Διήμερο «αιωνίων» σε Nova, ΝΕΡΙΤ!

Νίκος Μποζιονέλος
Διήμερο «αιωνίων» σε Nova, ΝΕΡΙΤ!

bet365

Η νέα επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ στα κανάλια Novasports και η δοκιμασία του Ολυμπιακού στη Λιθουανία από τη ΝΕΡΙΤ. Τσουκαλάς, Λοβέρδος και Αλέφαντος αύριο στο… E TV!
Η νέα επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 21:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα των νταμπλούχων Ελλάδας με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, που θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Euroleague. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Χρήστος Καούρης. Το παιχνίδι θα καλυφθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.
Η Euroleague συνεχίζεται και στα κανάλια της ΝΕΡΙΤ. Μεθαύριο, Παρασκευή 31/10 η ΝΕΡΙΤ, η ΝΕΡΙΤsports και η ΝΕΡΙΤ HD θα μεταδώσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη λιθουανική Νεπτούνας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στη διοργάνωση απέναντι σε μια ομάδα που παίζει για πρώτη φορά στην Euroleague αλλά έδειξε - κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα- ότι διαθέτει πολύ δυνατή έδρα. Τον αγώνα περιγράφει ο Βαγγέλης Ιωάννου. Το μπασκετικό σόου στη ΝΕΡΙΤsports αρχίζει από τις 19:00 , με την pre game εκπομπή και όλα τα highlights των αγώνων της Πέμπτης και συνεχίζεται με το post game του αγώνα, αλλά και τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των αγώνων της Παρασκευής. Τις εκπομπές παρουσιάζει ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και στο ρεπορτάζ είναι ο Γιάννης Νάτου και ο Κώστας Σκουλάς.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, εκτός από τον αγώνα του Παναθηναϊκού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και άλλους αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, θα αναλύσει την αγωνιστική δράση, με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και έγκυρα σχόλια. Η «Super Euroleague» την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ Ούλκερ και την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 23:20 από το Novasports 3. Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:
Πέμπτη 30/10
18:00 Ούνιξ Καζάν - Σάσαρι, Novasports 3σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη.
19:30 Αναντόλου Εφές – Ζαλγκίρις Κάουνας, Novasports 4σε περιγραφή Γιώργου Συρίγου.
20:00 Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια, Novasports 3 σε περιγραφή Αργύρη Στεφανόπουλου.
21:15 Άλμπα Βερολίνου – Μακάμπι, Novasports 6σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα.
21:30 Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, Novasports 2 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Νίζνι, Novasports 1 σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη.
Παρασκευή 31/10
20:00 Νεπτούνας – Ολυμπιακός, ΝΕΡΙΤ σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου.
20:30 Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 6 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα.
21:15 Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports 2 σε περιγραφή Αργύρη Στεφανόπουλου.
21:30 Λαμποράλ Κούτσα - Γαλατασαράι, Novasports 3σε περιγραφή Χρήστου Καούρη.
21:45 Μπαρτσελόνα – Τουρόφ, Novasports 2 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
21:45 Ουνικάχα Μάλαγα - Λιμόζ, Novasports 7σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα.
Στα 5,1 δισ. ευρώ το νέο συμβόλαιο της Premier!
Στις αρχές του 2015 αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της Premier League, με την μάχη ανάμεσα στα κανάλια να εκτοξεύει την άξια του στο ποσό ρεκόρ των 4 δισ. λιρών (5,1 δισ. ευρώ)! Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν και πάλι τα δύο δίκτυα που μεταδίδουν τα ματς του αγγλικού πρωταθλήματος και τώρα, δηλαδή τα Sky και BT Sport. Το BT απέκτησε ήδη τα δικαιώματα του Champions League για τον τριετές κύκλο 2015-18 έναντι του ποσού ρεκόρ των 897 εκατ. λιρών, που είναι δύο φορές μεγαλύτερο από αυτό του προηγούμενου συμβολαίου με Sky και ITV. Τώρα θέλει πολύ μεγαλύτερο κομμάτι της τηλεοπτικής πίτας της Premier League...
Τρία live στο Action 24
Τρεις live αναμετρήσεις, όλες το Σάββατο 1/11, έχει το προσεχώς πρόγραμμα του Action 24. Στις 15:00 θα μεταδοθεί το ντέρμπι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ για τη ρωσική Premier Liga, στις 18:00 το Πεναφιέλ – Εστορίλ για την πορτογαλική Primeira Liga και στις 22:15, για το ίδιο πρωτάθλημα, το Πόρτο – Νασιονάλ Μαδέιρα.
Τσουκαλάς, Λοβέρδος και Αλέφαντος!
Αύριο, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 22:00 στο Ε TV ο μοναδικός Γιώργος Μητσικώστας δεν αφήνει… τίποτα όρθιο. Ο Ανδρέας Λοβέρδος σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Mhtsi Show γιατί δεν πήγε στην εκκλησία την 28η Οκτωβρίου. Ο Νίκος Αλέφαντος, ο Τάκης Τσουκαλάς και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αναλύουν το ντέρμπι των «αιωνίων». Ο Άδωνις Γεωργιάδης πηγαίνει στην παρέλαση μεταμφιεσμένος για να μην τον αναγνωρίσουν οι… μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ.
Κι άλλη αναβολή στη μετάβαση
Στη ιστοσελίδα της Digea ανακοινώθηκε η αναβολή της ψηφιακής μετάβασης σε Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία ελέω «τεχνικών λόγων», χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Αντί για 31 Οκτωβρίου η αναλογική τηλεόραση σβήνει σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία εντέλει στις 21 Νοεμβρίου. Αναβολή για τις 19 Δεκεμβρίου δίνεται στην ψηφιακή μετάβαση σε Δυτική Μακεδονία, Ιόνιο και νομό Αιτωλοακαρνανίας και για τις 29 Δεκεμβρίου η ψηφιακή μετάβαση σε Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.
«Αυτοψία» στα αναβολικά
Στον σκοτεινό κόσμο των αναβολικών ταξιδεύει αυτή αύριο, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, στις 23:45 η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ. Η εν ψυχρώ δολοφονία δύο νέων από δύο 19χρονους στη Μάνη για εμπόριο ουσιών, όπως ισχυρίστηκαν οι δύο προφυλακισμένοι νεαροί, έφερε για ακόμη μια φορά στη δημοσιότητα το φλέγον θέμα για τις ουσίες που παίρνουν πολλοί νέοι άνθρωποι σε ορισμένα γυμναστήρια. Η χρήση των αναβολικών γίνεται με στόχο να «χτίσουν» ένα όμορφο σώμα. Νέα παιδιά που ασχολούνται με τη γυμναστική δε ρωτούν τι ασκήσεις πρέπει να κάνουν αλλά τι ουσίες πρέπει να πάρουν. Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τη συγκλονιστική μαρτυρία του επιχειρηματία Τάκη Γιγουρτάκη, ο οποίος έχασε τον γιο του από χρήση αναβολικών, καθώς και τις μαρτυρίες αθλητών και αθλητριών bodybuilding.
 

Τελευταία Νέα