Βγάζει κανάλι η ΔΟΕ, με Ιμπαγάσα η ΝΕΡΙΤ

Νίκος Μποζιονέλος
Βγάζει κανάλι η ΔΟΕ, με Ιμπαγάσα η ΝΕΡΙΤ

bet365

Καλεσμένος αύριο στη ΝΕΡΙΤ για το Champions League o Αριελ Ιμπαγάσα. Τηλεοπτικό σταθμό βγάζει η ΔΟΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκπομπή για το Μουντομπάσκετ στον OTE TV.
Τηλεοπτικός σταθμός αποκλειστικά για Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και άλλα μεγάλα grand prix (στίβου κλπ.) ενόψει! Σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμα στελέχη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής όχι μόνο σχεδιάζουν αλλά έχουν θέσει και επί τάπητος τον σχεδιασμό ενός μεγάλου αθλητικού δικτύου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Το πλάνο θα τεθεί υπό συζήτηση τον Δεκέμβριο, στην επόμενη συνεδρίαση της ΔΟΕ κι αν ανάψει το… πράσινο φως τότε το αργότερο ως το 2015 θα… βγει στον αέρα.
Βασικό «προϊόν» θα είναι φυσικά τα ολυμπιακά αθλήματα, με το πλάνο να αναφέρει για free αλλά και on demand μεταδόσεις. Εδρα του θα είναι η Μαδρίτη με τον αριθμό των δημοσιογράφων που θα διαμένουν εκεί να ξεπερνά τους 100 και το φάσμα τους να καλύπτεται από τις χώρες όλου του κόσμου.
Καλεσμένος ο Ιμπασάγα
Ο Αριελ Ιμπαγάσα, που έκανε ντεμπούτο με τον Πανιώνιο χθες, θα είναι ο αυριανός καλεσμένος στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ για το Champions League, σε παρουσίαση Ιωσήφ Νικολάου. Το live ματς στις 21:45 ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Νάπολι περιγράφει ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και το μαγνητοσκοπημένο, μετά την εκπομπή, ο Γιάννης Σαντοριναίος (Αρσεναλ – Μπεσίκτας).
Εκπομπή για το Μουντομπάσκετ
Από μεθαύριο, Πέμπτη 28 Αυγούστου ο OTE TV μπαίνει σε… ρυθμό Μουντομπάσκετ με την έναρξη της εκπομπής «Pick & Roll Spain 2014», με παρουσιαστή τον Στέφανο Αβραμίδη. Πρόκειται για καθημερινή εκπομπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ με πλούσιο ρεπορτάζ.
Και εκπομπές και… «Εκατομμυριούχος»
Εκτός από το δίωρο ενημερωματικό μαγκαζίνο (12:00 με 14:00) με Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, στον ΣΚΑΪ θα υπάρξει ανανεωμένη μεσημεριανή ζώνη με τη Μαρία Ηλιάκη ενώ οι ιθύνοντες στον ΣΚΑΪ κατέληξαν στο πρόσωπο του Γιάννη Ζουγανέλη για τον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», που επιστρέφει στην TV από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου.
Στα… πεταχτά
* Πέντε δημοσιογράφοι του STAR, που εργάζονταν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, απολύθηκαν…
* Η Κατερίνα Αθανασίου θα βρίσκεται από 8/9 στο πρωινό πρόγραμμα μαζί με τον Άρη Καβατζίκη στον EASY 97.2 αντί της Νάντιας Μπουλέ που θέλει να αφοσιωθεί στο θέατρο…
* Στον σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 αλλά και στην εφημερίδα εντάσσονται οι Γιώργος Κουβαράς και Ελένη Καλογεροπούλου.
* Την επέκταση του δικτύου διαφημίσεων στην Ευρώπη σχεδιάζει το Twitter, υπερδιπλασιάζοντας τον αριθμό των χωρών που θα είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την ήπειρο.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα