Πανδαισία στον ΟΤΕ TV, στη ΝΕΡΙΤ το Σούπερ Καπ

Gazzetta team
Πανδαισία στον ΟΤΕ TV, στη ΝΕΡΙΤ το Σούπερ Καπ

bet365

Ντόρτμουντ-Μπάγερν, τα φιλικά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ & οι αγώνες της εθνικής παίδων στο Μουντομπάσκετ του Ντουμπάι, ζωντανά αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV.

Κορυφαίοι αγώνες από ποδόσφαιρο, μηχανοκίνητο αθλητισμό, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, και μπιτς σόκερ, παίζουν αυτή την εβδομάδα ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV.

Σούπερ θέαμα επιφυλάσσουν στους συνδρομητές του OTE TV, ο γερμανικός τελικός του Σούπερ Καπ, Ντόρτμουντ-Μπάγερν την Τετάρτη 13 Αυγούστου, οι φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ με την QPR στο Λονδίνο και την Ιντερ στην Τούμπα, ο φιλικός της ΑΕΚ με την Ένωση Διμηνίου, το επετειακό φιλικό Μπάγερν-Μάντσεστερ Γ., το τριήμερο του Grand Prix για το Moto GP στην Indianapolis. Όλα τα παραπάνω μαζί με τα παιχνίδια της εθνικής μπάσκετ των παίδων στο FIBA U17 World Championship του Ντουμπάι, τα τουρνουά τένις ATP 1000 του Τορόντο και του Σινσινάτι, οι αναμετρήσεις του FIVB World Grand Prix βόλεϊ και η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach soccer, θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV, ζωντανά, αποκλειστικά και σε ποιότητα high definition στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT.

Σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις & κορυφαίες διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο. Έχοντας εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τους εντός έδρας αγώνες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λίγκ, ο OTE TV θα μεταδώσει,

αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια δυο ιδιαίτερα σημαντικά φιλικά του ΠΑΟΚ, με την ΚΠΡ στο Λονδίνο το Σάββατο 9 Αυγούστου (17.00, OTE SPORT 1HD) και με την Ιντερ στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 14 Αυγούστου (21.00, OTE SPORT 1HD).

Στο πλαίσιο των μεταδόσεων των φιλικών αγώνων της ΑΕΚ, τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV θα προβάλλουν κατά σειρά τα παιχνίδια στο Πήλιο, με το Διμήνι την Τετάρτη 13 Αυγούστου (18.00, OTE SPORT 5), τον Ρήγα Φεραίο την Τετάρτη 20 Αυγούστου (18.00, OTE SPORT 5) και με τη Λάρισα, το Σάββατο 23 Αυγούστου (21.00, OTE SPORT 3HD) στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, στο OTE SPORT 4 την Πέμπτη 14 Αυγούστου (03.15), θα προβληθούν ο επαναληπτικός τελικός του Copa Libertadores, Νασιονάλ-Σαν Λορένσο μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Αργεντινή, ενώ στις 04.00 από το OTE SPORT 5 θα μεταδοθεί και ο αγώνας Σαο Πάολο-Μπραγκαντίνο για το Copa do Brasil.

Οι καλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού Στo Moto GP, για τον ένατο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το GrandPrix των ΗΠΑ, μόνο οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 και 2 της Παρασκευής 8 Αυγούστου (16.50 & 21.00, OTE SPORT1HD) τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 και τη μάχη της pole position στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά 1 και 2 του Σαββάτου 9 Αυγούστου (16.50, 20.25, & 21.05 OTESPORT 1HD). Την Κυριακή 13 Αυγούστου, από τις 16.50, πάντα στο OTE SPORT1HD, μόνο οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια τη μετάδοση των αγώνων Moto 3, Moto 2 (19.05) και MotoGP (20.30) από την πίστα της Ιντιανάπολις, ενώ στις 01.30 από το OTE SPORT1HD θα μεταδοθεί ο αγώνας Rallycross του Καναδά.

Σπουδαίες μεταδόσεις, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ & μπίτς σόκερ

Στο μπάσκετ, λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών της Ισπανίας, ο OTE TV θα καλύψει ζωντανά, αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια από το OTE SPORT 3HD, τις αναμετρήσεις της Εθνικής παίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ντουμπάι, με αντιπάλους τις ΗΠΑ (Παρασκευή 8 Αυγούστου, 20.00), τις Φιλιππίνες (Σάββατο 9 Αυγούστου, 17.45) και την Ανγκόλα (Δευτέρα 11 Αυγούστου, 15.30) στην πρώτη φάση.

Εξαιρετικά πλούσιο είναι το πρόγραμμα των μεταδόσεων του OTE TV και στο τένις, με μεταδόσεις των τουρνουά ATP 1000 στο Τορόντο και το Σινσινάτι από το OTE SPORT 2HD. Τα πρώτο τουρνουά ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή του τελικού, την Κυριακή 10 Αυγούστου (22.00) και του Σινσινάτι αντίστοιχα την Κυριακή 17 Αυγούστου (23.00).

Για το βόλεϊ, μετά την ολοκλήρωση του FIVB World League ανδρών, ο OTE TV, συνεχίζει να προβάλλει τις αναμετρήσεις του FIVB World Grand Prix στις γυναίκες, από Σάββατο 9 έως και την Κυριακή 24 Αυγούστου.

Επιπλέον, στις 8 & 9 Αυγούστου, από το OTE SPORT 5, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά, οι ημιτελικοί και τελικοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπίτς σόκερ.

Συνημμένα, το αναλυτικό ανανεωμένο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του OTE TV, από την Παρασκευή 8 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014.

Στη ΝΕΡΙΤ το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ

Σε απευθείας σύνδεση με το Κάρντιφ της Ουαλλίας, η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει την Τρίτη 12 Αυγούστου στις 21.45 τον αγώνα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σεβίλλη για το ευρωπαϊκό Super Cup. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να απολαύσουν την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ, του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Χάμες Ροντρίγκεζ απέναντι στην κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη, του Κέβιν Γκαμεϊρό και του Ιάγκο Ασπας και σε παράλληλη μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤ sports και τη NERIT HD.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, στις 21.00, ο Ιωσήφ Νικολάου θα παρουσιάσει στην pre-game εκπομπή της ΝΕΡΙΤ για το Super Cup, όλα τα τελευταία νέα της Ρεάλ και της Σεβίλλης λίγο πριν από την σέντρα της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει η post-game εκπομπή, με δηλώσεις των πρωταγωνιστών της βραδιάς.

Απεργία στη Θεσσαλονίκη

Τα ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ, της ΕΠΗΕΘ και της ΕΤΗΠΤ-Θ προκηρύσσουν εικοσιτετράωρη απεργιακή κινητοποίηση στις εφημερίδες «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη», «Σπορ του Βορρά» από τις 09:00 της Δευτέρας 11 Αυγούστου ως τις 09:00 της Τρίτης 12 Αυγούστου 2014.
Οι Ενώσεις, υπερασπιζόμενες από κοινού τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων, νυν και πρώην εργαζόμενων στη ΜΕΕ ΑΕ, καλούν την εργοδοσία:
Να καταβάλει τα δεδουλευμένα που οφείλει τόσο στους εργαζόμενους όσο και σε συναδέλφους που απολύθηκαν ή αποχώρησαν εθελουσίως.
Να είναι εφεξής συνεπής στις υποχρεώσεις της έναντι των εργαζομένων και του νόμου.

Το Eurosport θα προβάλει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα