Εθνική, βία, εκλογές και… FM!

Νίκος Μποζιονέλος
Εθνική, βία, εκλογές και… FM!

bet365

Η κάλυψη του αγώνα της Εθνικής μας με τη Βόρεια Ιρλανδία από ΝΕΡΙΤ και ΟΤΕ TV, "FM Documentary" απόψε στο Novasports 1, «360 μοίρες» για τη βία στα γήπεδα αύριο στον ALPHA, καλεσμένοι απόψε Κουβέλης (Mega) και Θεοδωράκης (Star).
Τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής μας με τη Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016 θα μεταδώσουν live αύριο και η ΝΕΡΙΤ και ο ΟΤΕ TV στις 21:45.
Για τη η δημόσια τηλεόραση, μέσα από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ, της ΝΕΡΙΤsports και της NERIT HD, θα περιγράψει τον αγώνα ο Βασίλης Μπακόπουλος, και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Δημήτρης Μαλισιώβας. Η ποδοσφαιρική πανδαισία ξεκινά νωρίτερα, στις 21.00 με την εκπομπή «Euro Euro όλοι» με τον Ιωσήφ Νικολάου και με ρεπορτάζ της εθνικής λίγο πριν το κρίσιμο ματς με την Βόρεια Ιρλανδία. Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο Χρήστος Πατσατζόγλου και ο Γιάννης Τοπαλίδης. Με ζωντανές συνδέσεις από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Βασίλης Μπακόπουλος μαζί με τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης Στάικο Βεργέτη θα μεταφέρουν το κλίμα λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης.
Στις 21:00 ξεκινά και η pre game εκπομπή με τον Αντρέα Παλομπαρίνι. Το ματς περιγράφει ο Αλέξης Σπυρόπουλος και, μετά τη λήξη, ακολουθεί η εκπομπή «Στον δρόμο για τη Γαλλία» με τους Μιχάλη Τσόχο και Τάσο Κολλίντζα με ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια των προκριματικών.
«FM Documentary» απόψε στο Novasports 1
Απόψε στις 22:00 θα προβληθεί από το τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD το «FM Documentary θα». Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται οι δημιουργοί του Football Manager αλλά και άλλοι διάσημοι φίλοι του παιχνιδιού από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και της ψυχαγωγίας και εξετάζει πώς επηρέασε το FM όλη την κουλτούρα του ποδοσφαίρου. Το ντοκιμαντέρ είναι παραγωγή μιας από της κορυφαίες εταιρείες αθλητικών παραγωγών στη Βρετανία.
«360 μοίρες» για τη βία στα γήπεδα
Η εκπομπή «360 μοίρες» με τη Σοφία Παπαϊωάννου στον ALPHA ξεκινά από την αφετηρία, το πρόβλημα ή το ερώτημα και καταλήγει πάλι στην αρχή, έχοντας κάνει έναν κύκλο έρευνας 360 μοιρών και έχοντας τελικά πει μία ιστορία. Αύριο Τρίτη 14/10 στις 00:00 θα ασχοληθεί με βία στα γήπεδα μέσα από τα θύματα και τις ιστορίες τους ενώ μιλούν στην παρουσιάστρια άνθρωπου του ποδοσφαίρου αλλά και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος. Αναλυτικά εδώ.
Αρωμα… εκλογών;
Δύο πολιτικοί αρχηγοί θα εμφανιστούν απόψε στην τηλεόραση. Στις 23:15 μιλάει στον «Ενικό» του STAR και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και στην «Ανατροπή» (23:55, MEGA) είναι καλεσμένος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης θα ανοίξει τα χαρτιά του, ενώ θα παρουσιαστεί και η πρώτη δημοσκόπηση μετά την ψήφο εμπιστοσύνης.
Πρεμιέρα για Aninal Planet HD στον ΟΤΕ TV
Το δημοφιλές κανάλι για τα ζώα, τη ζωή στη φύση και τα κατοικίδια, Animal Planet HD, μπορούν να απολαμβάνουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ποιότητα high definition, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, που έχουν πρόσβαση στο πλέον ολοκληρωμένο μπουκέτο καναλιών με ντοκιμαντέρ και το μεγαλύτερο high definition περιεχόμενο. «Είμαστε χαρούμενοι που προσθέτουμε το σπουδαίο κανάλι Animal Planet HD στην πλατφόρμα του OTE TV, συνεχίζοντας τον εμπλουτισμό του μπουκέτου και αυξάνοντας τις επιλογές των συνδρομητών μας με προγράμματα για όλη την οικογένεια σε υψηλή ευκρίνεια. Θα ακολουθήσουν κι άλλα κανάλια με ντοκιμαντέρ και περαιτέρω αναβάθμιση του περιεχομένου του OTE TV κατά τη διάρκεια της σεζόν», είπε σχετικά ο Αλέξανδρος Χριστογιάννης, Υποδιευθυντής Κινηματογραφικών και Θεματικών Καναλιών του OTE TV.
 

Τελευταία Νέα