Ωρα ημιτελικών, ψηφιακή μετάβαση και... Αστέρας

Ωρα ημιτελικών, ψηφιακή μετάβαση και... Αστέρας

bet365

Οι μεταδόσεις και οι περιγραφές των ημιτελικών του Μουντιάλ από τη ΝΕΡΙΤ, καλεσμένος αύριο ο Στέλιος Μανωλάς. Η ρεβάνς του Αστέρα με τη Ροβανιέμι από το Novasports 2, «Προσωπικά» το Σάββατο με Σαραβάκο και Αναστασίου, 1η Αυγούστου η μετάβαση στην Αττική.
Ωρα... ημιτελικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Την Τρίτη 8 Ιουλίου και την Τετάρτη 9 Ιουλίου βγαίνουν οι φιναλίστ του τελικού της Κυριακής ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, θα είναι ο μόνος σε όλο το τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδος).
Βραζιλία – Γερμανία και Ολλανδία - Αργεντινή αντίστοιχα, με μετάδοση από ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ HD και ΝΕΡΙΤsports, αμφότερα στις 23:00. Για το Βραζιλία – Γερμανία στο Μπέλο Οριζόντε θα βρεθεί για την περιγραφή ο Αλέξης Σπυρόπουλος ενώ για το Ολλανδία - Αργεντινή στο Σάο Πάουλο θα βρεθεί για το σπικάζ ο Βασίλης Μπακόπουλος.
Καλεσμένος στο αυριανό pre game του Ιωσήφ Νικολάου θα είναι ο Στέλιος Μανωλάς ενώ στην αποψινή εκπομπή (22:15) καλεσμένος θα είναι ο Κώστας Τσάνας.
Συνάμα, συνεχίζονται οι... τρελές πτήσεις της ΝΕΡΙΤ στο Μουντιάλ και οι μεταδόσεις των προημιτελικών έφεραν πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Το Γαλλία – Γερμανία είχε κατά μέσο όρο 33,3% μερίδιο και το Βραζιλία – Κολομβία 39,5%, ήτοι 800.000 και 1.200.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο. Το ματς των «τρικολόρ» με τα «πάντσερ» είχε μερίδιο 60% στο δυναμικό κοινό 25-44 ενώ, αντίστοιχα, το ματς της «σελεσάο» πήγε ως το 62%.
Η δε βραδινή εκπομπή με τον Οτο Ρεχάγκελ να τραγουδά τον εθνικό ύμνο στη σύνδεση της ΝΕΡΙΤ με τη Γερμανία και καλεσμένο στο στούντιο τον Γιάννη Τοπαλίδη έκανε τηλεθέαση 30%.
Το Σάββατο το Αργεντινή – Βέλγιο είχε 41,7% (900.000) και το Ολλανδία – Κόστα Ρίκα επίσης 41,7% με μέση τηλεθέαση 10,6% (έναντι 7,8% της «αλμπισελέστε», ήτοι 1,1 εκατ. τηλεθεατές). Μάλιστα το ματς των «οράνιε» έκανε peak με 53% στο γενικό σύνολο.
Αστέρας – Ροβανιέμι από το Novasports 2
Η προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης για ευρωπαϊκή διάκριση φιλοξενείται αποκλειστικά στα κανάλια Novasports. Τα αθλητικά κανάλια της Nova, εξασφάλισαν για τους συνδρομητές τους, την αποκλειστική μετάδοση του εντός έδρας αγώνα του Αστέρα Τρίπολης, με αντίπαλο τη φιλανδική Ροβανιέμι, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Ιουλίου και θα μεταδοθεί απευθείας από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, καθώς και σε Live Audio μέσω της Web TV του novasports.gr.
Εντυπωσιακή συνέχεια στα Χανιά για το 15ο Nova Beach Volley Tournament
Με μεγάλη συμμετοχή και συναρπαστικές μονομαχίες στην άμμο, συνεχίστηκε το 15o Nova Beach Volley Tournament, με δεύτερο σταθμό τα Χανιά (παραλία Αγίων Αποστόλων). Με κεντρικό σύνθημα «let’s play #novabeachvolley», από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Ιουλίου, 128 αθλητές, 64 ομάδες και εκατοντάδες θεατές, πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τριήμερο στο πλαίσιο του 15ου Nova Beach Volley Tournament.
Πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχών για γυναικείες ομάδες στα Χανιά, ενώ τα 135 παιχνίδια που διεξήχθησαν, αποτελούν ρεκόρ διεξαγωγής σε 5 γήπεδα. Όλοι οι συμμετέχοντες προσέφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου, ενώ η φήμη του τουρνουά ξεπέρασε και τα ελληνικά σύνορα, καθώς στα Χανιά έλαβε μέρος στους αγώνες, γυναικεία ομάδα από τη Νορβηγία, αποτελούμενη από τις Βανέσα Λίσβελαντ και Μαρίτα Μπγιόρνε-Νταλ. Οι δύο αθλήτριες από την σκανδιναβική χώρα ήρθαν αποκλειστικά στο 15ο Nova Beach Volley Tournament, προκειμένου να προετοιμαστούν για το Νορβηγικό πρωτάθλημα Κ22 που θα ξεκινήσει 5 Αυγούστου, και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη διοργάνωση.
«Προσωπικά» το Σάββατο με Σαραβάκο, Αναστασίου και Κατσικάρη!
Τρεις σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Γιάννης Αναστασίου και ο Φώτης Κατσικάρης, θα είναι καλεσμένοι αυτό το Σάββατο της Έλενας Κατρίτση στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΝΕΡΙΤ. Μια από τις μεγαλύτερες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Σαραβάκος, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, σχολιάζει την εμφάνιση της Εθνικής στο Μουντιάλ, θυμάται όσα έζησε ο ίδιος στο πολυσυζητημένο Μουντιάλ του 1994 και περιγράφει το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας που δεν ήταν ,όπως το είχε ονειρευτεί.
1η Αυγούστου η μετάβαση στην Αττική
Η Digea ενημέρωσε ότι το αναλογικό switch off και η ψηφιακή μετάβαση στην υπόλοιπη Αττική θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου, τρεις εβδομάδες αργότερα από την επίσημα προκαθορισμένη ημερομηνία της 11ης Ιουλίου. Ευλόγως η εν λόγω χρονική μετάθεση... συμπαρασύρει και την επόμενη ψηφιακή μετάβαση (Έβρο και το Βόρειο Αιγαίο), που είναι προγραμματισμένη για την 1η Αυγούστου και πιθανότατα τη ψηφιακή μετάβαση και στις υπόλοιπες περιοχές.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα