Eurobasket Νέων στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, Αστέρας... x2 στη Nova

Eurobasket Νέων στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, Αστέρας... x2 στη Nova

bet365

Από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV θα μεταδοθούν οι αγώνες της εθνικής Νέων από τη βάση του Eurobasket U20. Η Nova πήρε και το πρώτο ματς του Αστέρα με τη Ροβανιέμι, πόσοι είδαν χθες Ολλανδία – Αργεντινή στη ΝΕΡΙΤ.
1.761.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το χθεσινό ματς θρίλερ ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αργεντινή και την πρόκριση της «αλμπισελέστε» στα πέναλτι, ώρα 01:54 Ελλάδας! Η μέση τηλεθέαση ήταν 17,3% και το μέσο μερίδιο 56,2%!
Για το Παγκόσμιο Κύπελλο απέμειναν μόνο δύο ματς για να ολοκληρωθεί: ο μικρός τελικός, το Σάββατο στις 23:00, ανάμεσα σε Βραζιλία και Ολλανδία και ο μεγάλος τελικός, την Κυριακή στις 22:00, μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής.

Από τις 20:10 την Κυριακή θα γίνει σύνδεση με το Ρίο και το «Μαρακανά» για τη μετάδοση της τελετής λήξης του Μουντιάλ, η οποία θα κρατήσει ως και τις 20:35 και κατόπιν θα προβληθεί η pre game εκπομπή.
Στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV η Εθνική Νέων
Τον ΑΝΤ1 περιμέναμε, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV μας βγήκε! Από το σαλονικιώτικο κανάλι («αδερφάκι» του ΑΝΤ1) θα μεταδοθούν οι αγώνες της εθνικής ομάδας Νέων για την τελική φάση του Eurobasket U20, που διεξάγεται στο Ηράκλειο.
Οι μεταδόσεις των κρίσιμων παιχνιδιών της «γαλανόλευκης» θα μεταδοθούν αποκλειστικά από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV τη Δευτέρα 14 , την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Ιουλίου στις 19:15 απευθείας από το Ηράκλειο και αφορά στους αγώνες της β’ φάσης της διοργάνωσης, όπως είχαμε αναφέρει.
Και τα δύο ματς του Αστέρα στα κανάλια Novasports
Μετά τον επαναληπτικό, όπως είχαμε αναφέρει, τα κανάλια Novasports εξασφάλισαν και τον πρώτο αγώνα τουΑστέρας Τρίπολης με τη Ροβανιέμι για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Πέμπτη 17 Ιουλίου στις 19:00, θα παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, καθώς και σε Live Audio μέσω της Web TV του novasports.gr, τον πρώτο αγώνα που διεξάγεται, όχι στο χωριό του... Αϊ-Βασίλη αλλά στο Ούλου (κάπου 250 χλμ. μακριά), μιας και το γήπεδο στο Ροβανιέμι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA. Ο επαναληπτικός αγώνας στην Τρίπολη, θα μεταδοθεί την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 21:00, ζωντανά και αποκλειστικά, από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, καθώς και σε Live Audio μέσω της Web TV του novasports.gr.
MotoGP στον OTE TV
Το κυνήγι του τίτλου στο Moto GP, συνεχίζεται ζωντανά και αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαρκ Μαρκέθ και τους κορυφαίους αναβάτες, να τα δίνουν όλα για τη καρό σημαία στη Γερμανία. Στο εντυπωσιακό Σάχσενρινγκ, φαβορί και αουτσάιντερ κοντράρονται σε μονομαχίες ρόδα με ρόδα, με μοναδικό στόχο την πρωτιά και τους βαθμούς.
Την Παρασκευή 11/4 και το Σάββατο 12/7 μεταδίδονται (10:50 και 15:00) τα ελεύθερα δοκιμαστικά και την Κυριακή 13/7 στις 11:45 ο αγώνας Moto3, στις 13:05 ο αγώνας Moto2 και στις 14:30 ο αγώνας MotoGP.
Live Ελλάδα - Σλοβενία
Το Σάββατο στις 19:00 από τη ΝΕΡΙΤsports και τη ΝΕΡΙΤ HD, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μετάδοσης του Diamond League, θα μεταδοθεί στις 19:00 ο πρώτος ημιτελικός του Ευρωπαϊκού Λιγκ από τη Θεσσαλονίκη μεταξύ Ελλάδας και Σλοβενίας για το βόλεϊ Ανδρών. Σημειωτέον ότι η ώρα έναρξης (19:00 από 18:30) άλλαξε ύστερα από σχετικό αίτημα της ΝΕΡΙΤ το οποίο έγινε αποδεκτό από τη CEV.
FIVB World League Volleyball Final 4
Ο γαλαξίας αστέρων του παγκόσμιου βόλεϊ δίνει ραντεβού μόνο στον OTE TV για τους τελικούς και τον φετινό τίτλο στο FIVB World League. Οι κορυφαίοι παίκτες, οι καλύτερες ομάδες κοντράρονται για την πρωτιά στη μαγευτική Φλωρεντία και το «Νέλσον Μαντέλα Φόρουμ». Πέντε ημέρες γεμάτες δράση, καρφιά, απίθανες άμυνες και συναρπαστικά παιχνίδια, έρχονται καθημερινά από 16 έως 20 Ιουλίου, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE Sport 2HD. Το Σάββατο 19/7 μεταδίδονται, στις 19:30 και στις 22:30, οι ημιτελικοί και την Κυριακή 20/7 στις 19:30 ο μικρός τελικός και στις 22:30 ο τελικός.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα