Η κάλυψη του Ολυμπιακός – Γιουβέντους, live και οι Νέοι!

Νίκος Μποζιονέλος
Η κάλυψη του Ολυμπιακός – Γιουβέντους, live και οι Νέοι!

bet365

Ολυμπιακός εις… διπλούν την Τετάρτη: από τη ΝΕΡΙΤ το ματς του Champions League με τη Γιουβέντους στις 21:45 και από το Novasports 1 το αντίστοιχο ματς των Νέων για το UEFA Youth League στις 19:00.
Αύριο, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στις 21;45 η ΝΕΡΙΤ, η ΝΕΡΙΤSports και η NERIT HD θα μεταδώσουν ζωντανά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους.
Τον αγώνα θα περιγράψει ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Βασίλης Παπανικολάου. Στις 20:00, μέσα από την εκπομπή του Champions League με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Βασίλη Μπακόπουλο θα προβληθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του Champions League και τα τελευταία νέα των δύο ομάδων με ζωντανές συνδέσεις από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή post game στις 24.00 με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και ανάλυση των φάσεων από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς. Στις 01:00 θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ρεάλ σε περιγραφή Μίλτου Θεοδοσίου.
Ολυμπιακός – Γιουβέντους για το UEFA Youth League στα κανάλια Novasports
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports αύριο, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τον αγώνα Ολυμπιακός – Γιουβέντους, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Youth League, της διοργάνωσης του Champions League για τις ομάδες Νέων που συμμετέχουν φέτος στους ομίλους.
Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και ηχητικά μέσω του Novasports.gr.
Live αύριο το ΠΑΟΚ – Ζιελόνα Γκόρα
Αύριο, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στις 19:00, θα προβληθεί από το Novasports 3 το ματς ΠΑΟΚ – Ζιελόνα Γκόρα, για τη 2η αγωνιστική του Eurocup. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά μετά τη μεγάλη νίκη που σημείωσε στην πρεμιέρα του, στην έδρα της Καρσίγιακα, θα επιδιώξει μπροστά στους φιλάθλους του να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα στο «PAOK Sports Arena», κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Κωστής Μπότσαρης.
 

Τελευταία Νέα