Μεταδόσεις «Ευρωπαίων» και αντιπάλων, δύο μεγάλων ντέρμπι και Νέων ΑΕΚ!

Νίκος Μποζιονέλος
Μεταδόσεις «Ευρωπαίων» και αντιπάλων, δύο μεγάλων ντέρμπι και Νέων ΑΕΚ!

bet365

Οι μεταδόσεις των «Ευρωπαίων» μας αλλά και τον αντιπάλων τους, πριν τα κρίσιμα μεσοβδόμαδα ματς! Η κάλυψη των ντέρμπι (Μπάγερν – Ντόρτμουντ και Σίτι – Γιουνάιτεντ) από τον OTE TV που δείχνει και την ΑΕΚ για τη Football League Νέων. Με μετάδοση από Nova το Αρης – Δόξα.
Πιο… τίγκα από live μεταδόσεις δεν γίνεται στο 4ήμερο που ξεκινά από απόψε. Για να μη… ξεχειλίσει το Media Café, ιδού τα κυριότερες χωρισμένες σε δύο sections: οι «Ευρωπαίες» μας και οι αντίπαλό τους (ακολουθεί μεσοβδόμαδα ευρωβδομάδα, μην ξεχνιέστε) και, έπειτα, ένα Top 10 με τα υπόλοιπα.
Ολυμπιακός
Την Τρίτη παίζει στο Τορίνο με τη Γιουβέντους (live από τη Nova).
Το Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός μεταδίδεται το Σάββατο 1/11 στις 19:30 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου από τα Novasports 2 / HD.
Μισή ώρα νωρίτερα (19:00) διεξάγεται το Εμπολι – Γιουβέντους, live από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου.
Την ίδια ώρα (19:00) παίζει και η άλλη αντίπαλος του ΟΣΦΠ, η Ατλέτικο υποδεχόμενη την Κόρδοβα, με μετάδοση από το OTE Sport 5 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη.
Παναθηναϊκός
Την Πέμπτη υποδέχεται την PSV Αϊντχόφεν (live από τη Nova).
Το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος μεταδίδεται την Κυριακή 2/11 στις 19:30 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη από το Novasports 1.
Από τις άλλες αντιπάλους του, μεταδίδεται live το ματς της Εστορίλ εκτός έδρας με την Πεναφιέλ το Σάββατο 1/11 στις 18:00 από το Action 24 σε περιγραφή Μιχάλη Μουσελίμη.
ΠΑΟΚ
Την Πέμπτη παίζει στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τη Φιορεντίνα (live από τον ΑΝΤ1).
Το Εργοτέλης - ΠΑΟΚ μεταδίδεται την Κυριακή 2/11 στις 15:00 σε περιγραφή Γιάννη Τσαΐνη από το Novasports 2.
Το Σαμπντόρια – Φιορεντίνα διεξάγεται την Κυριακή 2/11 στις 16:00 και θα μεταδοθεί την ίδια ημέρα, σε μαγνητοσκόπηση στις 18:00 από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Αποστόλη Πάνου.
Αστέρας Τρίπολης
Την Πέμπτη υποδέχεται την Τότεναμ (live από τη Nova).
Το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, όπως αναφέραμε, μεταδίδεται το Σάββατο 1/11 στις 19:30 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου από το Novasports 2.
Η Τότεναμ παίζει στο Μπέρμιγχαμ με τον Αστον Βίλα την Κυριακή 2/11 στις 18:00 με μετάδοση από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη.
To Top 10 των υπολοίπων live (έχει και ντέρμπι!)
Στο Νησί ξεχωρίζει την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, εν Ελλάδι όμως έχει ξανά, ύστερα από καιρό, ΑΕΚ – Ολυμπιακός, και δη τη Δευτέρα για την Basket League! Ιδού:
* Νιούκαστλ – Λίβερπουλ για την Premier League το Σάββατο 1/11 στις 14:45 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.
* Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν για τη Ligue 1 το Σάββατο 1/11 στις 18:00 από το Novasports 4 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.
* Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ για την Bundesliga το Σάββατο 1/11 στις 19:00 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.
* Πάρμα – Ιντερ για τη Serie A το Σάββατο 1/11 στις 21:45 από το από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου.
* Αχαρναϊκός – ΑΕΚ για τη Football League την Κυριακή 2/11 στις 15:00 από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.
* Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League την Κυριακή 2/11 στις 15:30 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου.
* 17:00 Τρίκαλα – Παναθηναϊκός για την Basket League την Κυριακή 2/11 στις 17:00 από το Novasports 3 σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή.
* 18:00 Βιγιαρεάλ – Βαλένθια για την Primera Division την Κυριακή 2/11 στις 18:00 από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή.
* Μαϊάμι Χιτ – Τορόντο Ράπτορς για το ΝΒΑ Κυριακή προς Δευτέρα στη 01:00 από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Κυριάκου Κουρουτσαβούρη.
* ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την Basket League τη Δευτέρα 3/11 στις 19:00 από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή.
Απεσταλμένοι και εκπομπές για τις ματσάρες στον OTE TV
Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ κοντράρονται σε μια ακόμη μεγάλη αναμέτρηση, στις 19:30, (OTE Sport 2) σε περιγραφή απεσταλμένου στο Μόναχο Αλκη Τσαβδαρά. Από τις 19:00 στην pre game εκπομπή του «Klassiker», οι Γιώργος Θαναηλάκης και Βασίλης Σαμπράκος από το στούντιο αρχίζουν να προσεγγίζουν το μεγάλο ντέρμπι με ρεπορτάζ, ειδικά αφιερώματα, ζωντανές συνδέσεις με τον απεσταλμένο του OTE TV στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και θα ολοκληρώσουν τη βραδιά του σπουδαίου αγώνα, με το post game.
Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πέρσι κοντράρονται σε μια ακόμη σπουδαία αναμέτρηση, στις 15:30, (OTE Sport 1HD) σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου από το Μάντσεστερ. Από τις 15.00 στην εκπομπή pre game, οι Τάσος Κολλίντζας και Βασίλης Σαμπράκος από το στούντιο αρχίζουν να αναλύουν το μεγάλο ντέρμπι με ρεπορτάζ, ειδικά αφιερώματα, ζωντανές συνδέσεις με τον απεσταλμένο του OTE TV, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και θα ολοκληρώσουν τη βραδιά του σπουδαίου αγώνα, με ένα ακόμη πλούσιο post game.
Και οι Νέοι της ΑΕΚ στην TV
Αύριο, Σάββατο 1/11 ξεκινά το πρωτάθλημα Νέων της Football League (διεξάγεται σε τέσσερις ομίλους). Ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει live το Σάββατο στις 14:00 το ματς ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης από το OTE Sport 5 σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα.
Υψηλή τηλεθέαση και… Ρανιέρι
Πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης φέρνει η «Αθλητική Κυριακή» στη ΝΕΡΙΤ. Ακόμη και η τελευταία, που είχε «απέναντι» τα shows του ANT1 και του MEGA («Dancing» και «Music School») έκανε ξανά διψήφιο (11%). Οσο για τη μεθαυριανή; Θα έχει, μεταξύ άλλων, συνέντευξη που πήρε ο Αρης Γάτας από τον Κλαούντιο Ρανιέρι.
Basket League «5 στις 5»
Η Basket League συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική και τα κανάλια Novasports το Σάββατο 1η Νοεμβρίου θα προβληθεί από τις 16:00 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Συρίγο, στο Novasports 2, μ ε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των πέντε αγώνων: Κολοσσός - Πανελευσινιακός, Ρέθυμνο - Πανιώνιος, ΠΑΟΚ - Κόροιβος Αμαλιάδας, ΑΕΝΚ - Απόλλων Πατρών και ΚΑΟΔ– Άρης, με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται ολόκληρος και από το Novasports 3.
Με μετάδοση το Αρης – Δόξα Δράμας
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 15:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3, τον αγώνα Άρης – Δόξα Δράμας, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στην περιγραφή του αγώνα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Παναγιώτης Στεφάνου.
Live το Grand Prix των ΗΠΑ
Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 μπαίνει στην τελική και πιο ανταγωνιστική μορφή του. Στους τρεις τελευταίους αγώνες που θα διεξαχθούν μέσα στον Νοέμβριο σε ΗΠΑ (02/11), Βραζιλία (09/11) και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (23/11), μένει να μοιραστούν 100 βαθμοί, καθώς ο τελευταίος αγώνας δίνει διπλούς βαθμούς. Ο Χάμιλτον προηγείται στη βαθμολογία με διαφορά 17 βαθμών από τον Ρόσμπεργκ.
Το GP των Ηνωμένων Πολιτειών στο Οστιν θα μεταδοθεί απευθείας από τον ALPHA στις 22:00. Περίπου μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση «F1 Countdown». Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στον σχολιασμό θα βρίσκονται οι: Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης ενώ η Αριάδνη Γερασιμίδου εξαντλεί ένα Skoda Citigo.
Ο μεγάλο αγώνας μεταδίδεται live και από το OTE Sport 2. Στις 20:45 θα ξεκινήσει η εκπομπή «Grand Prix» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι και την περιγραφή του αγώνα θα κάνουν οι Κώστας Ψάρρας και Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
Το αυριανό JUMP SHOOT"
Πολύ πλούσια θα είναι και η σαββατιάτικη μπασκετική εκπομπή "JUMP SHOOT" με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (14.30-15.30). Εκεί, όπου καλεσμένοι είναι ο προπονητής, Δημήτρης Παπαδόπουλος, και ο δημοσιογράφος, Σπύρος Καβαλιεράτος.
Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:
1) Εικόνες, στιγμές, που δεν είδατε από τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ. Τα λόγια του Ομπράντοβιτς, τι έγινε στα αποδυτήρια.
2) Το χρονικό του αγώνα του Ολυμπιακού με την Νεπτούνας.
3) Ανάλυση της 4ης αγωνιστικής της Α1 με πλάνα από τα ματς της 3ης αγωνιστικής.
4) Ρετρό με παιχνίδι του Περιστερίου κόντρα στην Ταουγκρές. Αλφόνσο Φορντ εναντίον Ελμερ Μπένετ.
5) Ανάλυση της Α2, πλάνα και ρεπορτάζ από τη νίκη του Αετού επί του Αρκαδικού.
6) Πώς ξεκίνησε το ΝΒΑ, εντυπωσιακά πλάνα από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
7) Τι γίνεται στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Eurocup.
8) Ρετρό με ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή.
Η 2η αγωνιστική της Volley League στα κανάλια Novasports
Η Volley League συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν τα σημαντικότερα παιχνίδια. ι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 1η Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες ΑΕΚ – Κηφισιά το Σάββατο 1/11 στις 19:30 από το Novasports 3 και Παναθηναϊκός – Ορεστιάδα τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Κυψέλης επίσης από το Novasports 3. Οι αγώνες θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
Οι δοκιμές του «Traction»
O Κώστας Στεφανής και η εκπομπή «Traction» δοκιμάζουν νέα αυτοκίνητα και τα φτάνουν στα όριά τους το Σάββατο 01 Νοεμβρίου στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή βρέθηκε στην Πίστα Καρτ Speedforce στο Κορωπί, για να δοκιμάσει σε -ασφαλές φυσικά- περιβάλλον τις δυνατότητες του νέου Ford Fiesta ST. Πρόκειται για τον σπορ καρπό της Ford, που αποδίδει 182 ίππους και έχει επιτάχυνση 0-100 σε 6,9 δευτερόλεπτα, από κινητήριο σύνολο Ecoboost 1.6 λίτρων. Το «Traction» δοκιμάζει τη νέα, “γυμνή” μοτοσικλέτα δρόμου της ΚΤΜ και παρουσιάζει και ένα ιστορικό αφιέρωμα στην πορεία και βελτίωση των pit stops.
Δύο νέες εφημερίδες
Πρεμιέρα κάνει αύριο το Σάββατο η νέα εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Επένδυση» από τον όμιλο των «Παραπολιτικών». Διευθυντής είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, επικεφαλής του πολιτικού ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ση δημοσιογραφική ομάδα μετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Σεραφείμ Κοτρώτσος, Στέλλα Γκαντώνα, Γιάννης Αντύπας, Κέλλυ Κοντογεώργη και ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Συνάμα, το επόμενο Σάββατο 8 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η εβδομαδιαία «Αγορά» από τον όμιλο Real Group. Στους αρθρογράφους περιλαμβάνονται ο Στέλιος Κούλογλου, ο πρώην υπουργός και πρώην δημοσιογράφος Θόδωρος Ρουσόπουλος και ο Νίκος Παπανδρέου, επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ θα είναι ο Γιάννης Τριάντης και διευθυντής σύνταξης θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος.
Photomedia
MEGA, 21 χρόνια πριν… Νίκος Χατζηνικολάου και Θεόδωρος Ρουσόπουλος παίρνουν συνέντευξη από τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Από το άλλο Σάββατο συνεργάζονται εκ νέου (στην «Αγορά»)!

Γκαφούλα σήμερα από τη γλυκιά Πόπη Τσαπανίδου.
«Ο κόσμος ανάποδα» με τη Σοφία Τσίπα επανέρχεται δυναμικά για τρίτη σεζόν στον ΣΚΑΪ, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 16:00. Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της σεζόν κάνει η Πέγκυ Ζήνα που, μεταξύ άλλων, τραγουδάει ζωντανά στο στούντιο την καινούρια μεγάλη επιτυχία της «Μόνη Καρδιά».
Την Κυριακή 2/11 στις 19:15 στη ΝΕΡΙΤ η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο αποκαλύπτει την ιστορία του τρένου μέσα από πλούσιο οπτικό υλικό και ντοκουμέντα και θα ανακαλύψουμε τους σημαντικότερους σταθμούς και διαδρομές του από την εποχή του Χαρίλαου Τρικούπη μέχρι την πλήρη ανάπτυξή του.
 

Τελευταία Νέα