Europa… Greece, κόντρες για ΝΕΡΙΤ και νέο Mega!

Νίκος Μποζιονέλος
Europa… Greece, κόντρες για ΝΕΡΙΤ και νέο Mega!

bet365

Οι μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε… πόλεμο Βούλτεψη – Μορώνης για τη ΝΕΡΙΤ, το σχέδιο… σωτηρίας της «Ελευθεροτυπίας» και οι εκπλήξεις στο νέο πρόγραμμα του Mega.
Τη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάλμε για τους ομίλους του Champions League θα μεταδώσει ζωντανά απόψε στις 21.45 η δημόσια τηλεόραση, μέσα από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ, της ΝΕΡΙΤsports και της ΝΕΡΙΤ HD. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και το ρεπορτάζ ο Βασίλης Παπανικολάου.
Η ποδοσφαιρική πανδαισία ξεκινά νωρίτερα, στις 19.00, με εκπομπή του Champions League στη ΝΕΡΙΤ sports. Ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Βασίλης Μπακόπουλος με καλεσμένους τον Πέτρο Μίχο και τον Θανάση Παπάζογλου του Ατρόμητου.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, στις 00:00, η εκπομπή θα παρουσιάσει δηλώσεις του Μίτσελ και ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ακόμα, θα παρουσιαστούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Γιουβέντους, αλλά και από τα υπόλοιπα ματς της 2ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ακολουθεί στη 01.00 η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Γαλατασαράϊ. Τον αγώνα περιγράφει ο Μίλτος Θεοδοσίου.
Europa… Greece, part II!
Κάθε δεύτερη Πέμπτη έχει… Europa League! Δύο από τους αυριανούς αγώνες μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Εστορίλ – Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης - Παρτίζαν, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι μάχες του Europa League συνεχίζονται και στον ΑΝΤ1 και στις 20:00 θα προβληθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ ενάντια στην Γκινγκάμπ. Το ματς θα μεταδοθεί σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου, ενώ τα μεσάνυχτα στο «Europa League live», o Ιάκωβος Φιλιππούσης παρουσιάζει και αναλύει την 2η αγωνιστική του Europa League. Ο αγώνας μεταδίδεται σε live streaming και από το ant1news.gr.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων
18:00 Ντιναμό Μόσχας - Αϊντχόφεν, Novasports σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
20:00 Γκινγκάμπ – ΠΑΟΚ, ΑΝΤ1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου
20:00 Ντιναμό Μινσκ - Φιορεντίνα, Novasports 2 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
20:00 Ριέκα - Σεβίλλη, Novasports 3 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
20:00 Βόλφσμπουργκ - Λιλ, Novasports 6 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
20:00 Σλόβαν Μπρατισλάβας - Νάπολι, Novasports 7 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου
22:05 Εστορίλ - Παναθηναϊκός, Novasports 2 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
22:05 Αστέρας Τρίπολης - Παρτίζαν, Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και του Ηλία Βλάχου
22:05 Βιγιαρεάλ – Απόλλων Λεμεσού, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου
22:05 Τότεναμ – Μπεσίκτας, Novasports 6 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
22:05 Ίντερ - Καραμπάγκ, Novasports 7 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
Το Novasports 4 από τις 19:50 θα βάλει τους συνδρομητές των καναλιών Novasports, στο κλίμα των αγώνων με το «Λεπτό προς λεπτό». Μέσα από ζωντανές συνδέσεις, παρακολουθήστε τα παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Europa League, με τους Τάκη Κουλουμπή και Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση. Με τη λήξη των αγώνων στις 00:00, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live» στα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1HD, στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων, ενώ θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γκινγκάμπ στη Γαλλία.
Αλλαγή ελέω αναβολής
Λόγω αναβολής της αγωνιστικής του πρωταθλήματος , την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 22.00 δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή «Sports Sunday» από το ACTION 24. Στη θέση της θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση ο αγώνας Μπρόντμπι - Άαλμποργκ (πρωτάθλημα Δανίας) και στις 20:00, live o αγώνας Πόρτο – Μπράγκα. Το πρόγραμμα των live μεταδόσεων:
Σάββατο 4 Οκτωβρίου
22.15: Πεναφιέλ-Σπόρτινγκ Λ.
Κυριακή 5 Οκτωβρίου
13.30: Αϊντχόφεν-Εξέλσιορ
15.30: Φέγενορντ-Χρόνιγκεν
17.45: Αγιαξ-Τσβόλε
20.00: Πόρτο-Μπράγκα
Βούλτεψη VS Μορφώνη
Η Σοφία Βούλτεψη απέδωσε την παραίτηση των Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφου Μορώνη από τη ΝΕΡΙΤ στην... ανικανότητά τους. «Δεν παραιτήθηκαν εξαιτίας του κοψίματος της ομιλίας Τσίπρα από τη ΔΕΘ, αλλά εξαιτίας της ανικανότητας και της αναποτελεσματικότητάς τους πίσω από ένα ανύπαρκτο γεγονός», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη. ««Η κυρία Βούλτεψη έχει ιδία άποψη και ιδίως προσωπική πείρα ανικανότητας. Και ένα λόγο, επιπέδου στο οποίο αρνούμαι να κατέλθω» ήταν η απάντηση του Μορώνη στο thetoc.gr και στη συνάδελφο Χριστίνα Κατσαντώνη.
Περί «Ελευθεροτυπίας»
Σχέδιο… σωτηρίας κατέθεσε η Χ. Κ. Τεγόπουλος, ιδιοκτήτρια εταιρεία του τίτλου της «Ελευθεροτυπίας». Το πλάνο προβλέπει μέτρα για την κεφαλαιοποίησή της εταιρείας, την ικανοποίηση των πιστωτών της και την εξυγίανση του εκδοτικού και εκτυπωτικού της κλάδου, με ταυτόχρονο αίτημα την παράταση της σχετικής προθεσμίας κατά τρεις μήνες. Για τους εργαζομένους προβλέπεται η σταδιακή καταβολή του συνόλου των ποσών που θα εισέπρατταν από την εκπλειστηρίαση της περιουσίας της επιχείρησης (τους οφείλονται πάντως μισθοί σχεδόν οκτώ μηνών).
RisingMega!
Το νέο πρόγραμμα του Mega παρουσιάστηκε το πρωί στους δημοσιογράφους, σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής και ήδη αναρτήθηκε στον ιστότοπο του καναλιού. Από τον Ιανουάριο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα το πιο καινοτόμο μουσικό talent show που προσφέρει την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία. Το νέο παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο λέγεται «Rising Star» και ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Επίδοξοι stars με χαρισματικές φωνές έρχονται αντιμέτωποι με τους πιο απαιτητικούς κριτές, αλλά το τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που αποφασίζει τελικά για την τύχη τους. Μέσα από μια εφαρμογή που κατεβαίνει δωρεάν στο κινητό, το κοινό ψηφίζει σε πραγματικό χρόνο και αποφασίζει αν ο διαγωνιζόμενος είναι τόσο καλός ώστε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Όταν το mobile και η τεχνολογία αιχμής συναντά την τηλεόραση... έρχεται το «Rising Star», και η τηλεόραση δεν θα είναι ποτέ πια ίδια.
Επίσης, ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού Χρήστος Παναγιωτόπουλος με επιστολή του προς τους δημοσιογράφους μετέφερε το μήνυμά του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. «Αποφασίσαμε να κάνουμε αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Εκείνο που παραμένει αναλλοίωτο είναι οι αξίες μας. Η προσήλωση στο σοβαρό όχι στο σοβαροφανές. Η αξιολόγηση του σημαντικού όχι η ανάδειξη του ευτελούς. Η κριτική ματιά σε πράξεις και παραλήψεις. Όχι στον κανιβαλισμό των προσώπων. Ο σεβασμός στην προσωπική ζωή, στη διαφορετικότητα, στα ανθρώπινα δικαιώματα» ανέφερε μεταξύ άλλων
Τέλος, για τη νέα σειρά του MEGA «Δικαίωση» του Δημήτρη Αρβανίτη που θα βγει στις οθόνες τον Οκτώβριο, έγινε γνωστό στη σημερινή παρουσίαη του νέου προγράμματος του καναλιού στο Μέγαρο Μουσικής, ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και πως γίνονται συζητήσεις ώστε η «Δικαίωση» να «ανοίξει τα φτερά» της και σε άλλες χώρες.
Στα… πεταχτά
* Αναστέλλεται η κυριακάτικη έκδοση της «Espresso» του ομίλου Φιλιππάκη.
* «Αγορά» θα ονομάζεται η νέα σαββατιάτικη εφημερίδα που θα βγει από τον όμιλο Real Group και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
* Με πρόστιμο 30.000ευρώ τιμώρησε το ΕΣΡ τον Λάκη Λαζόπουλο για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε σε ένα «Αλ Τσαντίρι News». «Ανασχηματίστε γιατί είμαστε μπουρδέλο και κάθε μπουρδέλο που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να αλλάζει τις πουτάνες του» είχε πει τον Ιούνιο. Πιπέρι…
* Σχετικά με δημοσιεύματα για την κάλυψη της πρόσφατης ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στη Χαλκιδική από τη ΝΕΡΙΤ, η διοίκηση υποστήριξε ότι οι ισχυρισμοί για υποτιθέμενες «σπατάλες» στο κόστος κάλυψης της ομιλίας δεν ευσταθούν.
* ​Για δεύτερο Σαββατοκύριακο (για την ακρίβεια το Σάββατο επειδή την Κυριακή η εκπομπή της προβαλλόταν σε επανάληψη) κατάφερε η Κατερίνα Καραβάτου (E TV) να περάσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (ALPHA) σε νούμερα τηλεθέασης: 16,4% έναντι 12,8%.
* Η εκπομπή μαγειρικής «Ταξίδι στις Γεύσεις» με τον Ευτύχη Μπλέτσα επιστρέφει και αυτή τη σεζόν στο E TV, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 10:00, αρχίζοντας από αύριο Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου
* Με συνολικά επτά βραβεία τιμήθηκε στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κύπρου η ταινία της Μαρίας Ντούζα «Το δέντρο και η κούνια», στη συμπαραγωγή της οποία συμμετέχει η ΝΕΡΙΤ. Πρωταγωνιστούν η Μυρτώ Αλικάκη, ο Ηλίας Λογοθέτης, η γνωστή Σέρβα ηθοποιός Μιριάννα Καράνοβιτς, ο Τζον Μπίκνελ, η Ίρις Μήττα και η Ελένη Κουλέτση.
Photomedia
Καλεσμένος στο web radio του Σταύρου Θεοδωράκη από το topotami.gr ήταν σήμερα ο… Σταύρος Θεοδωράκης.
 

Τελευταία Νέα