Οι μεταδόσεις του Mundobasket, στη Nova τα εντός του ΠΑΟ

Νίκος Μποζιονέλος
Οι μεταδόσεις του Mundobasket, στη Nova τα εντός του ΠΑΟ

bet365

Οι μεταδόσεις των νοκ άουτ αγώνων του Mundobasket από ΟΤΕ TV και ΑΝΤ1, εθνικό… 5ωρο την Κυριακή με μπάσκετ (19:00) και ποδόσφαιρο (21:45)! Στη Nova τα εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού στην Α1.
Για το πρόγραμμα της νοκ άουτ φάσης του Mundobasket της Ισπανίας και τα… σταυρώματα μέχρι τέλους ενημερωθήκατε αποβραδίς από το gazzetta.gr.
Το Media Café σας παρουσιάζει το τηλεοπτικό πρόγραμμα της συνέχειας του Mundobasket με την Εθνική μας να παίζει Κυριακή ώρα 19:00 με τη Σερβία. Ως γνωστόν, όλα τα ματς μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV.
Από τον ΑΝΤ1 θα προβληθούν τα μισά: ΗΠΑ – Μεξικό, Ισπανία – Σενεγάλη το Σάββατο και Σερβία – Ελλάδα, Βραζιλία – Αργεντινή την Κυριακή, όλα σε περιγραφή των απεσταλμένων Ιάκωβου Φιλιππούση και Βασίλη Χατζηδάκη. Την πορεία της Εθνικής αλλά και την ευρύτερη μπασκετική επικαιρότητα μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν άπαντες στην καθημερινή εκπομπή «Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στον ΑΝΤ1», αλλά και στο ant1news.gr.
Σάββατο 6/9
* 17:00 ΗΠΑ – Μεξικό, ΑΝΤ1 και OTE Sport 2 σε περιγραφή Αρη Μπάρκα.
* 19:00 Γαλλία – Κροατία, OTE Sport 3 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή και σχόλιο Ηλία Ζούρου.
* 21:00 Δομινικανή Δημοκρατία – Σλοβενία, OTE Sport 2 σε περιγραφή Γιάννη Ντεντόπουλου.
* 23:00 Ισπανία – Σενεγάλη, ΑΝΤ1 και OTE Sport 3 23.00 σε περιγραφή Θανάση Ασπρούλια.
Κυριακή 7/9
* 17:00 Νέα Ζηλανδία – Λιθουανία, OTE Sport 2 σε περιγραφή Γιάννη Ντεντόπουλου.
* 19:00 Σερβία – Ελλάδα, ΑΝΤ1 και OTE Sport 3 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή και σχόλιο Ηλία Ζούρου.
* 21:00 Τουρκία – Αυστραλία, OTE Sport 2 σε περιγραφή Γιάννη Ντεντόπουλου.
* 23:00 Βραζιλία – Αργεντινή, ΑΝΤ1 και OTE Sport 3 σε περιγραφή Ρήγα Δάρδαλη και σχόλιο Ηλία Ζούρου.
Εθνικό… πεντάωρο την Κυριακή!
Για το τηλεοπτικό πρόγραμμα των 18 live αγώνων από τα προκριματικά του EURO 2016 ενημερωθήκατε από τη στήλη την από τη Δευτέρα. Το Ελλάδα – Ρουμανία στο (άδειο, ελέω τιμωρίας) Καραϊσκάκη ξεκινά στις 21:45 την Κυριακή με μετάδοση από OTE TV και ΝΕΡΙΤ, στις 19:00 (όπως αναφέραμε πιο πάνω) διεξάγεται το ματς με τη Σερβία για το Mundobasket. Κοντολογίς… τουλάχιστον πέντε ώρες γεμάτες Εθνική την Κυριακή!
Τηλεθέαση
«Σάρωσε», ευλόγως, σε τηλεθέαση ο χθεσινός αγώνας Ελλάδας – Αργεντινής, πάντα με την υποσημείωση ότι μεταδιδόταν κι από τον OTE. Στον ΑΝΤ1 η τηλεθέαση ξεπέρασε το 50% στο δυναμικό κοινό 15-44 έχοντας κατά μέσο όρο 1.400.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 13,3% και αντίστοιχο μερίδιο 40%. Πολύ καλά νούμερα έκανε και η εκπομπή του ΑΝΤ1 που ακολούθησε με μερίδιο 25.8%!
Στη Nova ο Παναθηναϊκός
Ολοκληρώθηκε η απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού στην Α1 μπάσκετ από τη Nova. Και θα υπάρξει σχετική κοινή συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ από Nova και ΚΑΕ Παναθηναϊκός την προσεχή Τετάρτη.
Στον ναό της ταχύτητας!
Τα μονοθέσια στη θέση εκκίνησης, οι πιλότοι έτοιμοι να κατακτήσουν την άσφαλτο, σβήνουν τα κόκκινα φώτα και φύγαμε για το 13ο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος. Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου διεξάγεται ο τελευταίος αγώνας επί ευρωπαϊκού εδάφους, στον ναό της ταχύτητας, τη θρυλική πίστα της Μόντσα. Η απευθείας μετάδοση του GP Ιταλίας θα ξεκινήσει στις 15:00 σε OTE Sport 1 στον ALPHA.
Περίπου μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση με την εκπομπή «F1 Countdown» στον ALPHA. Η κάμερα μπαίνει στο άβατο της Pirelli, το κέντρο Έρευνας και Εξέλιξης στο Μιλάνο όπου σχεδιάζονται τα ελαστικά της F1. Ακόμα, ο Φερνάντο Αλόνσο μιλά για τον εαυτό του σε μια μοναδική συνέντευξη και ο Ρόσμπεργκ εξηγεί τι συνέβη στο Σπα. Τέλος, παρακολουθούμε την έναρξη του πρωταθλήματος Formula E, με ηλεκτρικά μονοθέσια. Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στον σχολιασμό θα βρίσκονται οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.
Ο OTE TV θα δείξει αύριο, Σάββατο στις 11:50 και στις 14:50 τα ελεύθερα δοκιμαστικά και τις κατατακτήριες δοκιμές αντίστοιχα.
Στα… πεταχτά
* Η Super League ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα μέχρι την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις 26 Οκτωβρίου το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Δείτε το, εδώ.
* Η ΝΕΡΙΤsports θα μεταδώσει αύριο στις 19:00 τον φιλικό αγώνα της Νέας Κηφισιάς με τον Απόλλωνα Πάτρας.
* Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 18:00, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 1, το φιλικό αγώνα Skoda Ξάνθη-Μπασακσεχίρ, που θα διεξαχθεί στα Πηγάδια.
* Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ συνεχίζει δυναμικά τις ενημερωτικές της εκπομπές, ενώ με το «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» θα μεταφέρει ό,τι θα συμβαίνει εντός αγωνιστικών χώρων. Την Κυριακή θα καλύψει το Ελλάδα – Ρουμανία. Στην περιγραφή θα είναι οι Αριστείδης Ράπτης, Γιάννης Παπαγεωργίου.
«Today Sports» όλο τον μήνα στο ACTION 24
Το νέο, πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα του ACTION 24 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε το Action24 δίνει δυναμικά το «παρών» με καθημερινή αθλητική εκπομπή. Από την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, το «Today Sports» και πάλι κοντά σας. Κάθε βράδυ στις 20:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο Σταύρος Κουράκος και ο Μιχάλης Μουσελίμης σας ενημερώνουν για την αθλητική δράση της ημέρας, από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο. Με πλούσιο ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων, δηλώσεις και το σχόλιο των Βαγγέλη Δουκάκου, Σταύρου Βρανά και Φώτη Ρουμελιώτη.
Εν συντομία…
* Ψηφιακά εκπέμπεται το τηλεοπτικό σήμα από χθες στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες το τρίτο περιοχικό switch-off από την Digea και τη ΝΕΡΙΤ.
* Από 15/9 ξεκινά την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του ΑΡΤ, μαζί με τη Σοφία Παραδείση, ο Αντώνης Μυλωνάκης.
* Ανακοίνωση εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός E TV όπου επισημοποιεί τη συμφωνία με την Ελεονώρα Μελέτη. Το όνομα της εκπομπής θα είναι «#hashtag».
* O Real FM 97,8 προσέθεσε στο δυναμικό του σταθμού τον έμπειρο ραδιοφωνικό παραγωγό Γιώργο Ψάλτη.
* Εκπομπή στον Alpha 9,89 ξεκινούν κάθε απόγευμα (16:00 – 18:00) ο Κώστας Γιαννακίδης με τον Δημήτρη Σταρόβα.
* Κοντά σε συμφωνία με το «Πρωινό mou» του MEGA είναι η Ελένη Καρποντίνη. Με το MEGA συζητά και η Δέσποινα Καμπούρη.
* Στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ θα βρεθούν φέτος η Μαρία Ηλιάκη και ο Μάκης Πουνέντης, συμπαρουσιάζοντας μια νέα εκπομπή.
* O δημοσιογράφος Χρήστος Κώνστας θα αναλύει την οικονομική επικαιρότητα καθημερινά στο Action24, από το ξεκίνημα της νέας σεζόν.
Photomedia
Από τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της «Μουρμούρας» του ALPHA, με τη Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και τη Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) να… σαγηνεύουν στην παραλία.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα