Πρεμιέρες σε Σούπερ Λίγκα, Ισπανία και Γερμανία!

Νίκος Μποζιονέλος
gazzetta default image fallback

bet365

«Χειμωνιάζει» τηλεοπτικά με την έναρξης της Σούπερ Λίγκας καθώς και των Primera Division και Bundesliga, με αποτέλεσμα να γεμίζει το πρόγραμμα των Nova και ΟΤΕ.
Ξεκινά η Super League 2014-15, με τη δράση στα κανάλια Novasports να αρχίζει το Σάββατο 23 Αυγούστου στις 19:15, με την μετάδοση του αγώνα Κέρκυρα – Πανθρακικός από το Novasports 1, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου. Την ίδια ώρα, το Novasports 2, θα καλύψει το παιχνίδι ΟΦΗ – Παναιτωλικός, σε περιγραφή του Γιάννη Τσαΐνη. Στις 21:30 θα ακολουθήσει η μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD του αγώνα Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.
Αμέσως μετά το τέλος βραδινού αγώνα θα προβληθεί στις 23:30 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο!» σε παρουσίαση του Ηλία Βλάχου. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου, όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββάτου, αλλά και όλα τα τελευταία νέα για τους αγώνες της Κυριακής.
Η «όμορφη μέρα» συνεχίζεται στα κανάλια Novasports, την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 18:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό» και παρουσιαστές τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη. Η εκπομπή θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τους τέσσερις αγώνες των 19:15, Βέροια – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη, Ατρόμητος – Πλατανιάς σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη,οι οποίοι θα μεταδοθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Στις 21:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.
Στις 23:30 την σκυτάλη παίρνουν οι Αντώνης Πανούτσος, Αντώνης Καρπετόπουλος και Δημήτρης Παπανικολάου στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», με εκλεκτούς καλεσμένους και όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες.
Πρεμιέρα για την εκπομπή «Best of Super League»
Νωρίτερα, στις 21:30 στο Novasports 24 HD, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την νέα εκπομπή «Best of Super League». Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να απολαύσουν μέσα σε μία ώρα όλα όσα θα έχουν διεξαχθεί στα γήπεδα της Super League. Παρουσιαστής της εκπομπής για την 1η αγωνιστική θα είναι ο Γιάννης Πάγκος. Η εκπομπή «Best of Super League» θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή που έχει αγωνιστική δραστηριότητα η Super League με ώρα έναρξης στις 21:30.
Η «Όμορφη ημέρα» για την πρεμιέρα της Super League, ολοκληρώνεται την Δευτέρα 25 Αυγούστου. Η αρχή γίνεται στις 21:00 στο Novasports 1 και Novasports 1 HD, με την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, για να ακολουθήσει στις 21:30 το παιχνίδι Πανιώνιος - Εργοτέλης που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.
Σέντρα σε Ισπανία και Γερμανία!
Από τα κανάλια OTE Sport θα προβληθούν και φέτος όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ηδη ξεκίνησε η Premier League και από αύριο αρχίζουν Bundesliga και Primera Division, με τις Ατλέτικο και Ρεάλ να αγωνίζονται Δευτέρα ελέω του επαναληπτικού του Σούπερ Καπ αύριο, Παρασκευή 22/8, στις 23:30 (OTE Sport 2).
Ξεκινώντας με Ισπανία, το σαββατιάτικο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει καρέ μεταδόσεων: στις 20:00 Μάλαγα – Μπιλμπάο (OTE Sport 4), στις 22:00 Σεβίλλη – Βαλένθια (OTE Sport 1) και Γρανάδα – Ντεπορτίβο (OTE Sport 2) και στις 00:00 Αλμερία – Εσπανιόλ (OTE Sport 1). Τέσσερις μεταδόσεις και την Κυριακή με Εϊμπάρ – Σοσιεδάδ στις 20:00 (OTE Sport 2), Μπαρτσελόνα – Ελτσε (OTE Sport 1), Θέλετα – Χετάφε (OTE Sport 2) στις 22:00 και Λεβάντε – Βιγιαρεάλ στις 00:00 (OTE Sport 2).
Η δράση κλείνει τη Δευτέρα με τα ματς Ρεάλ Μαδρίτης – Κόρδοβα (OTE Sport 2) στις 21:00 και Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο στις 23:00 (OTE Sport 2).
Από τη γερμανική Bundesliga, αύριο Παρασκευή στις 21:30 μεταδίδεται το (OTE Sport 1), το Σάββατο στις 16:30 τα Κολωνία- Αμβούργο (OTE Sport 4), Αννόβερο – Σάλκε (OTE Sport 2) και Χόφενχαϊμ – Αουγκσμπουργκ (OTE Sport 3) και στις 19:30 το Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν (OTE Sport 2). Την Κυριακή ο ΟΤΕ θα δείξει τα Πάντερμπορν – Μάιντς (OTE Sport 2) και Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη (OTE Sport 3)

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα