Μεταδόσεις Μουντιάλ, Θρύλος FM και... F1

Μεταδόσεις Μουντιάλ, Θρύλος FM και... F1

bet365

Οι μεταδόσεις των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ετοιμάζεται ο «Θρύλος FM» στη θέση του Sentra FM, αύριο γεύση από... EURO 2004, Grand Prix Βρετανίας στον OTE TV.
Από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤ HD αλλά και τη ΝΕΡΙΤsports θα μεταδοθούν οι τέσσερις προημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δύο διεξάγονται την Παρασκευή και δύο το Σάββατο.
Πρώτο, χρονικά, ματς αύριο Παρασκευή 3/7 στις 19:00 μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας σε περιγραφή Μίλτου Θεοδωσίου ενώ στις 23:00 παίζουν η Βραζιλία με την Κολομβία σε περιγραφή του απεσταλμένου Αλέξη Σπυρόπουλου.
Στη Βραζιλία βρίσκεται ήδη ο Βασίλης Μπακόπουλος, ο οποίος θα περιγράψει από το Σαλβαδόρ το Ολλανδία – Κόστα Ρίκα το Σάββατο στις 23:00. Την ίδια ημέρα μεταδίδεται, στις 19:00, το Βέλγιο – Αργεντινή σε περιγραφή Γιάννη Σαντοριναίου.
Αύριο ο... τελικός!
Αύριο, Παρασκευή 4 Ιουλίου συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον τελικό του EURO 2004 και στις 16:00 η ΝΕΡΙΤsports θα μεταδώσει ξανά τον αγώνα με την Πορτογαλία. Στον έβδομο ουρανό όλοι...
Νέος προϊστάμενος
Ο Θόδωρος Νταβέλος ανέλαβε νέος προϊστάμενος στον «Ελεύθερο Τύπο» αντί του Στάθη Βαρυτιμιάδη που παραιτήθηκε πριν από λίγο καιρό.
Ετοιμάζεται ο «Θρύλος FM»
«Θρύλος FM» γίνεται ο Sentra FM μετά το Μουντιάλ, όπως είχαμε αναφέρει. Σύμφωνα με το advertising.gr υπήρξε πρόσφατα συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Πήγασος όπου κατέφτασε αντιπροσωπεία του Ομίλου των «Παραπολιτικών» αποτελούμενη από του Γιάννη Κουρτάκη, Κώστα Καραπαπά και Γιάννη Βρέντζο. Οι δύο πλευρές, συμφώνησαν, όπως όλα δείχνουν, στην άμεση μεταβίβαση του ραδιοσταθμού Sentra FM που πιθανόν σε δεύτερο χρόνο να αναβαπτιστεί σε «Θρύλο FM».
Ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση της πώλησης πληροφορίες αναφέρουν ότι το τίμημα κυμαίνεται περί τα 2 εκατ. ευρώ έναντι 3,5-4 εκατ. ευρώ που είχε καταβάλει ο Φώτης Μπόμπολας προ ετών για να αποκτήσει τη συχνότητα από τον Νίκο Μαστοράκη (Gold FM). Η απόκτηση του Sentra FM από το συγκρότημα των «Παραπολιτικών» σημαίνει και την εγκατάλειψη του σχεδίου συνεργασίας με το Δημήτρη Ρίζο στον Παρέα FM.
Ντοκιμαντέρ για τη ManUtd
Στα κινηματογραφικά του OTE TV ξεχωρίζει το ντοκιμαντέρ «The Class of ’92» για την άνοδο των παικτών της χρυσής γενιάς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με συνεντεύξεις -μεταξύ άλλων- από τον Ζιντεντίν Ζιντάν, τον Ερίκ Καντονά, τον Τόνι Μπλερ και τον Ντάνι Μπόιλ, στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand.
Ολο το καλοκαίρι «Today Sports»
Κάθε μέρα, για όλο το καλοκαίρι, η αθλητική ενημέρωση περνάει από το «Today Sports». Ακριβώς στις 5 το απόγευμα, ο Σταύρος Κουράκος, ο Μιχάλης Μουσελίμης και ο Φώτης Ρουμελιώτης σας παρουσιάζουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, με τα τελευταία νέα των ομάδων από την προετοιμασία, τις μεταγραφές, τους φιλικούς αγώνες και δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Με ειδική αναφορά σε όλα τα αθλήματα αλλά και στα μηχανοκίνητα σπορ, όλα στο Action24.
Grand Prix Βρετανίας στον OTE TV...
Η πίστα του Σίλβερστόουν, υποδέχεται τα αστέρια της Formula 1, ζωντανά και αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV. Σε έναν ακόμη ναό του μηχανοκίνητου αθλητισμού, από 4 έως 6 Ιουλίου, οι Ρόσμπεργκ, Χάμιλτον, Ρικιάρντο, Αλόνσο και Φέτελ, μάχονται για την pole position και την καρό σημαία. Κόντρες με το χρονόμετρο, τολμηρά προσπεράσματα και εντυπωσιακό θέαμα, σας περιμένουν στο συναρπαστικό βρετανικό grand prix στα αθλητικά κανάλια OTE Sport.
Αύριο, Παρασκευή4/7 μεταδίδονται τα ελεύθερα δοκιμαστικά στις 11:50 και στις 15:00, το Σάββατο 5/7 στις 11:50 τα τελευταία ελεύθερα δοκιμαστικά, στις 14:50 τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και την Κυριακή 6/7 στις 14:45 ο αγώνας. Από τις 13.45, στην εκπομπή «Grand Prix» θα προβληθούν όλα τα τελευταία νέα πριν από τον σπουδαίο αγώνα, καθώς επίσης ενδιαφέροντα θέματα και ρεπορτάζ από το Moto GP, το WRC και το Rallycross. Στις 14.45 πάντα στο OTE Sport 1HD, μόνο οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια τη μετάδοση του αγώνα από την πίστα του Σίλβερστοουν, ενώ στις 15:30 από το OTE Sport 3HD θα μεταδοθεί ο αγώνας Rallycross της Σουηδίας.
Ο αγώνας της Κυριακής μεταδίδεται και από τον ALPHA ενώ στην εκπομπή «F1 Countdown» μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και πλούσια θεματολογία. Η κάμερα του Alpha κατέγραψε όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο του προηγούμενου αγώνα επί αυστριακού εδάφους. Ακόμα, ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Πολ Χέμπερι, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Αλέν Προστ, Ζακ Βιλνέβ, Λιούις Χάμιλτον αλλά και ο οδηγός της Williams, Βάλτερι Μπότας που ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο, στην Αυστρία, μιλούν στον Πάνο Σεϊτανίδη που έζησε από κοντά τον παλμό του Red Bull Ring. Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στο σχολιασμό θα βρίσκονται οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα