Σ/Κ με ντερμπάρες και F1, «Sports Live» στο ACTION 24

Νίκος Μποζιονέλος
Σ/Κ με ντερμπάρες και F1, «Sports Live» στο ACTION 24

bet365

Η τηλεθέαση του ΠΑΟΚ και οι επόμενες… ευρωμεταδόσεις (Αστέρα θα δείξει ο ΑΝΤ1), «Sports Live» από τη Δευτέρα στο ACTION 24, live το Grand Prix Ιαπωνίας (OTE & ALPHA), μεγάλα ντέρμπι κι αυτό το Σ/Κ στο OTE TV (Τσέλσι – Αρσεναλ και Γιούβε – Ρόμα, κυρίως).
Κορυφαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα και αυτό το Σαββατοκύριακο στον OTE TV. Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου το ενδιαφέρον στρέφεται στα σημαντικά παιχνίδια της Bundesliga Μπάγερν-Αννόβερο (16.30, OTE Sport 4 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά), Ντόρτμουντ-Αμβούργο (17.00, OTE Sport 1HD σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα) και της Premier League, Λίβερπουλ-Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον (17.00, OTE Sport 1HD σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου) και Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι (19.30, OTE Sport 1HD σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη). Την ίδια ημέρα για τη 6η αγωνιστική σε La Liga και Serie Α, κυριαρχούν οι αναμετρήσεις Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης (17.00, OTE Sport 2HD σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα), Βαγιεκάνο-Μπαρτσελόνα (19.00, OTE Sport 2HD σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή) και Μίλαν-Κιέβο Βερόνα (21.45, OTE Sport 1HD σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου).
Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στα κανάλια OTE Sport, ξεχωρίζουν τα σούπερ ντέρμπι, Τσέλσι-Άρσεναλ (16.00, OTE Sport 1HD σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου) και Γιουβέντους-Ρόμα (16.00, OTE Sport 3HD σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου). Ακόμη, σπουδαίο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις, Μάντσεστερ Γ.-Έβερτον (14.00, OTE Sport 1HD σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη), Φιορεντίνα-Ιντερ (21.45, OTE Sport 1HD σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου), Νάπολι-Τορίνο (21.45, OTE Sport 3HD σε περιγραφή), για τη Premier League και τη Serie Α αντίστοιχα και Ρεαλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22.00, OTE Sport 2HD σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα) για τη La Liga.
Τηλεθέαση ΠΑΟΚ
912.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο χθες από τον ΑΝΤ1 το Γκινγκάμπ – ΠΑΟΚ 2-0. Η μέση τηλεθέαση έφτασε το 9% και το μέσο μερίδιο το 25,8%. Μάλιστα στο Top-10 της Nielsen το ματς ήταν τρίτο, πίσω από τις επαναλήψεις του MEGA: 1.085.000 είδαν το «Ευτυχισμένοι Μαζί» και 1.027.000 το «Πενήντα-Πενήντα».
Γενικώς το να επιλέγει ο ΑΝΤ1 να μεταδίδει αγώνα των 20:00 τις Πέμπτες που έχει Europa League δεν βοηθά, μιας και «πέφτει» πάνω σε όλα τα δελτία ειδήσεων.
Ευρωβδομάδα, Part 3
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των μεταδόσεων της 3ης αγωνιστικής σε Champions & Europa League. Ιδού, με… τιτίβισμα:
«Sports Live» από τη Δευτέρα στο ACTION 24…
Από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου αρχίζει το καθημερινό ωριαίο αθλητικό δελτίο ειδήσεων στο ACTION 24. Κάθε βράδυ στις 21:00 ο Αντώνης Κατσαρός και το αθλητικό επιτελείο του καναλιού παρουσιάζουν τα θέματα της ημέρας. Με τον Κώστα Νικολακόπουλο για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, τον Τάσο Νικολογιάννη για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, τον Κώστα Κετσετζόγλου για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και σχολιαστές τους Σταύρο Βρανά, Βαγγέλη Δουκάκο. Την αρχισυνταξία του δελτίου θα έχει ο Σταύρος Κουράκος.
…και πέντε live ματς το Σ/Κ
Λόγω αναβολής της αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεθαύριο, Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 22:00 δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή «Sports Sunday» στο ACTION 24 αλλά το κανάλι έχει πέντε live μεταδόσεις το Σαββατοκύριακο. Αύριο, Σάββατο 4.10 στις 22:15 το Πεναφιέλ - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και την Κυριακή 5/10 Οκτωβρίου στις 13:30 το Αϊντχόφεν – Εξέλσιορ, στις 15:30 το Φέγενορντ – Χρόνινχεν, στις 17:45 το Αγιαξ-Τσβόλε και στις 20:00 το Πόρτο – Μπράγκα.
«Red Bull Art of Motion» σε Novasports 1 και ΣΚΑΪ
Οι κορυφαίοι διεθνείς αθλητές freerunning έρχονται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στις 16:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και σε περιγραφή του Κώστα Τατάκη, το «Red Bull Art of Motion», που διεξάγεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στη Σαντορίνη, αύριο στις 16:00.
Το freerunning «Red Bull Art of Motion» θα μεταδοθεί και από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 18:30, από τη μαγευτική Καλντέρα. Φέτος για πρώτη φορά η τελική 18αδα των αθλητών θα διαγωνιστεί σε 3 runs των 6 αθλητών από τους οποίους οι 2 καλύτεροι του κάθε run θα περάσουν στον μεγάλο τελικό των Top 6.
Σπουδαία ντέρμπι στο ισπανικό μπάσκετ και Super Cup ιταλικού μπάσκετ
Στον OTE TV, μετά το Σούπερ Κόπα, η νέα σεζόν του ισπανικού μπάσκετ αρχίζει με σημαντικά παιχνίδια για την 1η αγωνιστική της Liga Endesa, όπως Ρεαλ Μαδρίτης-Γκράν Κανάρια (13.40, OTE Sport 5). Στην Ιταλία, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Super Coppa της Lega basket serie A διεκδικούν, Αρμάνι Μιλάνο-Ένελ Μπρίντισι στον πρώτο ημιτελικό, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου (19.00, OTE Sport 4), Σάσαρι-Ρόμα (21.30 OTE Sport 5) στον δεύτερο ημιτελικό, ενώ την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, θα μεταδοθεί στις 19.15 ο τελικός της διοργάνωσης από το OTE Sport 4.
Live το Grand Prix Ιαπωνίας
Πιλότοι στη θέση εκκίνησης, ομάδες στις επάλξεις, σβήνουν τα κόκκινα φώτα και το 15ο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος ξεκινάει. Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου οι οδηγοί θα δώσουν τη μητέρα των μαχών, στη θρυλική πίστα της Σουζούκα, με τους Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ να διεκδικούν τον παγκόσμιο τίτλο. Ο Βρετανός προηγείται με 3 βαθμούς διαφορά, ενώ απομένουν 5 αγώνες και 150 βαθμοί να μοιραστούν. H Formula 1 ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV. Ένα ακόμη συναρπαστικό αγωνιστικό τριήμερο έρχεται αυτή τη φορά από την πίστα της Σουζούκα στα αθλητικά κανάλια OTE Sport. Απίστευτα προσπεράσματα, συγκλονιστικές μονομαχίες με στόχο την καρό σημαία.
Η μετάδοση του GP Ιαπωνίας θα ξεκινήσει στις 15:00 στον ALPHA. Στις 14:20 θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση «F1 Countdown» στο στούντιο, με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου. Στην πλούσια θεματολογία του μπορείτε, εκτός των άλλων, να δείτε πώς ανέβηκε στο βάθρο του Mini Challenge ο Σταμάτης Κατσίμης αλλά και πώς ξεσήκωσε η Κατερίνα Στικούδη το PICK στην Πάτρα. Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στον σχολιασμό θα βρίσκονται οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.
Μια παραίτηση τη μέρα, στη ΝΕΡΙΤ
Υπό διάλυση τελεί η ΝΕΡΙΤ μετά τις απανωτές παραιτήσεις στελεχών καθώς πριν από λίγο υπέβαλε παραίτηση και ο αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, Ανδρέας Ζούλας. Πρόσφατα παραιτήθηκε από μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης ενώ έχουν προηγηθεί και οι αποφάσεις των Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφου Μορώνη να αποχωρήσουν από το θώκο του Πρόεδρου του ΔΣ και του Διευθύνοντος Συμβούλου αντίστοιχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον δρόμο της παραίτησης θα λάβει και η Τατιάνας Καραπαναγιώτη.
Το «Ποτάμι» πάει ΣΚΑΪ
Μεθαύριο Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης θα βρίσκεται στο στούντιο του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά και τη Μάδα Τσέγκου και θα απαντήσει για όλα τα μεγάλα ζητήματα της επικαιρότητας.
Στο άρθρο 99 η «Μακεδονία»
Λίγους μόνο μήνες μετά την εκταμίευση κρατικής χρηματοδότησης, μέσω αναπτυξιακού νόμου η Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική που εκδίδει την εφημερίδα «Μακεδονία», υπέβαλλε αίτηση για την ένταξη της στο άρθρο 99-106 του Πτωχευτικού Κώδικα. Όμως η αίτηση αυτή έχει το περίεργο χαρακτηριστικό να αφορά κυρίως στα ασφαλιστικά ταμεία των δημοσιογράφων, το προσωπικό που εργάζεται στην επιχείρηση αλλά και ομολογιακό δάνειο που έχει ληφθεί από δύο εταιρίες που σχετίζονται με το βασικό της μέτοχο Ιωάννη Ρήγα.
Photomedia
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής", με την έγκριση της Susan G. Komen®, διοργάνωσε τον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure®, με την υποστήριξη του Easy 97,2.
Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 21:00ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Άνδρη Θεοδότου «εμφανίζονται» στο σπίτι της Μαρίνας και του Ηλία, στην επάνοδο της απολαυστικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA!
Στην Αθήνα βρέθηκε η πρωταγωνίστρια της πολυβραβευμένης σειράς της NBCUniversal «Ο Πύργος του Ντάουντον» (Downton Abbey), Λόρα Κάρμαϊκλ, η οποία υποδύεται την Lady Edith στη σειρά, για την επίσημη πρεμιέρα του 5ου κύκλου, αποκλειστικά και σε high definition στον ΟΤΕ TV. Η ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένη με την επίσκεψή της στην Ελλάδα, ενώ για το νέο, πολυαναμενόμενο κύκλο που ξεκινάει την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο OTE cinema 1HD είπε: «Θα έχει ακόμη περισσότερο δράμα, περισσότερες ανατροπές, αλλά και νέα πρόσωπα στο ήδη εξαιρετικό καστ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα