Αυλαία στο NBA και δύο νέα OTE Sport κανάλια!

Νίκος Μποζιονέλος
Αυλαία στο NBA και δύο νέα OTE Sport κανάλια!

bet365

Πρώτο τζάμπολ για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, οι αγώνες του οποίου προβάλλονται από τα κανάλια OTE Sport του OTE TV.
Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα έρχονται και αυτή την εβδομάδα στο «Pick n roll» του OTE TV, με τον Βασίλη Σκουντή. Αύριο, Την Τρίτη 28/10 στις 21:00 στο OTE Sport 4 οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο «Pick n roll», τη συνάντηση τριών Ελλήνων που «κατέκτησαν» την πρωτεύουσα του Ταταρστάν. Οι Αργύρης Πεδουλάκης, Νίκος Ζήσης και Κώστας Καϊμακόγλου μιλάνε για τη ζωή τους στο Κάζάν, τις φιλοδοξίες τους με την Ούνιξ στην Ευρωλίγκα, ενώ οι δύο Έλληνες διεθνείς μπασκετμπολίστες, εκφράζουν την πεποίθηση ότι σύντομα η Εθνική θα επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.
Η μπασκετική εκπομπή του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει και δύο θέματα-έκπληξη. O Ίαν Νέισμιθ μιλάει στον Θανάση Ασπρούλια για τον παππού του Τζέιμς που ανακάλυψε το 1890 το μπάσκετ, ενώ η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου από την σειρά που έσπασε τα κοντέρ "Κάτω Παρτάλι", έρχεται αντιμέτωπη σε «μονό» με τον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη και αποκαλύπτει την αγάπη της για την πορτοκαλί θεά.
Τζάμπολ στο ΝΒΑ, οι πρώτες μεταδόσεις
Πρώτο τηλεοπτικό ματς ξημερώματα Τετάρτης 29/10 στις 02:00 με τους Νιου Ορλεαν Πέλικανς ενάντια στους Ορλάντο Μάτζικ.
Ακολουθούν, ξημερώματα Πέμπτης 30/10 στη 01:30 το ματς Μαϊάμι Χιτ – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, ξημερώματα Παρασκευής 31/10 στις 02:00 το Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Ντιτρόιτ Πίστονς, το Σάββατο 1/11 στη 01:00 το Ιντιάνα Πέισερς – Μέμφις Γκρίζλις και το βράδυ της Κυριακής 2/11 στις 22:30 το Λος Αντζελες Κλίπερς – Σακραμέντο Κινγκς.
OTE Sport 6 & OTE Sport Highligths
Αλλα δύο κανάλια εντάσσονται στα OTE Sport του OTE TV. Από την επόμενη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου βγαίνει το OTE Sport 6 και μέσα στον Δεκέμβριο θα ξεκινήσει το OTE Sport Highligths με στιγμιότυπα από όλα τα πρωταθλήματα που μεταδίδει ο OTE TV.
Ξεκίνησε το volleyplanet.gr
Εδώ και λίγα 24ωρα, ένας νέος πλανήτης μπήκε σε τροχιά γύρω από το βόλεϊ: το Volleyplanet.gr. Ειδήσεις σε πρώτο χρόνο από όλο τον κόσμο και σφαιρική ενημέρωση με θέματα, συνεντεύξεις, παρασκήνιο αλλά και γνώμες από τους ειδικούς συνεργάτες που θα φιλοξενούνται από το νέο site για το βόλεϊ.
Κύπελλο Ελλάδος, πράξη δεύτερη
Από την Τρίτη 28 έως και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, οι συνδρομητές του OTE TV θα απολαύσουν ζωντανά και τις 16 αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ξεχωρίζουν τα ματς Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός, Ολυμπιακός – Πανιώνιος, ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ - Ηρακλής Ψαχνών. Αναλυτικά οι μεταδόσεις:
Τρίτη 28/10
15.00 Χανιά ΑΟ - Ολυμπιακός Β., OTE Sport 4
15.00 Τύρναβος - Αιγινιακός, OTE Sport 5
17.15 Φωστήρας – Παναχαϊκή, OTE Sport 4
17.15 Εθνικός Γαζώρου – Ηρακλής, OTE Sport 5
19.30 ΑΕΚ - Ηρακλής Ψαχνών, OTE Sport 1HD
Τετάρτη 29/10
15.00 Ατρόμητος – Πανθρακικός, OTE Sport 2HD
15.00 Εργοτέλης - Βέροια, OTE Sport 4
15.00 Λεβαδειακός - Πλατανιάς, OTE Sport 5
17.15 Αστέρας Τρίπολης - Καλλονή, OTE Sport 4
19.30 Ολυμπιακός - Πανιώνιος, OTE Sport 1HD
19.30 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα, OTE Sport 2HD
Πέμπτη 30/10
15.00 Κασσιόπη - Καλαμαριά, OTE Sport 4
15.00 Ερμιονίδα - Απόλλων Σμύρνης, OTE Sport 5
17.15 Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος, OTE Sport 4
19.30 Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός, OTE Sport 1HD
19.30 ΟΦΗ - Skoda Ξάνθη, OTE Sport 4
Κύπελλο Γερμανίας και Serie A
Εκτός από την Ελλάδα, Κύπελλο έχει και στη Γερμανία όπου, από τιςε μεταδόσεις του OTE TV, ξεχωρίζουν την Τρίτη στις 21:30 το Σανκτ Πάουλι – Ντόρτμουντ (OTE Sport 1) και την Τετάρτη το Αμβούργο – Μπάγερν επίσης στις 21:30 (OTE Sport 1).
Εμβόλιμη και στη Serie A, με την Τετάρτη να περιλαμβάνει τα ματς (όλα στις 21:45) Τζένοα – Γιουβέντους (OTE Sport 2) και
Φιορεντίνα – Ουντινέζε (OTE Sport 5) και την Πέμπτη το Βερόνα – Λάτσιο (OTE Sport 1).
Λοκομοτίβ Κούμπαν - ΠΑΟΚ στα κανάλια Novasports
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports 3, τον αγώνα Λοκομοτίβ Κούμπαν - ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ.
Ο «Δικέφαλος» του Βορρά μετά το δυναμικό ξεκίνημα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, θα επιδιώξει να φύγει αήττητος και από την έδρα της Λοκομοτίβ Κούμπαν, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά μέσω του novasports.gr.
«Στο Φιλέ» Δεληκώστας και Τεντζέρης
Την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στις 19:00 στην εκπομπή «Στο Φιλέ με τον Παντελή Λώλη, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, καλεσμένοι θα είναι ο προπονητής της Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας, καθώς και ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, Τάσος Τεντζέρης. Ο τεχνικός της Ορεστιάδας, μιλάει για την πρώτη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Κηφισιάς αλλά και για την επιστροφή των Ακριτών στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από 7 χρόνια. Επίσης, η παλιά δόξα του παρελθόντος, Τάσος Τεντζέρης, σχολιάζει την αγωνιστική δραστηριότητα στη Volley League.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα υπάρχει ανάλυση των έξι αγώνων της πρεμιέρας, από τους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports που καλύπτουν τα παιχνίδια, ενώ θα προβληθούν δηλώσεις και σχόλια των πρωταγωνιστών. Τέλος, «Στο Φιλέ» θα προβάλλονται σε κάθε αγωνιστική οι καλύτερες στιγμές και θα αναδεικνύονται η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη άμυνα και το καλύτερο μπλοκ, ενώ στο τέλος της χρονιάς θα βραβευθούν οι κορυφαίοι.
Photomedia
O 10ος κύκλος της σειράς «NCIS» ξεκινά στο Star από αύριο, Τρίτη 28 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη – Παρασκευή στις 21:00
Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 23:15 ο 6ος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Criminal Minds» στον ΣΚΑΪ.
Η πρεμιέρα του Dancing With The Stars 5 πραγματοποιήθηκε χθες στον ΑΝΤ1 και όπως ήταν αναμενόμενο… εντυπωσίασε! Ειδικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου που… κόλασε την πίστα αλλά και ο Θανάσης Βισκ
 

Τελευταία Νέα