FollowMe από σήμερα και νιώσε καλύτερα!

Gazzetta team
FollowMe από σήμερα και νιώσε καλύτερα!

bet365

Τι είναι το FollowMe; Μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων που νιώθουν την ανάγκη να μοιραστούν τις χαρές, τις λύπες, τους έρωτες, τους χωρισμούς, τις αγωνίες και τους ενθουσιασμούς τους μαζί σου. Είναι μια παρέα φίλων έτοιμη να σε αγκαλιάσει! Μπες και θα καταλάβεις.

«Κάθε νέα αρχή με βρίσκει να γράφω editorial αργά το βράδυ, πολύ μετά τα μεσάνυχτα, λίγο πριν το ξημέρωμα, ζαλισμένη από την οθόνη του υπολογιστή, σε έναν καναπέ γεμάτο πράγματα, σημειώσεις, κίτρινα (δεκάδες κίτρινα) χαρτάκια και άδεια ποτήρια. Αυτή τη φορά είναι αλλιώς. Όλα είναι αλλιώς...

Είναι περασμένες 2 το μεσημέρι, κοιτάζω γύρω μου και βλέπω πρόσωπα χαμογελαστά -πολύ αγχωμένα αλλά πάντως χαμογελαστά- αγόρια και κορίτσια που δυο μήνες πριν δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και τώρα είναι φίλοι, ακούω μουσικές ζωηρές, χαρούμενες και παρά την κούραση των ημερών, παρότι τα γραφεία όλων μας είναι γεμάτα κούπες καφέ (εκτός από της Αθηνάς και της Δανάης που πίνουν μόνο τσάι), αν και τα μάτια όλων είναι κόκκινα και τα πόδια κουρασμένα (καμία τελικά δεν φόρεσε ψηλοτάκουνα σήμερα κι ας το είχαμε συννενοηθεί!), ξέρω πως κανείς τους, ούτε ένας, δεν θα ήθελε αυτή τη στιγμή να είναι αλλού (ούτε καν ο Δημήτρης που συνήθως γράφει κι ονειρεύεται ξανθιές, με τακούνια, by the sea). Αν κάποιος ήταν τέτοια ώρα αλλού θα είχε τον νου του εδώ, και την αγωνία του και την ψυχή του. Σαν εκείνες τις μέρες γιορτής που όλοι είναι μαζί κι εσύ λείπεις. Μαζί τους θες να είσαι. Με φίλους, με οικογένεια, με αγάπες και βλέματα που απορροφούν όλα τα άσχημα από μέσα σου. Με εκείνους που ξέρεις ότι θέλουν να ακούσουν τι έχεις, τι σκέφτεσαι πάλι και κλαις, τι θυμήθηκες πάλι και η καρδιά σου χτυπάει δυνατά...

Μου ζήτησαν να γράψω σήμερα ένα κείμενο για το τι είναι followme.gr. Δεν έχω άλλο τρόπο να σας το πω και να το περιγράψω. Σίγουρα δεν είναι ένα άψυχο portal. Είναι, είναι ένα community ανθρώπων που νιώθουν την ανάγκη να μοιραστούν τις χαρές, τις λύπες, τους έρωτες, τους χωρισμούς, τις αγωνίες και τους ενθουσιασμούς τους μαζί σου. Μια μεγάλη παρέα αγοριών και κοριτσιών που εδώ μέσα γράφουν τα σημαντικά και τα ασήμαντά τους (πόσες φορές δεν θες να πεις απλώς μια χαζομάρα και κάποιος να σε αγκαλιάσει γελώντας;), που θυμώνουν, γκρινιάζουν, χαίρονται, συμβουλεύουν, ρωτάνε, θαυμάζουν ωραία πράγματα, ψάχνουν ευκαιρίες, ζουν ο ένας τη ζωή του άλλου κι υπό οποιοεσδήποτε συνθήκες νιώθουν ασφαλείς. Νιώθουν καλά ακόμα και στα ανάποδα γιατί ξέρουν ότι στο διπλανό γραφείο, στο απέναντι σπίτι, σε ένα ακριτικό νησί, σε μια μακρινή μικρή πολιτεία, παντού, μέσα από τα γραμματάκια, τις εικόνες και τις μουσικές υπάρχει καποιος που τους αγαπάει. Αυτό είναι το followme.gr. Κάποιος που σε αγαπάει.

Κάποιος που θα σχολιάσει μαζί σου τους celebrities, θα ψάξει τα πιο ωραία ρούχα και καλλυντικά (αυτά που μπορούμε να αγοράσουμε κι εκείνα που απλώς μπορούμε να θαυμάσουμε), θα βρει τα μυστικά πίσω από τα πρόσωπα των σίριαλ που βλέπεις, τα μικροπράγματα που θα ανανεώσουν το σπίτι σου, μαγικές diy δημιουργίες, μουσικές που σου θα αλλάξουν τη διάθεση, αλήθειες και ψέματα για το σεξ, αναλύσεις για τις σχέσεις, όλα όσα μπορεί να θες να μάθεις σήμερα για τα παιδιά, την οικογένεια και τον κόσμο όλο. Το followme.gr είναι άνθρωποι που μοιράζονται τη ζωή που ζουν στο εξωτερικό μακριά από τους δικούς τους, που ψάχνουν τα καλύτερα στέκια της πόλης, βρίσκουν συνταγές των σεφ αλλά μοιράζονται μαζί σου και τα μυστικά που τους έμαθε η γιαγιά για το "τέλειο κοκκινιστό". Είναι μια παρέα φίλων έτοιμη να σε αγκαλιάσει.

Follow the sun, follow me... Και νιώσε καλύτερα.

Οι νέοι σας φίλοι: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Νάσος Γαλακτερός, Κατερίνα Ιωακείμ, Πάνος Ζόγκας, Μάρω Παρασκευούδη, Κωνσταντίνα Μπιτζήλου, Δημήτρης Δρίζος, Νάνσυ Φαφούτη, Μαρία Παπαδοπούλου, Άννα Πρέλεβιτς, Δανάη Γεωργαντά, Αθηνά Κουτρουμάνου, Μαρία Μωραϊτη, Αντιγόνη Τζοβάρα, Μαρίνος Ζονίτσας, Ευτυχία Μισαηλίδου, Δανάη Ίσαρη, Marko Rossi, Γιάννης Αποστολάκης, Κατερίνα Τσεμπερλίδου, Ρωξάνη Ρόμπου, Μελισσάνθη Σπέη, Ματίνα Δεμελή, Χάρης Σαββίδης, Φανή Τσαντσαράκη, Μάηρα Δερβέναγα, Μάριος Καραγιάννης».

Από την Κατερίνα Ιωακείμ

FollowMe λοιπόν! Καλοτάξιδο.

 

Τελευταία Νέα