Στον OTE TV ο ΠΑΟΚ, Εθνική στον ΑΝΤ1

Νίκος Μποζιονέλος
Στον OTE TV ο ΠΑΟΚ, Εθνική στον ΑΝΤ1

bet365

Τηλεοπτικό θα είναι (και) το Ζίμπρου Κισινάου – ΠΑΟΚ, θα μεταδοθεί μεθαύριο από τον OTE TV. Τα δύο φιλικά της Εθνικής μπάσκετ με την Τουρκία από τον ΑΝΤ1, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις στα κανάλια Novasports.
Το Ζίμπρου Κισινάου – ΠΑΟΚ ήταν στον… αέρα τηλεοπτικώς αλλά εντέλει θα μεταδοθεί από τον OTE TV! Οι Μολδαβοί αξίωσαν αρχικά ένα υπέρογκο ποσό για τα δικαιώματα της μετάδοσης ωστόσο μετά από διαπραγματεύσεις η ευχάριστη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής ήταν πως ο ΟΤΕ απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μεθαυριανής αναμέτρησης. Η ρεβάνς στην Τούμπα θα μεταδοθεί live την επόμενη Πέμπτη 28/8 στις 21:00 από το OTE Sport 1HD.
Ετσι, και τα τρία ματς των ελληνικών ομάδων θα είναι τηλεοπτικά την Πέμπτη, όπως γράψαμε από χθες: Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ στο OTE Sport 1HD και Αστέρας Τρίπολης - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Novasports 2.
Για το πρόγραμμα των μεταδόσεων, απόψε και αύριο, των πρώτων αγώνων των play offs του Champions League ενημερωθήκατε χθες από τη στήλη. Αύριο, μετά το Ααλμποργκ – ΑΠΟΕΛ, η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση των αγώνα Λιλ – Πόρτο σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη ενώ θα υπάρξει pre και post game εκπομπή ξεκινώντας από τις 21:00.
Ελλάδα – Τουρκία στον ΑΝΤ1
Η Εθνική Ελλάδας, λίγο πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, δίνει το μοναδικό της αγώνα στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, με αντίπαλο την ανανεωμένη Τουρκία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται και αντιμετωπίζει τη γειτονική μας χώρα αύριο, Τετάρτη 20 Αυγούστου, στις 21:15.
Οι φίλοι της αγαπημένης όλων των Ελλήνων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το σημαντικό τεστ ετοιμότητας της ομάδας, ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και απευθείας από το Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο. Ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον οποίο η Εθνική μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή 22 Αυγούστου. Η πρόβα τζενεράλε της επίσημης αγαπημένης μας θα μεταδοθεί επίσης απευθείας και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1, στις 21:00. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν παράλληλα σε live streaming από το antenna.gr.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις στα κανάλια Novasports
Οι κορυφαίοι του ελληνικού τένις σερβίρουν στα κανάλια Novasports! Τα αθλητικά κανάλια της Nova, δείχνοντας την έμπρακτη στήριξη τους στον ελληνικό αθλητισμό, δίνουν την ευκαιρία στους συνδρομητές τους, να παρακολουθήσουν σε αποκλειστική μετάδοση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις ανδρών και γυναικών. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στα χωμάτινα κορτ του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου. Οι καλύτεροι αθλητές και οι καλύτερες αθλήτριες στο χώρο του ελληνικού τένις, θα διεκδικήσουν τους τίτλους στη σημαντικότερη εγχώρια διοργάνωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.). Τα κανάλια Novasports, θα ενημερώνουν καθημερινά για την εξέλιξη των αγώνων, μέσω των αθλητικών δελτίων του Novasports 24HD και του novasports.gr, ενώ θα μεταδώσουν απευθείας τους ημιτελικούς και τελικούς στο απλό των ανδρών και των γυναικών που θα διεξαχθούν το διήμερο 26-27 Αυγούστου. Το πρόγραμμα:
* Τρίτη 26/8 12:00 A' και B' Ημιτελικός Γυναικών - Α' και Β' Ημιτελικός Ανδρών, Live Novasports 3 & Web TV του Novasports.gr
* Τετάρτη 27/8, 16:00, Τελικός Γυναικών-Τελικός Ανδρών & Απονομές Live Novasports 3 & Web TV του Novasports.gr
Απαγορεύσεις
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να απαγορεύσει στους οπαδούς να μεταφέρουν iPad και άλλες συσκευές tablet στο «Ολντ Τράφορντ» ενώ Premier League προειδοποίησε τους φιλάθλους πως απαγορεύεται το ανέβασμα φάσεων και γκολ από τους αγώνες της στο Vine και η κοινοποίηση τους στο Twitter και στα υπόλοιπα social media.
Στα… πεταχτά
* Σχετικά με δημοσιεύματα και αφορούν στο αρχείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και σε ισχυρισμούς για πώληση, η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ τα χαρακτήρισε ως «απολύτως ψευδή».
* Από τον ΣΚΑΪ στην… Εθνική Τράπεζα η Σύλβια Κλιμάκη. Η δημοσιογράφος ανέλαβε τμήμα δημοσίων σχέσεων της τράπεζας.
* Μόνο Σαββατοκύριακα θα βγαίνει από τον Σεπτέμβριο ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ σταματώντας την καθημερινή εκπομπή, η οποία θα καλυφθεί είτε επεκτείνοντας το πρωινό της Άννας Μπουσδούκου είτε με το δίδυμο των Χρήστου Κούτρα Γιάννη Ντσούνου.
* Ο Θέμης Μάλλης, αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, αποχώρησε από το STAR ύστερα από 14 χρόνια.
* Η δημοσιογράφος και πολιτική συντάκτρια του «Βήματος» Δήμητρα Κρουστάλλη, τοποθετήθηκε ως αναπληρωματικό μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Διπλωματικής Ακαδημίας του υπουργείου Εξωτερικών.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα