Σάββατο με φιλικά ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και… Σαραβάκο, Αναστασίου

Σάββατο με φιλικά ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και… Σαραβάκο, Αναστασίου

bet365

Σάββατο με φιλικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα κανάλια Novasports, και τα φιλικά του ΠΑΟΚ με Ιντερ και ΚΠΡ θα δείξει ο ΟΤΕ TV, «Προσωπικά» αύριο στη ΝΕΡΙΤ με Σαραβάκο, Αναστασίου και Κατσικάρη!
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, αύριο Σάββατο 12 Ιουλίου στις 18:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD, από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, τον φιλικό αγώνα Παναθηναϊκός – Λέγκια Γκντανσκ.
Και, την ίδια ώρα (18:00) από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD θα παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακός – Κούμπαν Κράσνονταρ. Στην περιγραφή του αγώνα του Ολυμπιακού θα είναι ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νίκος Γαβαλάς ενώ στην περιγραφή του αγώνα του Παναθηναϊκού θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νίκος Τζουάννης.
Τα φιλικά του ΠΑΟΚ στον ΟΤΕ TV
Τις προάλλες διαβάσατε από τη στήλη για τα πρώτα φιλικά του ΠΑΟΚ που θα μεταδοθούν αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια από τον ΟΤΕ TV. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τα ματς με Σταντάρ Λιέγης (12/7), Ντνιέπρ (15/7), Τσβόλε (18/7) και Βααλβάικ (23/7), όλα επί ολλανδικού εδάφους ενώ θα οριστεί και ένα ακόμη για τιε 26/7.
Από τον ΟΤΕ TV θα μεταδοθούν και τα φιλικά του ΠΑΟΚ που θα διεξαχθούν στην Τούμπα, θα είναι τρία και ως τώρα έχει φιξαριστεί αυτό με την Ιντερ, στις 14/8 στις 20:30 ενώ θα μεταδοθεί και το φιλικό με την ΚΠΡ στην Αγγλία (9/8).
«Προσωπικά» αύριο με Σαραβάκο, Αναστασίου και Κατσικάρη!
Τρεις σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Γιάννης Αναστασίου και ο Φώτης Κατσικάρης, θα είναι καλεσμένοι αυτό το Σάββατο της Έλενας Κατρίτση, στις 19:15 και στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΝΕΡΙΤ.
Μια από τις μεγαλύτερες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Δημήτρης Σαραβάκος, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Σχολιάζει την εμφάνιση της Εθνικής στο Μουντιάλ. Παίρνει θέση απέναντι στον γκολκίπερ της Κόστα –Ρίκα, όπως άλλωστε συνήθιζε, με μεγάλη επιτυχία τις περισσότερες φορές τα χρόνια που πρωταγωνιστούσε στα γήπεδα, ξεσηκώνοντας τον κόσμο στις κερκίδες. Αναφέρεται στη συμπεριφορά του Σάντος και στα όσα επακολούθησαν. Θυμάται όσα έζησε ο ίδιος στο πολυσυζητημένο Μουντιάλ του 1994 και περιγράφει το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας που δεν ήταν ,όπως το είχε ονειρευτεί.
Ο πιο επιτυχημένος προπονητής τη σεζόν που πέρασε, ο κόουτς του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, με το βλέμμα στραμμένο στο Μουντιάλ ξεχωρίζει τους τρεις καλύτερους παίκτες της Εθνικής, τους οποίους θα ήθελε να έχει στην ομάδα του και επιλέγει την πεντάδα των παικτών που θα έβαζε να χτυπήσουν τα κρίσιμα πέναλτι. Σχολιάζει τις τελευταίες στιγμές του Σάντος στο πάγκο της εθνικής, αλλά και τις αντιδράσεις του. Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του στα γήπεδα του εξωτερικού μιλά για την νοοτροπία των ελλήνων ποδοσφαιριστών και για όλα όσα πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μας χαρίσει το ποδόσφαιρο και στο μέλλον όμορφες στιγμές.
Και ενώ η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου πλησιάζει στο τέλος της, τα βλέμματα όλων των φιλάθλων στρέφονται στην Ισπανία, όπου σε λίγο καιρό, ξεκινά το Μουντομπάσκετ του 2014.Ο νέος προπονητής της “επίσημης αγαπημένης” των ελλήνων, της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, ο Φώτης Κατσικάρης, μιλά για πρώτη φορά, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και αποκαλύπτει τα πλάνα που έχει για την ομάδα. Αναφέρεται στα σενάρια που αφορούν στη συμμετοχή ή μη κάποιων παικτών στην εθνική και βεβαίως σχολιάζει την ελληνική παρουσία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
NΕΡΙΤ HD στα Χανιά και Ρέθυμνο
Ξεκίνησε από χθες η μετάδοση από το Κέντρο Εκπομπής της Μαλάξας στα Χανιά της πρώτης πολυπλεξίας της ΝΕΡΙΤ από το κανάλι 24 UHF (498 MHz). Από την συχνότητα αυτή μεταδίδονται τα τηλεοπτικά κανάλια NΕΡΙΤ, NΕΡΙΤSports και το υψηλής ευκρίνειας NΕΡΙΤ HD. Επίσης μεταδίδονται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Πρώτο Πρόγραμμα, Τρίτο Πρόγραμμα και Κόσμος. Η τροφοδοσία του πομπού γίνεται από το δορυφορικό σήμα της ΝΕΡΙΤ στις 3 μοίρες ανατολικά και τον Eutelsat 3B.
«Καλό καλοκαίρι σε όλους»
Τελευταία εκπομπή της σεζόν σήμερα (Παρασκευή 11/7) για την εκπομπή «Live U» και την Πόπη Τσαπανίδου. Μια ιδιαίτερα απαιτητική, δημοσιογραφικά, χρονιά έκλεισε με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς η νέα ενημερωτική εκπομπή, που δημιουργήθηκε στο Star, απέφερε υπερδιπλασιασμό των ποσοστών τηλεθέασης της ζώνης, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.
«Ήταν μια ακόμα αρχή για μένα. Με νέους συνεργάτες, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον! Όλοι μαζί, βάλαμε νέα θεμέλια και δημιουργήσαμε, μια ενημερωτική ζώνη! Η χρονιά λοιπόν, ήταν εξαιρετικά δημιουργική και θέλω να ευχαριστήσω τους τηλεθεατές, για την τιμή, που μας έκαναν, να μας επιλέξουν για την πρωινή τους ενημέρωση. Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβρη» είπε και αποχαιρέτισε η όμορφη παρουσιάστρια.
Στα… πεταχτά
* Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η Ολγα Τρέμη ενημέρωσε προ ημερών την διοίκηση του MEGA ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του σταθμού από την επόμενη σεζόν.
* «Το Πρωινό» με το Γιώργο Παπαδάκη μας αποχαιρετάει για καλοκαίρι την Παρασκευή 11 Ιουλίου και τη σκυτάλη της πρωινής ενημέρωσης παίρνουν πλέον στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ρογκάκος, ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου, από αυτή τη Δευτέρα 14 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα με Παρασκευή.
* Την 1 Αυγούστου οριστικά, και όπως είχαμε αναφέρει. θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μεγαλύτερο περιοχικό switch off, στην Αττική. Συγκεκριμένα, θα ενεργοποιηθούν συνολικά 13 κέντρα εκπομπής που θα δώσουν πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα στους κατοίκους των νομών Αττικής και Εύβοιας καθώς και μέρος των Κυκλάδων.
* Μια 15ετία μετά την εισαγωγή της «Καθημερινής» στο Χρηματιστήριο κι αφού η εκδοτική εταιρία χρησιμοποιήθηκε προς άντληση κεφαλαίων που επενδύθηκαν στη ναυτιλία, η οικογένεια Αλαφούζου αποφασίζει να την αποσύρει.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα