Τι περιλαμβάνει το «πακέτο» του ΟΤΕ TV για Champions και Europa League!

Νίκος Μποζιονέλος
Τι περιλαμβάνει το «πακέτο» του ΟΤΕ TV για Champions και Europa League!

bet365

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία του ΟΤΕ TV για την τριετία 2015-18, όπως είχε αναφέρει από τις 4 Οκτωβρίου το gazzetta.gr. Τι διαφοροποιείται από τη νέα σεζόν!
Και επίσημα Champions και Europa League στον ΟΤΕ TV, με την ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγο το συνδρομητικό να επιβεβαιώνει μέχρι… κεραίας όσα είχαμε αναφέρει στη στήλη Media Café του gazzetta.gr από τις 4 Οκτωβρίου!
Οι αλλαγές που ισχύουν από τη σεζόν 2015-16 είναι σημαντικές.
1. Κατ’ αρχάς, το ματς της Τετάρτης που θα μεταδίδεται από ελεύθερο κανάλι (θα μάθουμε και επίσημα, ίσως και μες στη μέρα, ποιο θα είναι), θα προβάλλεται παράλληλα και από τον OTE TV, όπως γίνεται με τις μεταδόσεις π.χ. της Εθνικής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
2. Τα play offs του Αυγούστου θα μεταδίδονται όλα από τον ΟΤΕ TV (και όχι από ελεύθερο τα δύο ματς της Τετάρτης, όπως ίσχυε μέχρι φέτος). Σημαντικό αν μετέχει ελληνική ομάδα, προφανώς.
3. Το Europa League… κλειδώνει όλο στον ΟΤΕ TV πλην του τελικού, που υποχρεωτικά θα μεταδοθεί και από ελεύθερο κανάλι. Κάθε Πέμπτη, ό,τι παίζει.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:
«Ο OTE TV υποδέχεται τις δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου UEFA Champions League και UEFA Europa League στα κανάλια OTE SPORT, από τον Ιούλιο του 2015. Ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε, μετά από διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε εχθές με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την UEFA, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των αγώνων των δύο διοργανώσεων για την τριετία 2015-2018.
Όλοι οι αγώνες και των δύο διοργανώσεων θα μεταδίδονται στα ανανεωμένα κανάλια OTES PORT ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια.
Στο Champions League ο ΟΤΕ TV θα προβάλει:
* Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των play offs της διοργάνωσης και τις δύο αγωνιστικές ημέρες.
* Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.
* Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).
Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).
Ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, Champions League και Europa League στον ΟΤΕ TV από το 2015. Η προσθήκη των δύο διοργανώσεων στο πρόγραμμα του OTE TV εντάσσεται στη στρατηγική μας για την περαιτέρω ποιοτική ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης μέσα από στοχευμένες επιλογές. Με το Champions League, το Europa League και τις άλλες κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις που φιλοξενεί ο OTE TV, οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν με διαφορά το πλουσιότερο αθλητικό πρόγραμμα στη χώρα”.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες των καλύτερων ομάδων στον κόσμο σε ζωντανή μετάδοση, αλλά και ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση μέσα από τα κανάλια OTESPORT, με την υποστήριξη της δημοσιογραφικής ομάδας του ΟΤΕ TV».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα