Ντάλας, 21 ματσάρες, F1 και… Μπλοκ!

bet365

Media-γίγας με… τηλεθέαση ΠΑΟΚ, Χιου Ντάλας, Μαραθώνιο, τα σπουδαιότερα live ποδοσφαιρικά ματς (με ντέρμπι σε «Ανφιλντ», Παρίσι και Τούμπα!), μεταδόσεις Basket League, τηλεοπτικά Ηρόδοτου, ντέρμπι στο βόλεϊ και φυσικά F1 και Ιντερλάγος!
1.021.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες από τον ΑΝΤ1 το ματς Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ 1-1. Η τηλεθέαση έφτασε το 10,1% και το μερίδιο το 23,3%. Όπως πάντα, και το είχαμε αναφέρει και παλιότερα από τη στήλη, το ματς των 22:05 του Europa League είναι πάντα πιο εμπορικό από τα αντίστοιχα των 20:00.
Οσο για την επόμενη αγωνιστική, 27 του Νοέμβρη; Μετά και τον μαθηματικό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, ενδιαφέρον έχουν τα παιχνίδια Ντινάμο Μινσκ – ΠΑΟΚ (20:00) και Αστέρας Τρίπολης – Μπεσίκτας (22:05) με τον ΑΝΤ1 να επιλέγει να μεταδώσει τον αγώνα της Λευκορωσίας, απόφαση που ελήφθη μόλις προ ολίγου.
Ντάλας, ο… περιζήτητος!
Ο Χιου Ντάλας, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, έρχεται σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα για να αναλάβει πρωτοβουλίες. Η στήλη πληροφορείται πως ο Σκωτσέζος είναι περιζήτητος για να δώσει συνέντευξη σε πολλά Μέσα…
Ο αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας στη ΝΕΡΙΤ
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου η ΝΕΡΙΤ μέσα από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤsports και ΝΕΡΙΤ HD θα καλύψει και εφέτος τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους αγώνες 5 και 10 χλμ. που θα διεξαχθούν παράλληλα στο κέντρο της πόλης.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής στις 07:50, το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό της ΝΕΡΙΤ θα μεταφέρει εντυπωσιακές εικόνες από κάθε σημείο της αυθεντικής διαδρομής και με ταυτόχρονες ζωντανές συνδέσεις από επίκαιρες θέσεις του αγώνα, θα μεταφέρει το σφυγμό του από την ιστορική αφετηρία του Μαραθώνα ως το Καλλιμάρμαρο.
Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Βαγγέλης Ιωάννου μαζί με τον Νίκο Τσώνη, στο σχόλιο θα βρίσκονται οι επί σειρά ετών πρωταθλητές του Μαραθωνίου Μαρία Πολύζου και Σπύρος Ανδριόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα καλύψουν στην εκκίνηση και τον τερματισμό οι Γρηγόρης Τάτσης, Μιχάλης Μανουηλίδης, Βίκυ Σπύρου και Αμαλία Κεχαγιόγλου.
O ΣΚΑΪ με το «Όλοι μαζί μπορούμε» στον Μαραθώνιο
35 εργαζόμενοι και φίλοι του ΣΚΑΪ θα συμμετάσχουν την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στον 32ο Μαραθώνιο, στους δρόμους των 5 και 10 χιλιομέτρων. Μεταξύ των συμμετεχόντων η Σία Κοσιώνη, η Άννα Μπουσδούκου, η Χριστίνα Σούζη, ο Γιώργος Κεραμιτζόγλου, η Βίκυ Παύλου και ο Κώστας Αλατζάς. Στόχος η ενίσχυση της προσπάθειας του «Όλοι μαζί μπορούμε» για συλλογή τροφίμων που έχει ξεκινήσει από το Δεκέμβριο του 2011 σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της εκκλησίας. Σκοπός η ευαισθητοποίηση εταιρειών, ώστε να προσφέρουν τρόφιμα μέσω της συμμετοχής του κάθε εργαζόμενου στον αγώνα αυτό. Έτσι η κάθε εταιρεία γίνεται συμπαραστάτης στη μεγάλη προσπάθεια του «Όλοι μαζί μπορούμε» ενισχύοντας τα συσσίτια και τις υποστηριζόμενες οικογένειες της Εκκλησίας.
Τηλεκοντρόλ, καναπές… πάμε!
Όπως κάθε Παρασκευή, το Media Café του gazzetta.gr σας παρουσιάζει την τηλεοπτική… δράση του τετραημέρου. Σημαντικό, με σπουδαία ματς αλλά και κομβικό ενώ την επόμενη εβδομάδα έχει διακοπή ελέω εθνικών ομάδων. Τραβάμε… 21 λοιπόν και ιδού τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά ματς που θα μεταδοθούν. Ξεχωρίζουν βέβαια το «δικό μας» ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και το απόλυτο γαλλικό ντέρμπι Παρί – Μαρσέιγ την Κυριακή, καθώς και το Λίβερπουλ – Τσέλσι Σάββατο… νωρίς νωρίς!
* Λίβερπουλ – Τσέλσι, Σάββατο 8/11 στις 14:45 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα. Ντερμπάρα με τα όλα της και με περσινά… προηγούμενα.
* Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου, Σάββατο 8/11 στις 16:30 από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά. Γκολ και θέαμα είναι τα ματς των Βαυαρών.
* Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας, Σάββατο 8/11 στις 17:00 από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Αν δεν πάρει κι αυτό…
* Αλμερία – Μπαρτσελόνα, Σάββατο 8/11 στις 17:00 από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλο. Κομβικό ματς για τους Καταλανούς μετά την ήττα από τη Θέλτα.
* ΚΠΡ – Μάντσεστερ Σίτι, Σάββατο 8/11 στις 19:30 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη. Και χωρίς Σιδηρόπουλο…
* Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο, Σάββατο 8/11 στις 21:00 από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή. CR7’s show.
* Σαμπντόρια – Μίλαν, Σάββατο 8/11 στις 21:45 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου. Αναμένεται «ροσονέρο» αντίδραση… ή όχι;
* Καμπούρ – Αγιαξ, Κυριακή 9/11 στις 13:00 από το Action 25 σε περιγραφή Φώτη Ρουμελιώτη. Δοκιμασία σε «σκληρή» έδρα για τον «Αίαντα».
* Ολυμπιακός – Πανθρακικός, Κυριακή 9/11 στις 15:00 από το Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη. Νικάει και βλέπει… Τούμπα ο πρωταθλητής.
* Λυών – Γκινγκάμπ, Κυριακή 9/11 στις 15:00 από το Novasports 2 σε περιγραφή Σπύρου Δημολίτσα. Για το ένατο αήττητο ματς οι «λιονέ».
* Γιουβέντους – Πάρμα, Κυριακή 9/11 στις 16:00 από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Βελτιώνονται οι «μπιανκονέρι»…
* Σουόνσι – Αρσεναλ, Κυριακή 9/11 στις 18:00 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου. Αν προηγηθεί με τρία γκολ η Αρσεναλ, ας μη βιαστεί να πανηγυρίσει.
* Ολυμπιακός Βόλου – Λάρισα, Κυριακή 9/11 στις 18:00 από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη. Clasico of Thessalia, απλά!
* Νασιονάλ – Μπενφίκα, Κυριακή 9/11 στις 18:00 από το Action 24 σε περιγραφή Μιχάλη Μουσελίμη. Δοκιμασία στα νησιά για τους «αετούς».
* Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ, Κυριακή 9/11 στις 18:30 από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά. Η χειρότερη εκκίνηση των Βεστφαλών εδώ και 30 χρόνια θα συνεχιστεί;
* Φιορεντίνα – Νάπολι, Κυριακή 9/11 στις 19:00 από το OTE Sport 5 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη. Με εκ διαμέτρου αντίθετη ψυχολογία.
* ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Κυριακή 9/11 στις 19:30 από το Novasports 1 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου. Ντέρμπι με τα… όλα του.
* Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Κυριακή 9/11 στις 20:00 από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη. Ήτοι, εξαιρετική εναντίον απογοητευτικής.
* Ρόμα – Τορίνο, Κυριακή 9/11 στις 21:45 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου. Οι «τζιαλορόσι» έρχονται από δύο ήττες, θα τριτώσει;
* Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ, Κυριακή 9/11 στις 22:00 από το Novasports 2 σε περιγραφή σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα. Το απόλυτο ντέρμπι της φετινής Ligue 1!
* Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, Δευτέρα 10/11 στις 19:30 από το Novasports 1 περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Η αυλαία πέφτει με αμφίρροπο ματς.
Η κάλυψη του ντέρμπι της Τούμπας από τα κανάλια Novasports
Ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι της Super League είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 19:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και το άρτιο τεχνικό επιτελείο, ετοιμάζουν μία ακόμα μεγάλη παραγωγή, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, από το γήπεδο της Τούμπας.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό», με τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη, μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD, η οποία από νωρίς θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ντέρμπι. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Νίκου Τζουάννη και Ευγένιου Δαδαλιάρα.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, που μαζί με τους καλεσμένους θα σχολιάσουν το ντέρμπι. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα της Κυριακής. Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι μέσω laptop, smartphone ή tablet, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη Wi-Fi σύνδεσης στο internet. Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, θα μεταδοθεί και σε επανάληψη το ίδιο βράδυ στις 00:10 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.
Pre και post game για το ντέρμπι
Εξτρα τηλεοπτική κάλυψη θα έχει το ντέρμπι Λίβερπουλ – Τσέλσι από τον OTE TV. Στο OTE Sport 1 θα βγει pre game εκπομπή από τις 14:00 σε παρουσίαση Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου με ζωντανές συνδέσεις με το Λίβερπουλ και τον απεσταλμένο Τάσο Κολλίντζα ενώ η εκπομπή θα συνεχιστεί, ως post game με το… τρίτο ημίχρονο, με τη λήξη του παιχνιδιού.
«Τηλεοπτικός» ο Ηρόδοτος
Ηρόδοτος και Κρήτη TV ήρθαν σε συμφωνία για την τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων της κρητικής ομάδας στη Γ’ Εθνικής. Η αρχή γίνει μεθαύριο, Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 15:00 με τη μετάδοση του αγώνα Ηρόδοτος – Κηφισιά. Η ΚΡΗΤΗ TV εκπέμπει και μέσω του πακέτου του ΟΤΕ TV ενώ οι αγώνες θα προβάλλονται και σε live streaming από το cretetv.gr.
Μεταδόσεις Basket League
Η Basket League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Τα κανάλια Novasports υπόσχονται «όμορφες» μπασκετικές μέρες! Και θα προβάλλουν τους 6 από τους 7 αγώνες, μεταξύ των οποίων και τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο, για τη 5η αγωνιστική την Κυριακή 9/11 στις 17:00 σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Νικήτα Αυγουλή από το Novasports 3 και audio από το Novasports.gr
Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 16:00 στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» σε παρουσίαση των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Συρίγου, η οποία θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των πέντε αγώνων, Πανιώνιος - ΠΑΟΚ, Κόροιβος Αμαλιάδας – ΚΑΟΔ, Άρης – ΑΕΝΚ Δημουλάς, Απόλλων Πατρών – Κολοσσός και Πανελευσινιακός - ΑΕΚ, με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται ολόκληρος και από το Novasports 3.
Το Ολυμπιακός – Τρίκαλα διεξάγεται τη Δευτέρα 10/11 στις 18:00 και θα μεταδοθεί από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή και ρεπορτάζ Αρη Μπάρκα και Χαράλαμπου Σαραντινάκη.
Πάει Ζυρίχη ο Σταραμόπουλος
O πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ για πρώτη φορά καλεί στο αρχηγείο του στην Ζυρίχη -έδρα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου - στις 18 Νοεμβρίου, τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου της AIPS (Παγκόσμια Ένωση Αθλητικού Τύπου) σε γνωριμία, αλλά και να μάθει την άποψή τους σε βασικά θέματα ποδοσφαίρου. Απο ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχει το μέλος της εν λόγω επιτροπής, δημοσιογράφος- αναλυτής διεθνούς ποδοσφαίρου και υποθέσεων, Μάνος Σταραμόπουλος.
Την Κυριακή έχει (και) Grand Prix
Τα μονοθέσια στη θέση εκκίνησης, οι πιλότοι πιο μάχιμοι από ποτέ, το γκάζι στο τέρμα και… φύγαμε για το 18ο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος.
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου η F1 επιστρέφει στη θρυλική πίστα του Ιντερλάγος, για τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς. Ο Χάμιλτον δεν χρειάζεται να κερδίσει ξανά, του αρκούν δυο δεύτερες θέσεις για να στεφθεί και δεύτερη φορά πρωταθλητής στην καριέρα του. Το GP της Βραζιλίας θα μεταδοθεί απευθείας την Κυριακή στις 18:00 από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου αλλά από τον ALPHA που από τις 17:00 θα βγάλει την εκπομπή «F1 Countdown» με τους Τάκη Πουρναράκη, Νίκο Κατσαρό, Πάνο Σεϊτανίδη και Τάκη Τρακουσέλλη ενώ η Αριάδνη Γερασιμίδου έχει μια πρώτη επαφή με το Ford Mondeo ενώ συνάντησε και τον βασιλιά του ντριφτ Κεν Μπλοκ που μιλάει στην κάμερα του ALPHA.
Βόλεϊ με δύο ντέρμπι
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός και Ολυμπιακός - ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Volley League. Στο «PAOK Sports Arena», ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη στη Λαμία, θα υποδεχθεί τον Παμβοχαϊκό σε ματς που θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη το Σάββατο στις 18:00. Τη Δευτέρα στις 19:30 στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, με τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ. O αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports 3, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη.
Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται για την 5η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 20:30. Θυμηθείτε το ρεπορτάζ για την τηλεοπτική κάλυψη του ντέρμπι.
«Traction» με Λευτέρη Λαζάρου
Ο Κώστας Στεφανής με το Skoda Yeti βρίσκεται σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο, από όπου παραλαμβάνει τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου, καθώς επίσης και έναν τεράστιο "βλάχο" στην εκπομπή «Traction» το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μη μπερδεύεστε, βλάχος είναι η ονομασία ενός μεγάλου ψαριού που είχε μαζί του ο Λευτέρης Λαζάρου και κάπως έτσι, άρχισαν όλα... Η συνέχεια δίνεται στο Λιμάνι του Πειραιά για το κυρίως γύρισμα, όπου ο Λευτέρης Λαζάρου ενημερώνεται για τις δυνατότητες του Yeti, ενώ πέραν της γνωριμίας του με το Τσέχικο αυτοκίνητο, θα ακολουθήσει και μια έκπληξη....
 

Τελευταία Νέα