Σάββατο με Εθνική και μπάσκετ, Κυριακή με F1 και Αρη!

Νίκος Μποζιονέλος
Σάββατο με Εθνική και μπάσκετ, Κυριακή με F1 και Αρη!

bet365

Η μετάδοση του Φινλανδία – Ελλάδα από OTE TV και ΝΕΡΙΤ, πρεμιέρα για το «5 στις 5» της Basket League στα κανάλια Νovasports και ΟΣΦΠ στον ΟΤΕ, τηλεοπτικό το Άρης – Εθνικός Αγιονερίου, το πρώτο ρωσικό Grand Prix και τα ΝΒΑ Global Games!
Ωρα… Εθνικής και OTE TV και ΝΕΡΙΤ. Αύριο, Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 21:45 μεταδίδεται κι από τα δύο κανάλια ο αγώνας της Ελλάδας στο Ελσίνκι με τη Φινλανδία.
Στη ΝΕΡΙΤ η βραδιά αρχίζει στις 21.00 με την εκπομπή «Euro – Euro όλοι» που παρουσιάζει ο Ιωσήφ Νικολάου, σχολιάζει ο Αρης Γάτας και θα φιλοξενεί στο στούντιο τον Τάκη Λεμονή. Ακολουθεί η μετάδοση του αγώνα σε παράλληλη μετάδοση και από τα τρία κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και NΕΡΙΤ HD). Τον αγώνα θα περιγράψει ο Βασίλης Μπακόπουλος. Αμέσως μετά τη λήξη ακολουθεί η εκπομπή «Euro – Euro όλοι» με δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το Ελσίνκι αλλά και εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια των προκριματικών.
Στο OTE Sport 1 HD η pre game εκπομπή «Στον δρόμο για τη Γαλλία» θα ξεκινήσει στις 21:00 σε παρουσίαση Γιώργου Θαναηλάκη και Βασίλη Σαμπράκου. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Αλέξης Σπυρόπουλος και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Αποστόλης Πάνος. Η εκπομπή θα συνεχιστεί αμέσως μετά τη λήξη με ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια των προκριματικών.
Για το πρόγραμμα των live αναμετρήσεων όλων των προκριματικών του EURO 2016, από χθες ως και την προσεχή Τρίτη, ενημερωθήκατε εγκαίρως από τη στήλη. Σήμερα προέκυψε μια διαφοροποίηση στο πρόγραμμα της Δευτέρας 13/10 μιας και θα καλυφθεί ζωντανά το ματς Μάλτα – Ιταλία από τον OTE TV και σε μαγνητοσκόπηση το Νορβηγία – Βουλγαρία.
Τηλεοπτικό το Άρης – Εθνικός Αγιονερίου!
Μπορεί να μην μπήκαν ακόμη οι υπογραφές στη συμφωνία ανάμεσα στον Άρη και στη Nova, αλλά ο αγώνας της Κυριακής με τον Εθνικό Αγιονερίου θα καλυφθεί τηλεοπτικά, ως ένδειξη καλής θέλησης από το συνδρομητικό. Ετσι λοιπόν ο αγώνας Άρης – Εθνικός Αγιονερίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα μεταδοθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 16:00 από το Novasports 3! Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν την ερχόμενη βδομάδα, ώστε να κλείσει η συμφωνία με τις υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Στην περιγραφή του αγώνα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο Γιάννης Πάγκος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Παναγιώτης Στεφάνου και Ευγένιος Δαδαλιάρας. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά μέσω του novasports.gr.
Πρεμιέρα με «5 στις 5» και Παναθηναϊκό στα κανάλια Novasports…
Η Basket League ετοιμάζεται για το τζάμπολ και τα κανάλια Novasports υπόσχονται πολλές μπασκετικές «όμορφες» μέρες! Με κεντρικό σύνθημα «5 στις 5», οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, κάθε Σάββατο στις 17:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση πέντε από τους επτά αγώνες της κάθε αγωνιστικής.
Η αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League θα ανοίξει εκτάκτως την Κυριακή 12 Οκτωβρίου. Από τις 16:30 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Συρίγο στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των πέντε αγώνων, Πανελευσινιακός – Άρης σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, Πανιώνιος – Κολοσσός σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, Κόροιβος Αμαλιάδας – ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου, ΚΑΟΔ– Τρίκαλα σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα και ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται ολόκληρος από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη.
Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, αλλά και το pre game του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΝΚ Δημουλάς που θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή του αγώνα από το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Χρήστος Καούρης.
…και πρεμιέρα Ολυμπιακού στον OTE TV
Πρεμιέρα κάνει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α1, με τον OTE TV να καλύπτει αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Απόλλων Πατρών την Κυριακή 12 Οκτωβρίου. Το ματς θα μεταδοθεί live στις 17:00 από OTE Sport 3HD) σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή, σχολιασμό Ηλία Ζούρου και ρεπορτάζ Αρη Μπάρκα και Κώστα Κατέβα.
Τηλεθέαση
739.000 τηλεθεατές (μέση τηλεθέαση 7,3% και μέσο μερίδιο 17,7%) παρακολούθησαν κατά μέσο όρο χθες από τον ΑΝΤ1 την in extremis νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο άδειο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο Top 10 της μέρας η μετάδοση ήταν… τέταρτη, πίσω τις σειρές «Μουρμούρα» του ALPHA, «50-50» του MEGA και την ξένη ταινία «Pretty Woman» του ALPHA.
Live το πρώτο ρωσικό Grand Prix
Με την ατμόσφαιρα βαριά λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού του Ζουλ Μπιανκί στη Σουζούκα, η F1 κατευθύνεται προς τη Ρωσία την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, για το πρώτο ρώσικο GP στην ιστορία του θεσμού. Το ρωσικό Grand Prix θα μεταδοθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 13:45 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου ενώ στις 12:45 θα ξεκινήσει η εκπομπή «Grand Prix» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι.
Το GP Ρωσίας θα μεταδοθεί απευθείας και από τον ALPHA. Μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση «F1 Countdown» σε παρουσίαση Τάκη Πουρναράκη και σχολιασμό Νίκου Κατσαρού, Πάνου Σεϊτανίδη και Τάκη Τρακουσέλλη.
ΝΒΑ Global Games στον OTE TV
Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν στο ΝΒΑ, τα αστέρια του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη, κλέβουν την παράσταση, από διάφορα γήπεδα του κόσμου, όπου φιλοξενούνται τα ΝΒΑ Global Games. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Σαν Αντόνιο – Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 11 Οκτωβρίου (19.00, OTE Sport 3HD), Κλίβελαντ – Μαϊάμι στο Ρίο ντε Τζανέιρο την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, (00.00, OTE Sport 3HD) και Μπρούκλιν - Σακραμέντο στη Σαγκάη την Κυριακή 12 Οκτωβρίου (08.00, OTE Sport 3HD) και την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο Πεκίνο (14.30, OTE Sport 3HD).
Flash sport media news
* Υπεγράφησαν στη ΝΕΡΙΤ οι πρώτες δημοσιογραφικές συμβάσεις αορίστου χρόνου. Αφορούν 16 αθλητικούς συντάκτες που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια.
* Στην εφημερίδα «King Bet» εντάχθηκε από σήμερα η Μαρίνα Πρωτονοταρίου με στήλη για τα νέα της στοιχηματικής αγοράς.
* Απευθείας κάλυψη στο διαδίκτυο θα έχουν αύριο δύο από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Α1 εθνική κατηγορία του πινγκ πονγκ. Η ιστοσελίδα Sportsland.gr θα μεταδώσει στις 13:00 τον αγώνα Ολυμπιακού - Ταταύλα για την Α1 Ανδρών και στις 16:00 το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Πέρα Αθηνών για την Α1 Γυναικών.
* Λύθηκε η συνεργασία της παρουσιάστριας Στεφανίας Μπρούγκος με τη Nova.
Πάει… Φάληρο ο Παύλος Τσίμας
Ο ΣΚΑΪ 100,3 ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Παύλο Τσίμα που θα μοιράζεται με τους ακροατές κάθε πρωί στις 10.00, τις καθημερινές του σημειώσεις, σχόλια, συζητήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους και μουσικές επιλογές. Η εκπομπή «Ημερολόγιο» επιστρέφει στην συχνότητα του ΣΚΑΪ από την οποία ξεκίνησε, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 -11.00 το πρωί στον ΣΚΑΪ 100,3. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου.
Στα… πεταχτά
* Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Mega αφού έγινε ομόφωνα δεκτή η παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από τη θέση του διευθυντού ειδήσεων και ενημέρωσης και θα τον αντικαθιστά προσωρινά ο Νίκος Στραβελάκης. Αναλυτικά εδώ.
* Για το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Mega προορίζεται η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Εύα Αντωνοπούλου.
* Αξιολόγηση ναι, αλλά ως μοχλός ανάπτυξης και όχι ως εργαλείο εκκαθαρίσεων, δηλώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ απαντώντας με ανακοίνωσή τους στο σχέδιο επανασύστασης του φορέα που δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ: “Ο εξορθολογισμός λειτουργίας, η αναδιάρθρωση και ο εκσυγχρονισμός της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης αποτελούν πάγια αιτήματά των εργαζομένων στην ΕΡΤ και πριν τις 11 Ιουνίου του 2013”.
* Γραφείο στο E TV, και μάλιστα δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη, απέκτησε η Ναταλία Γερμανού που εντάχθηκε στο νεοσύστατο κανάλι.
 

Τελευταία Νέα