Στον ΟΤΕ TV το ΠΑΟ – Σταντάρ, Πορτογαλία στο Action 24

Στον ΟΤΕ TV το ΠΑΟ – Σταντάρ, Πορτογαλία στο Action 24

bet365

Από τον ΟΤΕ TV το Παναθηναϊκός – Σταντάρ, «ανοιχτό» προς διαπραγμάτευση το πρώτο ματς στη Λιέγη όπως και τα προσεχή ματς Ατρόμητου και Αστέρα. Και το πορτογαλικό πρωτάθλημα πήρε το Action 24.
Την Τετάρτη 6 Αυγούστου διεξάγεται στη Λεωφόρο η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως έγινε γνωστό μετά τη σημερινή κλήρωση. Και θα μεταδοθεί από τον OTE TV, κάτι που είχε αναφέρει η στήλη από τις 19 Μαΐου (και ισχύει και για τα ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς και του ΠΑΟΚ).
Αντιθέτως, είναι προς διαπραγμάτευση ο πρώτος αγώνας στη Λιέγη, στις 30 Ιουλίου, όπως και οι αγώνες του Ατρόμητου και του Αστέρα (με Χάουγκεσουντ ή Σαράγεβο και Μάιντς, αντίστοιχα) ενώ η ρεβάνς Αστέρας – Ροβανιέμι την προσεχή Πέμπτη θα μεταδοθεί (όπως και το χθεσινό 1-1 του πρώτου αγώνα) από τα κανάλια Novasports.
Υπενθυμίζεται πως τα play offs του Champions League υπάγονται σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης, άρα αν προκριθεί ο Παναθηναϊκός θα μεταδοθούν από ΝΕΡΙΤ και Nova (το ένα Τρίτη, το άλλο Τετάρτη). Αντιθέτως, τα play offs του Europa League είναι επίσης προς διαπραγμάτευση.
Φιλικοί αγώνες του Παναθηναϊκού και Ατρόμητου στα κανάλια Novasports
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 19 Ιουλίου στις 19:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD, από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, τον φιλικό αγώνα Παναιγιάλειος - Παναθηναϊκός, ενώ την ίδια ώρα από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD θα παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα Ατρόμητος – Καλλιθέα.
Ο Κυπελλούχος Ελλάδας, Παναθηναϊκός, στο τρίτο φιλικό τεστ προετοιμασίας θα αναμετρηθεί στο Αίγιο, με τον Παναιγιάλειο. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι o Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Διονύσης Στρούμπος. Την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος, θα υποδεχτεί στο Περιστέρι την Καλλιθέα. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Αποστόλης Λάμπος.
Με τον ΟΦΗ στην Ολλανδία
O ραδιοφωνικός σταθμός του Ηρακλείου Athletic Radio 104,2 θα ακολουθήσει τον ΟΦΗ στην προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία. Μέσα από το site του σταθμού (athleticradio.gr) θα μπορείτε να ακούσετε ραδιοφωνικά όλα τα παιχνίδια της κρητικής ομάδας.
Και Πορτογαλία στο Action 24!
Ενα χρόνο έμεινε… άστεγη τηλεοπτικά η πορτογαλική Primeira Liga καθώς από φέτος θα μεταδίδεται από το Action 24. Πρόπερσι έδειχνε δύο ματς την εβδομάδα η Nova ενώ πέρυσι δεν μεταδιδόταν τηλεοπτικά.
Μαζί με την Πορτογαλία, το Action 24 θα μεταδίδει φέτος αγώνες των πρωταθλημάτων της Ολλανδίας, της Ρωσίας και της Δανίας ενώ εξασφάλισε τους αγώνες Κυπέλλου της Σκωτίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας και του Βελγίου. Για τρίτη σεζόν θα παρουσιάζονται οι δραστηριότητες του Άγιαξ, του μεγαλύτερου συλλόγου της Ολλανδίας μέσω του Ajax TV.
Η πορτογαλική Primeira Liga ξεκινά στις 17 Αυγούστου, η ολλανδική Eredivisie στις 10 Αυγούστου, η ρωσική Premier Liha από τις 2 Αυγούστου και η Δανία… σήμερα, με πρώτη μετάδοση την Κυριακή 20 Ιουλίου στις 15:00 με την αναμέτρηση της Οντένσε με τη νεοφώτιστη Χόμπρο.
Υπενθυμίζεται ότι από την περσινή σεζόν υπάρχει συνεργασία Action 24 και Nova με στιγμιότυπα της Super League στο πρώτο και αγώνες από το πρώτο στη συνδρομητική, άρα ίσως προβληθούν και πορτογαλικοί αγώνες στα κανάλια Novasports.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στη ΝΕΡΙΤsports
H ΝΕΡΙΤsports, πιστή στα μεγάλα ραντεβού του κλασικού αθλητισμού, θα μεταδώσει αύριο Σάββατο 19 Ιουλίου ( 19.00-21.00) και την Κυριακή 20 Ιουλίου ( 18.00-20.00) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου. Σε απευθείας μετάδοση από το ΟΑΚΑ, οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν λεπτό προς λεπτό τις προσπάθειες των Κώστα Φιλιππίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου, Κατερίνας Στεφανίδη, Λούη Τσάτουμα, Κώστα Δουβαλίδη και των υπολοίπων κορυφαίων Ελλήνων πρωταθλητών, που θα διεκδικήσουν τους τίτλους της φετινής χρονιάς στα αγωνίσματά τους.
Στη ΝΕΡΙΤ ο πρώτος τελικός του Ευρωπαϊκού Λιγκ
Ο πρώτος τελικός του Ευρωπαϊκού Λιγκ Ανδρών 2014 του βόλεϊ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Ιουλίου στο ΔΑΚ Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη. Η πρώτη μάχη των παικτών του Σωτήρη Δρίκου με το Μαυροβούνιο θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΡΙΤ, ενώ ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί στην πόλη Μπούντβα με ώρα έναρξης τις 21.00 (ώρα Ελλάδας).
Οι 22 προσληφθέντες σε ΝΕΡΙΤ
Με ξεχωριστές αποφάσεις ανά κατηγορία συντακτών αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι αποφάσεις του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ για τις προσλήψεις των πρώτων δημοσιογράφων, εκτός ΑΣΕΠ. Στους προσληφθέντες που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια είναι μεταξύ άλλων Ραλλού Αλεξοπούλου (οικονομικό), Ανδριάνα Μαγγανιά, Ρίτσα Καστάνη και Μαρία Καρχιλάκη (διεθνή), Λία Μπεθάνη και Γιάννης Τρούπης (κοινοβουλευτικό)
Στα… πεταχτά
* Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς ανέλαβε διευθυντής προγράμματος του Action24. Στο δυναμικό εντάσσεται από Σεπτέμβριο και η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή.
* Ζημιές που ανέρχονται συνολικά σε πόσο άνω των 15 εκατ. ευρώ παρουσιάζει ο κύκλος εργασιών των τηλεοπτικών σταθμών ALPHA και STAR, με τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς ωστόσο να έχουν καταφέρει να περιορίσουν της ζημιές τους συγκριτικά με το 2012.
* «NEWSROOM», ένα νέο δίωρο μεσημεριανό μαγκαζίνο κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 4 Αυγούστου στις 13.00 με παρουσιάστρια την Έλενα Παπαδημητρίου.
* Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Αυγής» Βασίλης Μουλόπουλος εξελέγη αντιπρόεδρος στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ), από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης .
* Το ΔΣ του MEGA ενέκρινε την εισήγηση της διεύθυνσης προγράμματος του καναλιού για να αναλάβει ο Μάρκος Σεφερλής την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Μαζί του και η Ελενα Τσαβαλιά.
* Ο Real FM 97,8 με ανακοίνωσή του «καλωσορίζει στο δυναμικό του τους καταξιωμένους δημοσιογράφους Μάκη Γεωργίου και Τάκη Χατζή».

Follow on Twitter: @nbozionelos

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα