Η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 (pics)

Νίκος Μποζιονέλος
Η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 (pics)

bet365

Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική σεζόν 2014-15 και το gazzetta.gr ήταν εκεί!
Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά του ΑΝΤ1 που επιβραβεύτηκε τόσο από το τηλεοπτικό κοινό, όσο και από τη διαφημιστική αγορά, φέτος το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα αποτελεί ίσως την πληρέστερη και πιο άρτια τηλεοπτική πρόταση των τελευταίων ετών με εκπομπές που θα ξεχωρίσουν για την πρωτοτυπία και τις καινοτόμες ιδέες τους.
Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και αυτή την χρονιά ένα πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα με έμφαση τόσο στην άμεση, ψύχραιμη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, όσο και στην ποιοτική ψυχαγωγία με δεκάδες ξεχωριστές τηλεοπτικές σειρές και λαμπερά show.
Τρεις καθημερινές σειρές ξεχωρίζουν στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Εκτός από το επιτυχημένο σήριαλ Μπρούσκο, προστίθενται στο καθημερινό πρόγραμμα η σειρά Συμμαθητές και το Ρουά Ματ.
Ακόμα τρεις εβδομαδιαίες σειρές έρχονται να εμπλουτίσουν το νέο πρόgραμμα. Πρόκειται για την Εκδρομή, που έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον τηλεοπτικών σταθμών από το εξωτερικό, αλλά και τις σειρές Ταμάμ και Τρίχες που αναμένεται να ξεχωρίσουν για το υψηλό επίπεδο παραγωγής.
Φυσικά και φέτος οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στον ΑΝΤ1 τις αγαπημένες τους ξένες σειρές...
Στο τομέα της ψυχαγωγίας, ο ΑΝΤ1 και πάλι πρωτοπορεί με τέσσερα μεγάλα λαμπερά show. Το πολύ επιτυχημένο Voice, το Dancing With The Stars, το Your Face Sounds Familiar, αλλά και τη νέα πρόταση ψυχαγωγίας το Splash, με celebrities που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις καταδύσεις.
Δεν λείπουν βέβαια και οι εβδομαδιαίες εκπομπές των Ράδιο Αρβύλα, το Όλα αλλά και τα Καρντάσιανς που τη φετινή σεζόν θα μεταδίδονται ζωντανά τρεις φορές την εβδομάδα. Από την επόμενη εβδομάδα μάλιστα ξεκινά και η εκπομπή Ζόρικα Επαγγέλματα με τον Σπύρο Σούλη.
Στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του μας λένε την πρώτη ενημερωτική καλημέρα, ενώ τη σκυτάλη παίρνουν ο Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.
Στον νευραλγικό τομέα της ενημέρωσης, το δελτίο ειδήσεων με την Μαρία Χούκλη και όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού που έχει αναδειχθεί για την πληρότητα, την εγκυρότητα και την ψύχραιμη οπτική του συνεχίζει και φέτος να μεταδίδει ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Στο ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού εντάσσονται και οι εκπομπές Σε Πρώτο Πλάνο με την Κατερίνα Αντωνοπούλου και Υγεία Πάνω απ’ όλα με την Φωτεινή Γεωργίου.
Περήφανος για δύο ακόμα εκπομπές που έχει εντάξει στο πρόγραμμα του είναι ο ΑΝΤ1. Πρόκειται για την εκπομπή Με Αγάπη της Μαρί Κυριακού, την μοναδική εκπομπή κοινωνικής προσφοράς στην ελληνική τηλεόραση που συνεχίζει για 8η χρονιά, αλλά και την μεγάλη κοινωνική αποστολή του ΑΝΤ1 Ήρωες Ανάμεσα μας που θα την παρουσιάσει και φέτος ο Σάκης Ρουβάς.
Το Sunday Movies επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές με υπέροχες ξένες ταινίες της Κυριακές.
Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών πλημμύρισε από κόσμο για την λαμπερή παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1.
 

Τελευταία Νέα