Μια ντουζίνα… Κύπελλο στον ΟΤΕ, «Gloria Cup» στη Nova!

Νίκος Μποζιονέλος
Μια ντουζίνα… Κύπελλο στον ΟΤΕ, «Gloria Cup» στη Nova!

bet365

Τριήμερο Κυπέλλου Ελλάδας από αύριο στον OTE TV με 12 live μεταδόσεις, πλούσιο και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα με εμβόλιμες αγωνιστικές. Το «Gloria Cup» με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού θα δείξουν τα κανάλια Novasports.
Αρχίζει αύριο, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου η φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος με τον OTE TV, που έχει και φέτος τα δικαιώματα, να μεταδίδει συνολικά μια… ντουζίνα live αναμετρήσεων!
Τρίτη 23/9
16:30 Ηρακλής - Λεβαδειακός, OTE Sport 4 σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη.
16.30 Ηρακλής Ψαχνών - Ατρόμητος, OTE Sport 5 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.
19:00 Παναχαϊκή – Ολυμπιακός, OTE Sport 2 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και ρεπορτάζ Δημήτρη Σπηλιόπουλου και Πέτρου Πολυχρονίδη.
Τετάρτη 24/9
16:30 Πανθρακικός - ΑΕΚ, Κύπελλο Ελλάδας, OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και ρεπορτάζ Πάνου Μάλαμα και Κώστα Γιαλιτάκη.
16:30 SKODA Ξάνθη - Νίκη Βόλου, OTE Sport 3 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη και ρεπορτάζ Κώστα Γκουντούλα.
16:30 Αιγινιακός- Αστέρας Τρίπολης, OTE Sport 4 σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη και ρεπορτάζ Πάρη Τσελεπίδη.
16:30 Ζάκυνθος - ΟΦΗ, OTE Sport 5 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη και ρεπορτάζ Δημήτρη Ξαρλή.
19:00 Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός, OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και ρεπορτάζ Αποστόλη Πάνου και Πέτρου Πολυχρονίδη.
19:00 Πανιώνιος - Φωστήρας, OTE Sport 5 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και ρεπορτάζ Βιδιάνου Ρούσσου.
Πέμπτη 25/9
16:30 ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΟΚ, OTE Sport 2 σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη και ρεπορτάζ Κώστα Γκουντούλα.
16:30 Παναιτωλικός - Χανιά, OTE Sport 4 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη και ρεπορτάζ Δημήτρη Ξαρλή.
19:00 Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ, OTE Sport 2 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη και ρεπορτάζ Πάρη Τσελεπίδη.
Μπάλα midweek ωσάν… Σαββατοκύριακο!
Η Ευρώπη παίζει μπάλα μεσοβδόμαδα με πολλούς αγώνες ελέω των εμβόλιμων αγωνιστικών. Αύριο, Τρίτη, ξεχωρίζουν το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ελτσε (21:00, ΟTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου), το ντέρμπι της Γαλικίας ανάμεσα σε Θέλτα και Ντεπορτίβο λα Κορούνια (23:00, ΟTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή), το Μπάγερν – Πάντερμπορν (21:00, ΟTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά) και Βέρντερ Βρέμης – Σάλκε (21:00, ΟTE Sport 5 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου).
Της Τετάρτη 24/9/2014 το OTE Sport 1 μεταδίδει στις 21:00 το Αλμερία - Ατλέτικο Μαδρίτης σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη και στις 23:00 το Μάλαγα – Μπαρτσελόνα σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα ενώ το OTE Sport 2 στις 21:45 δείχνει το Πάρμα – Ρόμα σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου.
Το «Gloria Cup» στα κανάλια Novasports
Το διεθνούς φήμης τουρνουά μπάσκετ «Gloria Cup» με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, έρχεται μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από αύριο Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3 τους αγώνες του Gloria Cup που θα διεξαχθεί στo "Gloria Sports Arena" της Τουρκίας. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ο Ολυμπιακός, η Αναντόλου Εφές, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ερυθρός Αστέρας, η Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ και η Ουνικάχα Μάλαγα. Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Συρίγος, Δημήτρης Καρύδας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης, ενώ τα παιχνίδια, θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr. Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων, όλα τα ματς στο Novasports 3:
Τρίτη 23/9
18:00 Αναντόλου Εφές - Ολυμπιακός
20:15 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας
Τετάρτη 24/9
18:00 Ουνικάχα Μάλαγα - Αναντόλου Εφές
20:15 Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ
Πέμπτη 25/9
18:00 Ολυμπιακός - Ουνικάχα Μάλαγα
20:15 Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Παρασκευή 26/9
15:45 Αγώνας Κατάταξης (θέση 5-6)
18:00 Μικρός Τελικός
20:15 Τελικός
Προκριματικά Euroleague αύριο στη NERITsports
Τα πρώτα ματς των προκριματικών της Euroleague μεταδίδει αύριο, Τρίτη 23/9 η NERITsports. Στις 19:00 θα μεταδώσει το Ρίγα – Στρασβούργο και στις 21:45 το Βιλερμπάν – Οστάνδη.
Ο υπερκοριός της ΕΥΠ στη «Δίκη»
Νέες αποκαλύψεις στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», με τον Κυριάκο Θωμαΐδη απόψε στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή αποκαλύπτει νέες συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ και φωτίζει την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην εισαγγελική έρευνα για την εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα αποκαλύπτει πως επιχειρούν να δώσουν... συγχωροχάρτια σε όσους κατασπατάλησαν δημόσιο χρήμα στον αθλητισμό.
ΠΑΟ – ΠΑΟΚ ίσον… «Αταίριαστοι»
Οι «Αταίριαστοι» ξεκίνησαν σήμερα, 12:00 με 14:00, στον ΣΚΑΪ. Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος έκαναν μάλιστα… ντου, νωρίτερα, στο πρωινό των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου. Μετά τις καθιερωμένες… συμβουλές, και αφού η τετράδα των παρουσιαστών σχολίασε την επικαιρότητα, η εκπομπή έκλεισε με την Άννα Μπουσδούκου να πλησιάζει το πάνελ, και να εύχεται με τη σειρά της καλή επιτυχία. Ο (οπαδός του Παναθηναϊκού) Ντσούνος αποκάλυψε ότι η ομάδα ηττάται όποτε πάει στο γήπεδο ενώ ο Κούτρας είναι ΠΑΟΚτσής.
Ξεκινάει η «Πάμε Μπάλα»
Η εκπομπή «Πάμε Μπάλα» είναι η εκπομπή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Μετά από 22 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα πρωταθλήματα της Μακεδονίας ανοίγει πλέον τα φτερά της και στα πρωταθλήματα του νομού Αττικής. Στόχος της να παρουσιάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τα νέα όλων των ερασιτεχνικών ομάδων και παράλληλα να προσθέσει ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη και προβολή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Στην παρουσίαση, κάθε Τρίτη 18:00 με 20:00 στο CHANNEL 9, ο Γιάννης Μαυρόπουλος.
Στα… πεταχτά
* Για «αναληθή και συκοφαντικά δημοσιεύματα σχετικά με τη προσωπική μου ζωή» κατηγορεί την εφημερίδα «Real News» η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και «θα απαντηθούν άμεσα δια της δικαστικής οδού».
* Μαζί με την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ έρχεται και η… «Ελληνοφρένεια». Από Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45.
* Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης απέκτησε εκπομπή στο Pella TV που εκπέμπει στην Κεντρική Μακεδονία. Θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο 15:00 – 17:00 στην εκπομπή «Πολιτικός Μαραθώνιος».
* Η ΝΕΡΙΤ προχωρεί σε συνεργασία με τον γαλλογερμανικό τηλεοπτικό πολιτιστικό οργανισμό ARTE, η οποία προβλέπει την πραγματοποίηση συμπαραγωγών, την ανταλλαγή και αγορά τηλεοπτικού προγράμματος καθώς και την από κοινού συμμετοχή σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά φεστιβάλ και fora.
* Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Ιωάννη Λασκαρίδη με αφορμή το «κόψιμο» της μετάδοσης της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ, απέστειλε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Photomedia
Το πρωτοσέλιδο χτύπημα που είχε το «Βήμα» χθες… άναψε φωτιές: «Βρήκαν μακεδονικά νομίσματα στην Αμφίπολη». Η είδηση ήταν τεραστίων διαστάσεων για την αρχαιολογία. Ανοίγεις λοιπόν την εφημερίδα, πηγαίνεις κατευθείαν στη σελίδα 19 και… έκπληξη, στο ολοσέλιδο ρεπορτάζ δεν υπάρχει ούτε μία λέξη για «μακεδονικά νομίσματα». Το παραμικρό. Ούτε μία λέξη! Πηγή: e-tetradio.gr
10 χρόνια πέρασαν από το πρώτο επεισόδιο του «Lost». σαν σήμερα το 2004. Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά με θέμα την ζωή των επιζώντων ενός αεροπορικού δυστυχήματος σε ένα μυστηριώδες τροπικό νησί, ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2004. Η σειρά είναι δημιουργία των J.J. Abrams, Damon Lindelof και Jeffrey Lieber.
Την ενθάρρυνση της χρήσης του ποδηλάτου στις αστικές μετακινήσεις αλλά και τη δημιουργία ποδηλατικής κουλτούρας έχει ως στόχο το πρόγραμμα «Ποδηλατοδράσεις», που υλοποιούν ο ΟΤΕ και η COSMOTE. Πρόκειται για ενέργειες που αναπτύσσονται μέσω της δημιουργίας υποδομών και της ενημέρωσης των πολιτών κι έχουν εγκαταστήσει τις πρώτες αυτοματοποιημένες θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων (Bike Parking), οι οποίες βρίσκονται σε επτά διαφορετικές περιοχές στα βόρεια και νότια προάστια της Αττικής (The Mall Athens, Golden Hall, Μαρίνα Φλοίσβου κλπ).

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα