Συναντήσεις Super League με ΠΣΑΤ και ΕΦΕ

Συναντήσεις Super League με ΠΣΑΤ και ΕΦΕ

bet365

Τι έγινε στις συναντήσεις των ανθρώπων της Super League με εκπροσώπους του ΠΣΑΤ και της ΕΦΕ.
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League Δημήτρη Αγραφιώτη και τον αναπληρωτή πρόεδρο Στράτο Σωπήλη είχε σήμερα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σωτήρη Τριανταφύλλου, τον α’ αντιπρόεδρο Αντώνη Αντωνόπουλο, το β’ αντιπρόεδρο Γιάννη Καραλή και τον γενικό γραμματέα Θεόδωρο Νταβέλο.
Ο πρόεδρος της Super League Δημήτρης Αγραφιώτης δήλωσε: «Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους θεσμικούς εταίρους μας, όπως είναι ο ΠΣΑΤ, πάντα με γνώμονα την εξεύρεση λύσεων. Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι επιτελούν σημαντικό έργο και ιδιαίτερα σε εποχές κρίσης για την ελληνική κοινωνία είναι πολύ σημαντικό να διασφαλιστεί το ποδόσφαιρο από ακραίες εκδηλώσεις, οι οποίες υποδαυλίζουν την οπαδική βία. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εργασία των εκπροσώπων του Τύπου στα γήπεδα και να βελτιωθούν οι συνθήκες και σε αυτό το πλαίσιο η συνεργασία μας με τον ΠΣΑΤ είναι διαρκής».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου σημείωσε: «Η συνεργασία του ΠΣΑΤ με τη Super League συνεχίζεται και επεκτείνεται. Στόχος των δύο πλευρών είναι η απρόσκοπτη εργασία των εκπροσώπων του Τύπου και η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους στα γήπεδα, μέσα σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον. Η συνεργασία του ΠΣΑΤ με τη Super League είναι διαρκής και θεσμική, με διαύλους επικοινωνίας και κοινές πρωτοβουλίες που ως στόχο θα έχουν την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφικής εργασίας στα γήπεδα όλης της χώρας ».
Συνάντηση θεσμικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής και με διοίκηση της ΕΦΕ, κατά την οποία ο κ. Αγραφιώτης και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League Στράτος Σωπήλης συνομίλησαν για ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Παρόντες από την ΕΦΕ ήταν ο πρόεδρος Μάριος Λώλος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαθανασίου, η γενική γραμματέας Χριστίνα Ζαχοπούλου και η νομική σύμβουλος Νατάσα Τσουκαλά.
Στο πλαίσιο της συστηματικής θεσμικής συνεργασίας της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ με την ΕΦΕ θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις, με γνώμονα την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και της φωτοειδησεογραφικής κάλυψης στα γήπεδα της Super League.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα