Ολυμπιακός και Αστέρας στη Nova, πλούσιο πρόγραμμα στον OTE TV

Ολυμπιακός και Αστέρας στη Nova, πλούσιο πρόγραμμα στον OTE TV

bet365

Πέμπτη με φιλικό Ολυμπιακού και ευρωπαϊκό ματς Αστέρα στα κανάλια Novasports, νέα αθλητική εκπομπή στο Action24, πλούσιο πρόγραμμα με Formula 1, World League και Copa Libertadores στον OTE TV.
Ηταν το Μουντιάλ των social media. Από τις 12 Ιουνίου ως τις 13 Ιουλίου, 350 εκατ. άτομα συμμετείχαν στη συζήτηση στο Facebook για το Μουντιάλ με τρία δισεκατομμύρια σχετικές αλληλεπιδράσεις (δημοσιεύσεις, σχόλια και likes).
Για τον τελικό μεταξύ της Γερμανίας και Αργεντινής, 88 εκατ. χρήστες παρήγαγαν 280 εκατ. αλληλεπιδράσεις- κάτι που καθιστά το παιχνίδι το πιο «συζητηθέν» αθλητικό γεγονός στην ιστορία του κοινωνικού δικτύου!
Ολυμπιακός – Ντινάμο Κιέβου αύριο στα κανάλια Novasports
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Πέμπτη 17 Ιουλίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD, από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD, το φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με την ουκρανική, Ντινάμο Κιέβου. Στην περιγραφή του παιχνιδιού και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο, θα είναι οι απεσταλμένοι των καναλιών Novasports, Γιώργος Λυκουρόπουλος και Νίκος Γαβαλάς.
Νέα αθλητική εκπομπή στο Action24
Ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός, αναλαμβάνει καθημερινή αθλητική εκπομπή στο Action24. H νέα, αθλητική εκπομπή του Action24 με τον έμπειρο σπορτκάστερ θα περιλαμβάνει όλο το φάσμα των σημαντικών αθλητικών ειδήσεων της ημέρας προσφέροντας σφαιρική ενημέρωση και θέαμα σε όλους τους φιλάθλους. Η εκπομπή θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 20:00 – 21:00 και θα ξεκινήσει σύντομα.
Live αύριο το Ροβανιέμι – Αστέρας στο Novasports 2
Η πρώτη «μάχη» του Αστέρα Τρίπολης για ευρωπαϊκή διάκριση έρχεται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 17 Ιουλίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD και σε Live Audio μέσω της Web TV τουnovasports.gr, τον πρώτο αγώνα Ροβανιέμι – Αστέρας Τρίπολης για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.
Στην περιγραφή του παιχνιδιού και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο, θα είναι οι απεσταλμένοι των καναλιών Novasports, Γιώργος Λιώρης και Γιώργος Μαρκόπουλος αντίστοιχα. Οι Αρκάδες θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της φινλανδικής ομάδας, εν όψει και του επαναληπτικού αγώνα στην Τρίπολη, προκειμένου να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η ρεβάνς του αγώνα, Αστέρας Τρίπολης - Ροβανιέμι, θα μεταδοθεί την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 21:00, ζωντανά και αποκλειστικά, από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.
Formula 1 στο OTE Sport 1HD
Ο δρόμος για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στη Formula 1, περνάει από το γερμανικό Grand Prix και την ξεχωριστή πίστα του Χοκενχάιμ από 18 έως 20 Ιουλίου. Τα ελεύθερα δοκιμαστικά, η μάχη της pole position και εξήντα επτά συναρπαστικοί γύροι γεμάτοι αγωνία, οριακά προσπεράσματα και μονομαχίες ρόδα με ρόδα, έρχονται ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE Sport 1HD.
Μεθαύριο, Παρασκευή 18/7 στις 10:50 και στις 14:50 και το Σάββατο 19/7 στις 11:50 θα μεταδοθούν τα ελεύθερα δοκιμαστικά, το Σάββατο 19/7 στις 14:50 τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και την Κυριακή 20/7 στις 14:45 ο αγώνας ενώ η εκπομπή «Grand Prix» θα ξεκινήσει στις 13:45.
Live το Final 4 του World League
Ο γαλαξίας αστέρων του παγκόσμιου βόλεϊ δίνει ραντεβού μόνο στον OTE TV για τους τελικούς και τον φετινό τίτλο στο FIVB World League. Οι κορυφαίοι παίκτες, οι καλύτερες ομάδες κοντράρονται για την πρωτιά στη μαγευτική Φλωρεντία και το «Νέλσον Μαντέλα Φόρουμ». Πέντε ημέρες γεμάτες δράση, καρφιά, απίθανες άμυνες και συναρπαστικά παιχνίδια, έρχονται καθημερινά από 16 έως 20 Ιουλίου, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 2HD.
Οι ημιτελικοί μεταδίδονται το Σάββατο 19/7 στις 19:30 και στις 22:30 και, την Κυριακή 20/7 ίδιες ώρες, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.
Η μετάδοση του 51ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports από την Πέμπτη 17 Ιουλίου έως και την Κυριακή 27 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά το 51ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου. Οι εκπομπές θα προβάλλονται σε πρώτη μετάδοση κάθε βράδυ στις 22:30 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, καθώς και από τη Web TV του Novasports.gr και σε επανάληψη την ίδια μέρα στις 24:00 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.
Το πλέον ιστορικό ιστιοπλοϊκό γεγονός ανοιχτής θάλασσας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΟΙΑΘ, θα πλέει για δέκα ημέρες στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και η Novasports Sailing Team θα βρίσκεται on board για να μεταφέρει καθημερινά την εξέλιξη των αγώνων. Οι μεταδόσεις θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Ιουλίου με μία εκπομπή "αφιέρωμα" στο περσινό 50ο Ράλλυ Αιγαίου. Από την Παρασκευή 18 Ιουλίου και κάθε βράδυ στις 22:30, η Novasports Sailing Team αποτελούμενη από τον Παντελή Λώλη, τις κάμερες εν πλω και την ομάδα παραγωγής των αθλητικών καναλιών της Nova, θα μεταφέρουν τις εξελίξεις της ημέρας σε μία δεκαπεντάλεπτη ενημέρωση. Την Κυριακή 27 Ιουλίου στις 22:30 θα μεταδοθεί η τελευταία εκπομπή από τις διαδρομές του αγώνα, ενώ την Τετάρτη 30 Ιουλίου οι συνδρομητές θα απολαύσουν μία εκπομπή-ανασκόπηση του 51ου Ράλλυ Αιγαίου με όλες τις μεγάλες στιγμές των αγώνων, τα παραλειπόμενα, αλλά και κυρίως τους τερματισμούς και τις απονομές στους νικητές.
Ερχεται το Copa Libertadores στον OTE TV
Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ακολουθούν, ζωντανά και αποκλειστικά στον OTE TV, η ανάδειξη της καλύτερης ομάδας σε επίπεδο συλλόγων της Λατινικής Αμερικής. Μέσα από τους πρώτους αγώνες για τους ημιτελικούς του Copa Libertadores, τέσσερις ομάδες, Νασιονάλ, Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ, Σαν Λορέντζο και Μπολιβάρ, αναζητούν πλεονέκτημα εν’ όψει των επαναληπτικών, με στόχο τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Οι πρώτοι ημιτελικοί του Copa Libertadores διεξάγονται την Τετάρτη 23/7 (μετάδοση από το OTE Sport4) μεταξύ της Νασιονάλ Ασουνσιόν και της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ και την Πέμπτη 24/7 (επίσης από το OTE Sport4) ανάμεσα σε Σαν Λορέντζο και Μπολίβαρ.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα