Σέντρα στη FL με ΑΕΚ, στο Eurosport 2 η Super League Ινδίας!

Νίκος Μποζιονέλος
Σέντρα στη FL με ΑΕΚ, στο Eurosport 2 η Super League Ινδίας!

bet365

Το Eurosport 2 απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της πρώτης έκδοσης της Indian Super League (όπου παίζουν φέτος Κατσουράνης και Τζόρβας!). Η Football League ξεκινά από αύριο, πέντε ματς live από τον OTE ΤV με κυρίαρχο το Παναιγιάλειος – ΑΕΚ.
Η Football League ξεκινά από αύριο και, δη, με συνολικά πέντε μεταδόσεις από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Ξεχωρίζει βέβαια ο αγώνας της ΑΕΚ την Κυριακή στο Αίγιο ενάντια στον Παναιγιάλειο αλλά και ο κεκλεισμένων των θυρών αγώνας της Λάρισας με την Καλαμαριά στο Αλκαζάρ. Αναλυτικά…:
Παρασκευή 10/10
* 17:00 Λαμία – Αγροτικός Αστέρας, OTE Sport 4 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη και ρεπορτάζ Κώστα Γκουντούλα.
* 19:00 Απόλλων – Φωστήρας, OTE Sport 4 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη και ρεπορτάζ Βιδιάνου Ρούσσου, Παύλου Παλαιστή και Πέτρου Πολυχρονίδη.
Κυριακή 12/10
* 16:00 Πιερικός – Ηρακλής, OTE Sport 4 σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη και ρεπορτάζ Κώστα Γκουντούλα.
* 18:00 Παναιγιάλειος – ΑΕΚ, OTE Sport 4 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και ρεπορτάζ Πάνου Μάλαμα και Πέτρου Πολυχρονίδη.
Δευτέρα 13/10
* 18:00 Λάρισα – Απόλλων Καλαμαριάς, OTE Sport 4 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη και ρεπορτάζ Πάρη Τσελεπίδη και Κώστα Γκουντούλα.
Μπασακσεχίρ – Παναθηναϊκός το Σάββατο στο Novasports 1
Ο διεθνής φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 19:00 με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Λιώρης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Τζουάννης. Ο αγώνας θα προβληθεί επίσης από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και σε ηχητική μετάδοση μέσω του novasports.gr.
Στο Eurosport 2 η Super League Ινδίας!
Το Eurosport απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της πρώτης έκδοσης της Indian Super League και θα προσφέρει στους τηλεθεατές του συνολικά 16 παιχνίδια σε απ’ ευθείας μετάδοση στο Eurosport 2 από τις 12 Οκτωβρίου έως και τον τελικό της 20ής Δεκεμβρίου!
Η διοργάνωση υποστηρίζεται από τις IMG Reliance και Star India και περιλαμβάνει 8 συλλόγους, σε μια προσπάθεια μεγαλύτερης διάδοσης του ποδοσφαίρου στην Ινδία με τη συμμετοχή σπουδαίων βετεράνων αθλητών. Μεταξύ τους θα υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση, με τους Κώστα Κατσουράνη (FC Pune City), Αλέξανδρο Τζόρβα (Northeast United FC) και Ηλία Πολλάλη (Mumbai City FC), ενώ και στην FC Pune City θα αγωνίζεται και ο Μπρούνο Τσιρίλο.
Σημαντικά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου συμμετέχουν σ’ αυτό το εγχείρημα, δίνοντας μια διαφορετική λάμψη στις 8 ομάδες του πρωταθλήματος. Ανάμεσά τους και ο ειδικός αναλυτής του Eurosport στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, Ντέιβιντ Τζέιμς. Ξεχωρίζουν οι:
* Νικολά Ανελκά, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, Μανουέλ Φρίντριχ – Mumbai City FC
* Νταβίντ Τρεζεγκέ, Κώστας Κατσουράνης, Μπρούνο Τσιρίλο – FC Pune City
* Ντέιβιντ Τζέιμς – Kerala Blasters FC
* Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Κριστόφ φαν Χάουτ – Delhi Dynamos FC
* Ρομπέρ Πιρές – FC Goa. Προπονητής της είναι ο Ζίκο!
* Μάρκο Ματεράτσι, Ελάνο, Μίκαελ Σιλβέστρ – Chennaiyin FC
* Λουίς Γκαρθία – Atletico de Kolkata
* Ζοάν Καπντεβίλα, Αλέξανδρος Τζόρβας – Northeast United FC
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League Ινδίας θα διεξαχθεί στο Salt Lake Stadium της Καλκούτας την Κυριακή 12 Οκτωβρίου. Το Eurosport 2 θα μεταδώσει ζωντανά στις 16:30 την αναμέτρηση Atletico de Kolkata - Mumbai City FC.
Με φουλ αθλητικό πρόγραμμα το ACTION 24
Στο πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα του ACTION 24, ο αθλητισμός «κάνει παιχνίδι». Η πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού κινείται έξω από τις συμβατικές τηλεοπτικές αντιλήψεις, με νέεςιδέες και ανατρεπτικό χαρακτήρα και στον αθλητισμό. Η αφρόκρεμα του αθλητικού ρεπορτάζ θα μεταδίδει καθημερινά τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ οι αποκλειστικές μεταδόσεις αγώνων ξένων πρωταθλημάτων θα αποτελούν και φέτος βασικό στοιχείο του προγράμματος. Αγώνες από τα πρωταθλήματα Πορτογαλίας, Ολλανδίας, Δανίας, Ρωσίας καθώς και το Κύπελλο Σκωτίας μεταδίδονται αποκλειστικά από τη συχνότητα του ACTION 24. Ακόμα, θα προβάλλονται δυναμικά αθλήματα, extreme sports και κάθε είδους αθλητικό θέαμα που εκτοξεύει την αδρεναλίνη.
Οι αθλητικές εκπομπές είναι:
* «Blender»: Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 με 10:00 το πρωί με τους Δημοσθένη Καρμοίρη και Ευάγγελο Μίχο. Μαζί τους η Έλενα Παπαδοπούλου.
* «Sports Live»: Δευτέρα ως Παρασκευή 21:00 με 22:00 με τον Αντώνη Κατσαρό, με πλούσιο αθλητικό ρεπορτάζ και σχόλια, παρουσία ρεπόρτερ στο studio, εικόνες και φιλοξενώντας προσωπικότητες του αθλητισμού.
* «Sports Sunday»: κάθε Κυριακή 22:00 με 00:00, λίγο μετά από το τέλος των αγώνων της Super League με όλα τα highlights των αναμετρήσεων. Παρουσιάζει ο Αντώνης Κατσαρός. Μαζί του οι Κώστας Νικολακόπουλος, Τάσος Νικολογιάννης, Κώστας Κετσετζόγλου και Δημοσθένης Καρμοίρης.
* «ACTION Εστί»: κάθε Δευτέρα στις 23:00 ο Γιώργος Γεωργίου με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, συνομιλεί ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού, με τους τηλεθεατές.
Σταπεταχτά
* Τη Δευτέρα 13/10 στις 23:30, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» και στο STAR, καλεσμένος θα είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.
* Σύμφωνη με τα προβλεπόμενα είναι η κάλυψη των περιοχών της Πελοποννήσου από το ψηφιακό σήμα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΕΤΤ, μετά από τους τακτικούς περιοδικούς ελέγχους που πραγματοποίησε στην περιοχή από την 27η Ιουνίου και μετά.
* Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη στο E TV εντάχθηκε η και τηλεκριτικός Νάνσυ Νικολαΐδου.
Photomedia
Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 16:00, ο Γιώργος Λιανός, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Καινούργιου και η Αλέκα Καμηλά ξεκινούν να παίζουν με την καθημερινότητα, από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 16:00, στον ALPHA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα