Τοπαλίδης και Οτο στη ΝΕΡΙΤ, τα φιλικά του Ολυμπιακού

Τοπαλίδης και Οτο στη ΝΕΡΙΤ, τα φιλικά του Ολυμπιακού

bet365

Καλεσμένοι απόψε στη ΝΕΡΙΤ ο Γιάννης Τοπαλίδης (στούντιο) και ο Οτο Ρεχάγκελ (μιλά από τη Γερμανία). Κοντά στο Eurobasket U20 ο ΑΝΤ1, τι ώρα θα παίξει ο Ολυμπιακός στο Guinness International Champions Cup.
Για την κάλυψη από τη ΝΕΡΙΤ των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη ΝΕΡΙΤ τα διαβάσατε χθες από τη στήλη. Το Γαλλία – Γερμανία περιγράφει στις 19:00 ο Μίλτος Θεοδωσίου και το Βραζιλία - Κολομβία στις 23:00 ο απεσταλμένος Αλέξης Σπυρόπουλος.
Στην pre game εκπομπή στις 21:00 καλεσμένος του Ιωσήφ Νικολάου θα είναι ο βοηθός προπονητής της Εθνικής το 2004 Γιάννης Τοπαλίδης ενώ ο αρχιτέκτονας της νίκης Ότο Ρεχάγκελ μιλάει από τη Γερμανία για την ανοδική πορεία της Ελλάδας στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το 2004 και θυμούνται τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από τη διοργάνωση, ανήμερα της συμπλήρωσης δέκα ετών από τον τελικό από την Πορτογαλία! Παρόντες φυσικά και ο Περικλής Βασιλάκης για τον σχολιασμό των φάσεων και ο Αρης Γάτας για την ανάλυση του πώς έπαιξε η κάθε ομάδα με γραφήματα.
Eurobasket U20 ο ΑΝΤ1
Κατά πάσα πιθανότητα ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει αγώνες από Eurobasket U20 (Νέων) που ξεκινά την άλλη εβδομάδα και διεξάγεται 7 με 20 Ιουλίου στην Κρήτη. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στον όμιλο τις Ουγγαρία, Λετονία, Βρετανία και Λιθουανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 είναι πιθανό να μεταδώσει κάποιους (ή όλους) από τους αγώνες της Εθνικής στη β’ φάση.
Τι ώρες θα παίξει ο Ολυμπιακός στο μεγάλο τουρνουά;
Από τις 7 Απριλίου είχατε ενημερωθεί από τη στήλη ότι από τα κανάλια Novasports θα μεταδοθούν τα φιλικά του Ολυμπιακού επί βορειοαμερικανικού εδάφους κόντρα σε Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο του Guinness International Champions Cup 2014.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Μίλαν στο Τορόντο, τη Λίβερπουλ στο Σικάγο και τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μινεάπολη. Με τους «ροσονέρι» το ματς διεξάγεται στις 03:00 ώρα Ελλάδας ξημερώματα 25ης Ιουλίου, με τη Λίβερπουλ στη
01:00 ώρα Ελλάδας ξημερώματα 28ης Ιουλίου και με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 2 Αυγούστου, ώρα Ελλάδος 22:00.
Ερωτήματα…
Για τη μετάβαση του Sentra FM σε Θρύλος FΜ μετά το Μουντιάλ αναφέρθηκε χθες η στήλη. Υπάρχει βέβαια ερώτημα, για τη στάση της νέας ιδιοκτησίας του σταθμού τόσο στο θέμα του site (sentragoal.gr), που πιθανώς θα μείνει στα χέρια του «Πηγάσου», όσο, όπως αναφέρει το 4people.gr, στις δικαστικές διαμάχες που έχει το νυν ιδιοκτησιακό καθεστώς του Sentra FM με απολυμένους δημοσιογράφους και τεχνικούς του σταθμού, αφού ήδη υπάρχουν κάμποσες αγωγές σε εξέλιξη.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα