Με άρωμα… Ηρακλή η σέξι μούσα του φετινού «ΟΛΑ»!

Νίκος Μποζιονέλος
Με άρωμα… Ηρακλή η σέξι μούσα του φετινού «ΟΛΑ»!

bet365

Ποια είναι η Αννα Μαρία Βέλλη που παίρνει θέση στο πάνελ του φετινού «ΟΛΑ»; Υποψηφιότητες για τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, διαψεύσεις Μπακατσέλου, Τράγκας εις… διπλούν, πότε ξεκινά ο Σεφερλής στο MEGA και τα νέα επεισόδια του «Grey 's Anatomy».
Η Αννα Μαρία Βέλλη θα είναι το νέο πρόσωπο του φετινού «ΟΛΑ» των Θέμου Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή στον ΑΝΤ1. Εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου και παίρνει τη νεαρή παρουσιάστρια που έχει κάνει την εμφάνισή της από το διαδικτυακό κανάλι του ΑΝΤ1.
Η 24χρονη Βέλλη παρουσίαζε το «Ζήτα μου ό,τι θες» που είχε μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό. Πώς συστήνεται η ίδια; «Ονομάζομαι Αννα-Μαρία Βέλλη. Ο τόνος στο "ε"... σοβαρά τώρα! Ο ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ "Ε"! Έχω λάβει μέρος σε μαγευτικές θεατρικές παραστάσεις και έχω παίξει και σε κανά-δυο μικρού μήκους ταινιάκια. Λατρεύω τον κινηματογράφο και την φωτογραφία, αυτή που είμαι εγώ μέσα, όχι τα τοπία. Βλέπω συχνά ποδόσφαιρό και είμαι Ηρακλής… Και δεν κάνω πλάκα. Τέλος, να σας τονίσω, ότι είμαι γεννημένη στην Αθήνα, έχω καταγωγή από Σίφνο και τη Σπάρτη… Και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Τα συμπεράσματα δικά σας!».
Μία επίσκεψή της στο Καυτανζόγλειο με τον πατέρα της όταν ήταν 5 ετών ήταν αρκετή γι’ αυτήν για να… ασπαστεί τον Ηρακλή. Εκ τότε δηλώνει φανατική οπαδός της ομάδας, ενώ είχε γραφτεί και στο τμήμα στίβου του συλλόγου. Εκανε μήκος και ύψος. Πολύ γρήγορα κατάλαβε όμως πως ο πρωταθλητισμός δεν ήταν το φόρτε της. Και κάπως έτσι πήρε το δρόμο που της άρεσε από μικρή. Πέρασε στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αλλά το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός και να παίξει στον κινηματογράφο. Κι αργότερα πέρασε από casting στον ΑΝΤ1.
Σταπεταχτά
* O Πάτροκλος Γεωργιάδης και o Σεραφείμ Τσόκας, τέως γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας και γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, αντίστοιχα, προαλείφονται για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ.
* Ο εκδότης του «Αγγελιοφόρου» Αλέξανδρος Μπακατσέλος διέψευσε δημοσίευμα της «Κontra Νews» του Γιώργου Kουρή, και περί άσκησης κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του για τα θαλασσοδάνεια του ΤΤ και για εμπλοκή του με το ACTION 24.
* Γιώργος Τράγκας εις… διπλούν στο τηλεοπτικό συγκρότημα του Φίλιππου Βρυώνη με καθημερινή παρουσία ως σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του E TV και παρουσία στην «Απαγορευμένη Ζώνη» του Extra.
* Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Παντελάκης και Νόνη Καραγιάννη αναλαμβάνουν να «τρέξουν» τον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84.
* Στις 13 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα το νέο πρωινό πρόγραμμα του MEGA με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή, , μια εβδομάδα μετά την επίσημη έναρξη του νέου προγράμματος. Εκτός από τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά, καθημερινή παρουσία στο πλατό της εκπομπής θα έχουν ο ηθοποιός Στέλιος και η Δέσποινα Καμπούρη. Και αλλάζει όνομα: φεύγει το «Πρωινό mou» και γίνεται «Μega με μία».
* Η εκπομπή «Απαντήσεις» με την Νάνσια Κωσταρά επιστρέφει στο E TV αυτή την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 23:15. Καλεσμένοι οι βουλευτές Ανδρέας Λυκουρέντζος, Νίκος Χουντής, Παύλος Χαϊκάλης, Νίκος Τσούκαλης καθώς και ο διευθυντής της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, Πάνος Αμυράς.
* Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη ενόψει νέας εφημερίδας που προτίθεται να εκδώσει, θυμίζοντας ότι εργαζομένους της «Εξέδρας των Σπορ», σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικείου, ο οφείλει 450.000 ευρώ και καλεί την Πολιτεία και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους να ασχοληθούν επισταμένως με την περίπτωσή του.
* Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα ξεκινάει η νέα εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του The Press Project ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, στους 105,5 FM. Την εκπομπή θα παρουσιάζει ο Κώστας Εφήμερος.
* Στις 18 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα σαββατιάτικη εφημερίδα του ομίλου των «Παραπολιτικών» με έμφαση στην οικονομία. Διευθυντής θα είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και, ανάμεσα στους αρθρογράφους, οι Σταύρος Λυγερός και Νίκος Φελέκης.
Photomedia
Ο Τοτός, ο Μπόμπος και η Αννούλα, οι ήρωες των γνωστών ανεκδότων, παίρνουν ψηφιακή σάρκα και οστά και γίνονται πρωταγωνιστές της νέας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων του ALPHA «Από άλλο ανέκδοτο» που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, στις 22:30. Στη σειρά, θα εμφανίζονται, ως guests, και θα σατιρίζονται γνωστά πρόσωπα της μικρής οθόνης. Από τη σειρά θα παρελάσουν, ως καρτούν, μεταξύ άλλων και οι Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αντώνης Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Θάνος Πετρέλης. Το σενάριο υπογράφει ο Γεράσιμος Πιτταράς και τη σκηνοθεσία ο Θανάσης Νάσκαρης.
Το FOX Life θα προβάλλει αποκλειστικά, τα συγκλονιστικά νέα επεισόδια του «Grey 's Anatomy», κάθε Τετάρτη στις 21:00 από Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, οπότε και θα μεταδοθεί η πρεμιέρα του 11ου κύκλου. Στον νέο κύκλο παίζουν η βραβευμένη με Όσκαρ «Β’ Γυναικείου Ρόλου» για το «The Accidental Tourist», Τζίνα Ντέιβις ενώ επανεμφανίζεται η Κέιτ Μπάρτον.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα