ΛΑΜΨΗ, Ματσούκα… Χάρρυ Κλυνν!

Νίκος Μποζιονέλος
ΛΑΜΨΗ, Ματσούκα… Χάρρυ Κλυνν!

bet365

Παίρνει εκπομπή στο ACTION 24 η Δήμητρα Ματσούκα, εντάχθηκε ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ο Χάρρυ Κλυνν, Σπανοπούλου VS ΕΣΗΕΑ, το νέο πρόγραμμα του ΛΑΜΨΗ 92,3 και… μεγάλες αλήθειες (από social media)
Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν πριν από λίγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος προγράμματος της εταιρείας Ροδόλφος Μορώνης.
Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μακρυδημήτρης είχε αντικαταστήσει προ ολίγων μηνών τον απομακρυνθέντα Γιώργο Προκοπάκη, καθώς και ότι αύριο λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ. Γνωστό είναι επίσης ότι τον τελευταίο καιρό παρατηρούνταν έντονη ψυχρότητα ανάμεσα στα υψηλά κλιμάκια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και στην κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη.
Παίρνει εκπομπή η Ματσούκα
Υστερα από καιρό η Δήμητρα Ματσούκα επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα ρόλο-έκπληξη στον οποίο δεν την έχουμε ξανά δει. Η ηθοποιός αναλαμβάνει στο ACTION 24 καθημερινή, απογευματινή εκπομπή, μέσα από την οποία θα μας ξεναγεί στις ομορφότερες γωνιές της Αθήνας και θα μας κάνει φυσικά με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο και διάφορες προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Την σκηνοθεσία της εκπομπής υπογράφει ο Βασίλης Τσελεμέγκος, με τον οποίο άλλωστε η Δήμητρα έχει συνεργαστεί και σε διάφορες ελληνικές, τηλεοπτικές σειρές στο παρελθόν και γνωρίζει καλά.
O Χάρρυ Κλυνν στο… Κόκκινο!
Σε μια σημαντικό προσθήκη προχωρά ο σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 με τον Χάρρυ Κλυνν να αποτελεί μία προσωπικότητα πολύ δυναμική. Και, παρά τα πολλά χρόνια του (δεκαετίες!) στο... κουρμπέτι, παραμένει πηγαίος και ανεξάντλητος. Εξαιρετικά ενεργός δε στα social media, πολύ επιθετικός και στις πολιτικές του απόψεις. Ακόμα δεν είναι αποφασισμένο πώς ακριβώς θα αξιοποιηθεί στη συχνότητα ο Χάρρυ Κλυνν, ποια ώρα θα βγαίνει και πόση ώρα θα είναι η εκπομπή του. Ξεκινάει πάντως στις 22 Σεπτεμβρίου.
Στο δυναμικό του σταθμού εντάχθηκε και η Λίνα Νικολακοπούλου.
Τσιμτσιλοτσολάκη και… Βερύκιος
Πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στις 08:00 κάνει η εκπομπή «Happy Day στον Alpha» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον νέο στην παρέα Κώστα Φραγκολιά. Και θα γίνονται συνδέσεις με το στούντιο του Alpha 989 όπου οι Δήμος Βερύκιος και Πέτρος Κουσουλός θα επαγρυπνούν και θα μεταφέρουν οτιδήποτε συμβαίνει.
Εύγε για τη φωτό, στα κορίτσια…
Στη Δικαιοσύνη κατά της ΕΣΗΕΑ η Σπανοπούλου
Η πρώην πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου γνωστοποίησε πως δεν θα είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές για την ΠΟΕΣΥ «αφου ο παραταξιακός συνδικαλισμός της ΕΣΗΕΑ φρόντισε με τη ρεβανσιστική, αντιδημοκρατική, και παράλογη διαγραφή μου, να με κρατήσει στον πάγκο», όπως κατήγγειλε. «Το λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη καθώς στις 20 Νοεμβρίου 2014 εκδικάζεται η προσφυγή μου κατά της ΕΣΗΕΑ».
Το νέο πρόγραμμα του ΛΑΜΨΗ 92,3
Από την Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέο διευθυντή, επιστρέφει ο ΛΑΜΨΗ 92,3. Τη διεύθυνση έχει από τα μέσα Αυγούστου ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και το πρωινό (07:00 με 10:00) ανέλαβαν οι Γιώργος Χατζηπαύλου και Μαρία Κορινθίου. Ακολουούν 10:00 - 13:00 η Καίτη Φαρμάκη, 13:00 - 17:00 ο Δημήτρης Σαράντος, 17:00 - 21:00 ο Νίκος Μάρκογλου και 21:00 - 00:00 τα «Call Girls», με τις Άννα - Μαρία Ψέμμα και Εύη Βισβάρδη
Μεγάλες αλήθειες (από social media)
Σταπεταχτά
* «Μερικώς ελεύθερο» χαρακτηρίζει τον Τύπο στην Ελλάδα το πρακτορείο Bloomberg, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα μελέτης της Freedom House σχετικά με τις εξελίξεις στον παγκόσμιο χάρτη των ΜΜΕ ενώ σημειώνει ότι στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, τα μίντια τα ελέγχουν δύο ή τρεις πλούσιες οικογένειες.
* Αμεση ανάκληση αδείας προβλέπεται για όποιον τηλεοπτικό σταθμό δεν εκπέμπει το πρόγραμμά του ψηφιακά στο νέο περιβάλλον, αν η διακοπή αυτή οφείλεται σε ενέργειες δικής του υπαιτιότητας, σύμφωνα με το ΕΣΡ.
* Ενα βήμα πριν την ολοκλήρωσή του βρίσκεται το θέμα της εξαγοράς της hellas online από την Vodafone, με την οποία η δεύτερη μπαίνει δυναμικά στο χώρο της τηλεόρασης.
* Δύο χρόνια μετά τη δημόσια εγγραφή του, το Facebook κατάφερε να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη την αξία του, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Η αξία της εταιρείας… χτύπησε τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά στην ιστορία του.
* Τηλεοπτική στέγη στο Ε TV αναμένεται να βρει και ο Νίκος Μαστοράκης τη σεζόν που έρχεται. Θα παρουσιάζει εκπομπή στο πρότυπο του «Αργά».
** Αποχώρησε, με δική της απόφαση από την εφημερίδα «Τα Νέα» μετά από πολλά χρόνια η πολιτική συντάκτρια Μαρία Νταλιάνη.
* Σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική «μεταφορά» του thetoc.gr βρίσκεται η Ελλη Στάη (αντίστοιχο του enikos.gr με το STAR).
* Η Κύρα Αδάμ επέστρεψε στην «Ελευθεροτυπία» με καθημερινή αρθρογραφία.
* Παραιτήθηκε από τη θέση του ο διευθυντής της «Ναυτεμπορικής» Νίκος Φραντζής. Αντικαταστάτης του θα είναι ο διευθυντής του site naftemporiki.gr Χρήστος Δόγας.
* Από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 13:00 – 16:00 ξεκινά η εκπομπή «Μία» στο STAR με την Τατιάνα Στεφανίδου.
* Ο Σπύρος Σταμούλης, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Heaven Music και της Heaven Live, του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Παράλληλα, καθήκοντα Διευθυντή Προγράμματος και για τα δύο ραδιόφωνα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα, αναλαμβάνει ο Αλέξης Καρακατσάνης, νυν Διευθυντής Προγράμματος του Easy 97,2.
Photomedia
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έκαναν το γύρισμα για τo τρέιλερ της νέας σεζόν και τους τεχνικούς του Star να δακρύσουν από τα γέλια. Το «Φ» πέφτει στα πόδια του Φώτη, το «Μ» στα πόδια της Μαρίας και στο «Λ» αναγράφεται η λέξη «Λάιβ» για την εκπομπή που επαναρχίζει τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Κολομβιανή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του "Modern Family" Σοφία Βεργκάρα βρέθηκε στη κορυφή της λίστας του οικονομικού περιοδικού «Forbes» με τις πιο καλά αμειβόμενες σταρ της μικρής οθόνης, έχοντας έσοδα 37 εκατ. δολαρίων από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι και τον Ιούνιο του 2014.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα