Οι μεταδόσεις των αντιπάλων και το ρεκόρ της Nova

Νίκος Μποζιονέλος
Οι μεταδόσεις των αντιπάλων και το ρεκόρ της Nova

bet365

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης. Η Nova ξεπέρασε τους 500.000 συνδρομητές, νέες εκπομπές και Αρναούτογλου στον ALPHA, δικαίωση Παπαχρήστου, νέα αναβολή στο switch off.
Οπως κάθε εβδομάδα, το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης: πότε και πού μπορείτε να… κατασκοπεύσετε
Champions League
Ο Ολυμπιακός παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο το Σάββατο 27/9 στις 20:30, live από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
Η προσεχής αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας Μάλμε υποδέχεται το Σάββατο 27/9 στις 14:00 τη Μιάλμπι χωρίς τηλεοπτική μετάδοση εν Ελλάδι.
H Ατλέτικο υποδέχεται το Σάββατο 27/9 στις 21:00 τη Σεβίλλη με μετάδοση από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.
Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει στο Μπέργκαμο την Αταλάντα το Σάββατο 27/9 με το ματς να μεταδίδεται από το OTE Sport 1 σε περιγραφή του Μάνου Σπανόπουλου.
Europa League
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Νίκη Βόλου την Κυριακή 28/9 στις 16:00 με μετάδοση από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου.
Η προσεχής αντίπαλος των Κυπελλούχων Ελλάδος Εστορίλ υποδέχεται το Σάββατο 27/9 στις 20:30 την Μπενφίκα χωρίς τηλεοπτική μετάδοση εν Ελλάδι.
Η Ντινάμο Μόσχας φιλοξενεί την Κούμπαν Κράσνονταρ την Κυριακή 28/9 στις 12:30, live από το ACTION σε περιγραφή Μιχάλη Μουσελίμη.
Η PSV Αϊντχόφεν δοκιμάζεται την Κυριακή 28/9 στις 17:45 στο Χέρενφεν, live από το ACTION 24 σε περιγραφή Σταύρου Κουράκου.
O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα την Κυριακή 28/9 στις 20:30 με μετάδοση από το Novasports 1 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.
Η προσεχής αντίπαλος του «δικεφάλου του Βορρά» Γκινγκάμπ δοκιμάζεται στην Κορσική ενάντια στη Μονπελιέ το Σάββατο 27/9 στις 21:00 χωρίς τηλεοπτική μετάδοση εν Ελλάδι.
Η Φιορεντίνα παίζει εκτός έδρας με την Τορίνο την Κυριακή 28/9 στις 16:00 με μετάδοση από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα.
Η Ντινάμο Μινσκ υποδέχεται το Σάββατο 27/9 στις 16:00 την Τορπέντο Ζόντινο χωρίς τηλεοπτική μετάδοση εν Ελλάδι.
Ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στα Χανιά ενάντια στον Πλατανιά το Σάββατο 27/9 στις 16:00, live από το Novasports 2 Τρίπολης σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.
Η προσεχής αντίπαλος των Αρκάδων Παρτίζαν φιλοξενεί την OFK Βελιγραδίου την Κυριακή 28/9 στις 18:00, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση εν Ελλάδι.
Η Μπεσίκτας υποδέχεται το Σάββατο 27/9 στις 20:00 την Εσκισεχίρσπορ χωρίς τηλεοπτική μετάδοση εν Ελλάδι.
Η Τότεναμ παίζει με την Αρσεναλ στο «Εϊμιρατς», στο ντέρμπι του Λονδίνου το Σάββατο Σάββατο 27/9 στις 16 19:30 με μετάδοση από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη.
Η Nova ξεπέρασε τους 500.000 συνδρομητές
Η Nova, η πρώτη συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα της χώρας, ξεπέρασε πλέον τους 500.000 συνδρομητές, γεγονός που αποτελεί νέο ιστορικό υψηλό! Η δυναμική που παρουσιάζει η υπηρεσία Nova 3Play και η απήχηση που έχει στο καταναλωτικό κοινό, συνεχίζει να είναι ο κύριος άξονας ανάπτυξης της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, με τη διείσδυση στα ελληνικά νοικοκυριά να ξεπερνάει πλέον το 20%.
Η Nova παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει το καλύτερο περιεχόμενο. Οι συνδρομητές της, μέσα από τα κανάλια Novasports παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα, σε όλα τα αθλήματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη και μέσα από τα κανάλια Novacinema απολαμβάνουν δυνατά blockbusters από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood και τις δημοφιλέστερες ξένες σειρές, λίγες ώρες μετά την προβολή τους στην Αμερική.
Εναρξη νέας σεζόν με Super Copa στο ισπανικό μπάσκετ
Στον OTE TV, η νέα σεζόν του ισπανικού μπάσκετ αρχίζει με τη μετάδοση του Σούπερ Καπ. Τον τίτλο διεκδικούν στον πρώτο ημιτελικό την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, Ρεαλ Μαδρίτης και Βαλένθια (20.00, OTE Sport 5), ενώ στον δεύτερο, αναμετρώνται Λαμποράλ Κούτσα και Μπαρτσελόνα (22.30, OTE Sport 5). Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 19.00 πάντα από το OTE Sport 5, θα μεταδοθεί ο διαγωνισμός 3πόντων και στις 20.00, ο τελικός της διοργάνωσης.
Νέες εκπομπές στον ΣΚΑΪ
Πρεμιέρα για δύο ενημερωτικές εκπομπές την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Με τη ματιά του ΣΚΑΪ, ο κόσμος και η Ελλάδα σε 60 λεπτά γεμάτα με την επικαιρότητα της εβδομάδας που τελειώνει. «7 ημέρες κόσμος» στις 12.00 το μεσημέρι με τον Νίκο Ανδρίτσο που φέρνει μία ανασκόπηση - διαβατήριο για τις διεθνείς εξελίξεις και αμέσως μετά στις 12:30 «7 ημέρες Ελλάδα» με τη Μαρία Αναστασοπούλου σε μία φρέσκια ματιά στην επικαιρότητα της εβδομάδας.
Στα… πεταχτά
* Το Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ΄αριθμον 1929/2014 απόφαση καταδίκασε την εφημερίδα «Αυγή» για συκοφαντική δυσφήμιση του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, επιδικάζοντας στον ενάγοντα 8.000 ευρώ.
* Η παραδοχή της ΝΕΡΙΤ ότι προς το παρόν δεν είναι δυνατή η εξέταση του αιτήματός της για συμμετοχή στην Eurovision 2015, καθώς η EBU δεν την αναγνωρίζει ως πλήρες μέλος, άνοιξε την όρεξη σε ιδιωτικούς σταθμούς, οι οποίοι το βλέπουν ως ευκαιρία για να αποκτήσουν το δημοφιλέστερο ψυχαγωγικό τηλεοπτικό προϊόν στην Ευρώπη.
* Στον ALPHA θα εμφανίζεται από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου ο Σάκης Αρναούτογλου για να αποκαλύψει τις διαθέσεις του καιρού, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, δέκα λεπτά πριν από τις 18:00.
* O ΣΚΑΪ 100.3 παρουσιάζει ολοήμερο αφιέρωμα στην «Μικρασιατική καταστροφή» αύριο, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, από τις 05:00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Στις εκπομπές οι Κώστας Αλατζάς, Γιάννης Ντσούνος, Χρήστος Κούτρας, Άρης Πορτοσάλτε, Βασίλης Λυριτζής, Δημήτρης Οικονόμου, Χριστίνα Βίδου, Γιάννης Κολοκυθάς, Μαρία Αναστασόπουλου και Έκτορας Κόρακας.
* H νέα αναβολή στο χρονοδιάγραμμα της ψηφιακής τηλεοπτικής μετάβασης είναι πλέον γεγονός. Το 4ο κατά σειρά switch off στην Κεντρική Μακεδονία τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα, προβλέπεται να γίνει στις 31 Οκτωβρίου. Παράλληλα γίνεται ενοποίηση του Αίνου, ώστε να κρατηθεί η ημερομηνία της 19ης Δεκεμβρίου για την οριστική διακοπή των αναλογικών τηλεοπτικών σημάτων.
* Με απόφαση δικαστηρίου επεβλήθη ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή στον άντρα των ΜΑΤ που χτύπησε την φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, η οποία ξυλοκοπήθηκε εν ώρα εργασίας κατά την διάρκεια των μαζικών διαδηλώσεων το καλοκαίρι του 2011 στο Σύνταγμα.
Photomedia
Η τρίτη κινηματογραφική δημιουργία του Ρένου Χαραλαμπίδη έχει ως ορμητήριο το πολυδιαβασμένο μυθιστόρημα του Πέτρου Τατσόπουλου «Η καρδιά του κτήνους» κυκλοφόρησε το 1994). Στην ταινία συμμετείχε και ο δημοσιογράφος του Star Αντώνης Αντωνόπουλος υποδυόμενος έναν τραπεζοϋπάλληλο σε ληστεία τράπεζας.
Ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης θα είναι ο παρουσιαστής της… θρυλικής εκπομπής «Αργά» που επανέρχεται τηλεοπτικά, σε λίγο καιρό, στο ACTION 24. Ο Νίκος Μαστοράκης παραμένει στη σκηνοθεσία.
Ο Τσάρλι Σιν σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ράιαν Σίκρεστ αποκάλυψε ότι «σχεδιάζω να επιστρέψω στο “Two and a half men”. Το χρωστάω στους fans, το χρωστάω στον εαυτό μου». Καιρός ήταν!

Follow on Twitter: @nbozionelos

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα